Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Támogató Klub
2009.03.31.

A Noé Állatotthon Alapítvány Támogató Klubját állatbarát önkéntesek hozták létre, azzal a céllal, hogy fix havi bevételt teremtsenek az állatotthonnak, melyre az alapítvány minden hónapban számíthat.
A Noé Állatotthon Alapítvány, bár Budapest legnagyobb menhelyét működteti és jelenleg közel 600 állatról gondoskodik, állami támogatás és elegendõ adomány híján súlyos anyagi gondokkal küzd, melyek miatt az egész állatotthon jövõje bizonytalan.
Nincs elegendõ pénz az állatok ellátására, műttetésére, oltatására illetve a menhely működtetésére (víz, áram, stb.); az otthon napról napra próbálja szó szerint összekaparni a pénzt a költségekre. Az alapítvány alapítói már minden vagyonukat, köztük saját örökségeiket, lakásaikat is pénzzé tették az elmúlt években, de már elfogytak a pénzzé tehető ingatlanok, autók és egyebek - ezért nagyon nagy szükség van az állatbarátok segítségére.

A Klubnak bárki tagja lehet, aki havi rendszerességgel minimum ezer forinttal támogatja az állatotthont. A támogatás megtehetõ banki átutalással (lehetõség szerint ezt javasoljuk), készpénzben az állatotthonban, vagy csekken (kérésre küldünk postán vagy kérhetõ a menhelyen).

Természetesen az állatotthon továbbra is köszönettel fogad bármilyen összegû egyedi adományokat is, akkor is, ha azok nem rendszeresek - a Klub célja azonban, hogy olyan fix forrás jöjjön létre, melyre az alapítvány biztosan számíthat és amit a legégetõbb kiadásokra fordíthat. (Ez általában a beérkezõ állatok állatorvosi költsége, műtétei, gyógyszerei, melyeknek beszerzése rendszeresen gondot okoz az állatotthonnak.)

Nincs tehát más dolga, mint beállítani bankszámláján rendszeres átutalásnak "Támogató Klub" megjegyzéssel az állatokra szánt összeget (min. havi 1000 Ft-ot), oly módon, hogy az minden hónap 10-éig megérkezzen, majd az elsõ átutalás után jelezni a noetamogatoklub@indamail.hu címen, hogy belépett a Klubba. E-mailes egyeztetés után elkészítjük személyes profilját a Klub hamarosan induló weboldalára és belépést kap a Klub fórumába, ahol a többi támogatóval kicserélheti tapasztalatait és fontos információkhoz juthat.

A klubtagok a weboldalon szerepelhetnek teljes néven, becenéven, monogrammon, keresztnéven, de akár saját állatuk nevén is (pl. lehet támogató Buksi kutya is). Természetesen cég is lehet adományozó. A tagok megadhatják személyes adataikat, e-mail címüket, születésnapjukat, illetve tetszõlegesen más adatokat is a többiek számára látható módon, valamint fényképet is feltüntethetnek adatlapjukon. (A tagok eldönthetik, akarják-e, hogy a havi támogatás összege szerepeljen-e profiljukban; természetesen ez nem kötelezõ.)
A klubtagok bármikor felmondhatják tagságukat, illetve az automatikusan megszûnik, amennyiben 2 hónapon keresztül nem érkezik be a támogatási összeg. Az adományokról természetesen adóigazolást adunk, mellyel adókedvezmény vehető igénybe - erről bővebben itt olvashat!

Bõvebb információ az noetamogatoklub@indamail.hu e-mail címen kérhető.

Köszönjük, ha csatlakozik a Klubhoz, hiszen sok kicsi sokra megy és bármilyen kis adomány életmentő lehet!


TOVÁBB A TÁMOGATÓ KLUB HONLAPJÁRAMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában