Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Volt egyszer egy MiniMenhely-projekt
2019.01.25.

2004 tavaszán indult az első nagyszabású speciális NOÉs program, a MiniMenhely-projekt. A program egyedülálló kezdeményezésként a sintértelepekre került, altatásra ítélt, megkínzott állatok szervezett mentését, rehabilitációját és új gazdához juttatását tűzte ki célul.


A projekt közel 15 évig futott. Az eredeti célkitűzés, mely elsősorban a budapesti Illatos úti Ebrendészeti telepre fókuszált okafogyottá vált, hiszen az Illatos út mostanra egy európai, állatvédelmű szemléletű intézménnyé alakult.


Sajnos országos szinten továbbra is borzasztó a helyzet a gyepmesteri telepeket illetően. Évente sok ezer kutya leli halálát, vagy vegetál nyomorúságos körülmények között. A NOÉ Állatotthon Alapítványnak továbbra is szívügye a sintértelepek halálsoráról altatás elől mentei a kutyákat. Ez viszont olyan nagy volumen mely túlnőtt a speciális projekt lehetőségein. Ezért 2018. január 1-től a Minimenhely program beolvadt a NOÉ Állatotthon keverék kutyákat mentő központi részlegébe és a mentés alapítványi szinten zajlik tovább.


Köszönjük a 15 év alatt segítő önkénteseinknek, támogatóinknak, örökbefogadóinknak a sok munkát, támogatást, lehetőséget, mely segítségével több ezer kutya életét sikerült megmenteni. A munka nem állt meg, csak szélesebb keretek között folytatódik!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában