Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Adóigazolás az adományozóknak
2009.12.17.

Minden, bankszámlaszámunkra átultalt adományról automatikusan adóigazolást küldünk támogatóinknak, amennyiben befizetéskor feltüntették nevüket, címüket és adóazonosító jelüket/adószámukat. Ha bármelyik adat hiányzik, az adóigazolást külön kell kérni írásban (e-mailben az info kukac noeallatotthon.hu címen vagy levélben a 1108 Bp. Hang u. 2. címen), a hiányzó adatok megjelölésével legkésőbb az adományozás évében december 31-ig.
Alapítványunknak minden év januárjában le kell jelentenie az előző évi adományukról adóigazolást kérvényezõk adatait az APEH-nek, így a késõn beérkezõ adóigazolási kérelmeket nem áll módunkban teljesíteni. Kérjük, hogyha elfelejtette befizetéskor feltüntetni a szükséges adatokat, akkor adóigazolási kérelmét úgy adja postára, hogy az december 31-ig megérkezzen!
Az adóigazolásokat az elõzõ évi adományokról összesítve az adományozást követõ év januárja folyamán (általában január 31-én) adjuk postára, kivéve, amennyiben az adományozó jelzi, hogy soron kívül, korábban kéri az igazolást.

FIGYELEM! Kérjük, csekken történõ befizetés esetén adatait tollal, jól olvashatóan írja rá a csekkre és semmiképpen ne használjon pecsétet, mert a banki fénymásolatokon a pecsét olvashatatlanná válhat! Amennyiben más adja fel utalását, a megjegyzésben feltétlenül jelezze, hogy kinek az adománya került befizetésre, mert csak ebben az esetben állíthatunk ki adóigazolást az utaló személyétől különböző névre!

Megértésüket köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában