Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Speciális programok
Macskamentés
MiniMenhely-program
Boxermentés
Bulldogmentés
Cane corso mentés
Csau-csau mentés
Rókamentés
Lómentés
Linda
Keverék kutya
(P)RÉMSÉG
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

KeverékKutya Webshop

Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Adóigazolás az adományozóknak
2009.12.17.

Minden, bankszámlaszámunkra átultalt adományról automatikusan adóigazolást küldünk támogatóinknak, amennyiben befizetéskor feltüntették nevüket, címüket és adóazonosító jelüket/adószámukat. Ha bármelyik adat hiányzik, az adóigazolást külön kell kérni írásban (e-mailben az info kukac noeallatotthon.hu címen vagy levélben a 1108 Bp. Hang u. 2. címen), a hiányzó adatok megjelölésével legkésőbb az adományozás évében december 31-ig.
Alapítványunknak minden év januárjában le kell jelentenie az előző évi adományukról adóigazolást kérvényezõk adatait az APEH-nek, így a késõn beérkezõ adóigazolási kérelmeket nem áll módunkban teljesíteni. Kérjük, hogyha elfelejtette befizetéskor feltüntetni a szükséges adatokat, akkor adóigazolási kérelmét úgy adja postára, hogy az december 31-ig megérkezzen!
Az adóigazolásokat az elõzõ évi adományokról összesítve az adományozást követõ év januárja folyamán (általában január 31-én) adjuk postára, kivéve, amennyiben az adományozó jelzi, hogy soron kívül, korábban kéri az igazolást.

FIGYELEM! Kérjük, csekken történõ befizetés esetén adatait tollal, jól olvashatóan írja rá a csekkre és semmiképpen ne használjon pecsétet, mert a banki fénymásolatokon a pecsét olvashatatlanná válhat! Amennyiben más adja fel utalását, a megjegyzésben feltétlenül jelezze, hogy kinek az adománya került befizetésre, mert csak ebben az esetben állíthatunk ki adóigazolást az utaló személyétől különböző névre!

Megértésüket köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában