Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Zara fülműtét előtt áll
2018.08.01.

Zara aggódunk az egészségéért, a hallásáért.
Zara a 10+os öreglány még márciusban került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Nagyon szomorú történet volt az övé. A gazdája végleg kórházba került és Zarát az ügyintézők és a hatóságok a lakásban “felejtették”. A szomszédok szerveztek neki segítséget 2 nap után... Nagyon megrázott minket akkor a helyzete és azonnal az idős kutya segítségére siettünk.
Zara azóta a NOÉ Állatotthon lakója. Sajnos az egészsége nagyon labilis. Elsősorban egy masszív kétoldali fülgyulladással küzdünk. Eddig sajnos szinte semmi nem hozott tartós javulást, eredményt, pedig a legmodernebb eszközökkel és gyógyszerekkel kezelik a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban.
Sajnos eljutottunk oda, hogy felmerült a radikális fülműtét, a hallójáratírtás is. Természetesen előtte mindent megpróbálunk, hogy elkerüljük. Kell neki a drukk!

Szurkoljatok Zarának

Előzmények!Zara elmúlt 6 havi gyógykezelése már bőven túl van a 200.000 Ft-on és most is egy modern, de drága gyógyszert kap. Szüksége, szükségünk van a támogatásotokra most is. Kérjük segítsétek ezt a kedves és szépséges öreglányt!

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztülKözvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatom

Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Zara!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Hálásan köszönjük!

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában