3998: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3998 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Zara
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Zara
Nem: Szuka
Született: 2008.11.01.
Bekerült: 2018.03.23.
Szergényi telephely
Szergénybe került: 2019.10.06.
Ő Zara egy 2008. novemberi születésű, csoki vizsloid öreghölg, akinek annyi bűne van, hogy egy idős néni kutyája volt, akiről lemondott a rendszer, aki ma, 2018-ban Magyarországon éhenhalásra ítéltetett a hatósági rendszer joghézagjai között.

Zara idős gazdáját 2 napja elvitte a mentő és Őt "ott felejtették" egy szájkosárban, étel és víz nélkül a lakás fürdőszobájában. Zara gazdája nagyon idős és nagyon beteg. Soha nem mehet már haza a Zarához. Rokona csak egy szintén beteg, állandó kórházi kezelés alatt álló fia van, így Zaráról 2 napja senki nem gondoskodott. A szomszédok próbáltak neki segítséget kérni a törvényben meghatározott állatvédelmi hatóságoktól. Sikertelenül. Ebbe a kétségbeesett próbálkozásba kapcsolódtunk be ma mi is. És próbáltuk, ahogy mindig a törvényes utat bejárni. Mert, hogy bizony annak megvan a törvényi előírása, hogy ki és milyen jogcímen léphet be egy olyan lakásba, ahol nincs otthon a tulajdonos. Ahogy arról is szól a rendelkezés, hogy kinek kell eljárni bajban lévő állatok ügyében. És persze a törvény szaván kívül bizony ott van az emberi oldal is, a szív és a lélek. Nagyon sok emberrel, hivatalnokkal, hatósággal, szolgálattal beszéltünk. Kedvesen, könyörögve, szinte sírva, hogy Zarának ne kelljen éhen és szomjan halnia... SIKERTELENÜL. Zara már a NOÉ Állatotthon lakója.

Kényelembe és biztonságba helyeztük. Kapott enni és inni, megnyugodott, kedves, csóválós. Hamarosan elkezdjük a kivizsgálását és nagyon.nagyon reméljük, hogy lesz még jó néhány szép éve egy új, végleges családban.
Megérdemli, hiszen információink szerint sajnos eddig sem volt jó élete. Gazdája mentálisan beteg fia bántalmazta őt, mielőtt gondnokság alá került. Illetve nagyon idős néni hosszú ideje már nem tudta levinni sétálni szerencsétlen kutyát...

Kifejezetten kerti tartásra nem adjuk, kizárólag olyan otthont keresünk a számára ahol teljes jogú családtag lehet, ahol nem kiváltság, hanem természetes állapot, hogy bent lehet a gazdikkal a lakásban, megérdemli a biztos gazdis életet!

Zara chipes, oltásai és ivartalanítása után fogadható örökbe.


Érdeklődni róla az info@noeallatotthon.hu email címen lehet.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú