Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tysonunk és a fogászati műtétje
2018.07.18.

Imádott Tysonunk tegnap fogászati beavatkozáson esett át. Az utóbbi napokban azt vettük észre, hogy valami nem stimmel a szájában. Ő, aki nagy haspók, kiejtette a szájából a finom falatokat és felháborodottan ugatta az ebédjével teli tálját.
Nála minden orvosi vizsgálat, beavatkozás extra odafigyelést igényel, mivel stresszre és a bódításra, altatásra nagyon rosszul reagáló epilepsziája van.
Ezért nagy körültekintéssel álltak neki a vizsgálatnak a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban. Kíméletes altatás mellett átvizsgálásra került az egész szájürege. Azonnal kiderült, hogy több helyen gyulladt az ínye és a szája belső fele. Valamint 3 fogától meg kellett szabadítani (ki kellett vésni), melyek már annyira lekoptak, hogy a szabad idegvégződések okozták a fájdalmat.
Még kórházban van, szerencsére egész jól van, de szükséges az állapota miatti megfigyelés. Reméljük ma délután már hazajöhet.

Tyson az epilepsziája és a kora miatt többféle drága gyógyszert szed folyamatosan, speciális tápot eszik. Már önmagában ezek igen tetemes költséget jelentenek állandóan, így bármilyen apró segítség nekünk hatalmas könnyebbséget jelentene!

Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül

Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/…/noe-allatotthon-alapitvan…/tamogatomBankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777

PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu

Kérjük a közlemény rovatba írjátok be: Tyson!

IIlletve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük!
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában