Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Ilyen, amikor egy esélytelen kutya megnyeri a LOTTÓ ÖTÖST!!!! :)
2015.06.07.

Kátya noha fajtatiszta közép ázsiai juhászkutya fekete és nagytestű, így nem tolongtak érte az örökbe fogadók. Aki ilyen jellegű kutyát szeretne, annak fontos, hogy a látvány mellett a viselkedésével is elriassza a kéretlen 'látogatókat'. Nos, Kátya nem ez a típus volt...
Amellett, hogy rendkívül barátságos és játékos kutya, még fél a vihartól is. Ilyenkor hajlamos elindulni a nagyvilágba, tehát a kerítésnek is 1000 %-osnak kellett volna lennie az örökbefogadónál....Fiatal, alig 2 éves kutyaként került a NOÉ Állatotthonba még 2012-ben. Azóta eltelt 3 év... és nem akadt gazdijelöltje Kátyának. Egészen mostanáig :) :) :)

A gazdijelölt igazi ÁLOMCSALÁD volt, hiszen már több mentett kutyánknak adott otthont. Többek között Gyomának, akit súlyosan bántalmaztak: sörétes puskával meglőttek, vascsővel megvertek, de túlélte, és Kellynek, aki sajnos már átment a Szivárványhídon. Az ő történetüket ITT és ITT olvashatjátok :)

Időközben el is költözött a család, ahol a korábbinál nagyobb területük lett, és egy esélytelen kutyának akartak új életet biztosítani. Tudván, hogy a fekete, nagytestűek vannak a leghátrányosabb helyzetben, így Kátyára esett a választásuk :)

Pénteken indult nagy útra Kátyá, a gazdik már nagyon várták. Megkaptuk az első híreket és képeket Kátyáról, ahogy bamba fejjel, kicsit értetlenül nézi a 'paradicsomot' ahova került, és a többi boldog kutyát, akik körülvették. Ilyen lehet a lottó ötöst megnyerő emberek arca, amikor megtudják, hogy nyertek :)Mindenkivel összebarátkozott gond nélkül :)


Gyoma nem sokat foglalkozott vele, ő még a költözés izgalmai miatt a bőröndben szállásolta el magát biztos, ami biztos alapon :D


Aztán egy elégedett háton fetrengést követően már a helyén érezte magát :)


Sok boldogságot Kátya, nagyon megérdemled! ! !
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában