Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kelly és Gyoma üdvözletét küldi :)
2015.02.05.

„Sziasztok!

Nálunk él Kelly (fehér-fekete foltos francia bulldog) és Gyoma (fekete labrador keverék), melyeket a Noé Állatotthonból fogadtunk örökbe, valamint Pelle (szintén Magyarországról származó fehér labrador keverék) és Thaya (a Szlovákiából származó barna francia bulldog).Szeretnék néhány képet küldeni Katának és csapatának, akik nap mint nap áldozatos munkával küzdenek a Noé Állatotthon védenceiért. Szeretném, ha örömüket lelnék ezekben a képekben és látnák, hogy megéri annyit fáradniuk.

Nyáron emlődaganattal műtötték Kellyt és a jelenlegi nyirkos időjárás megviseli szegényke ízületeit, de szerencsére ez csak néhány napig szokott tartani. A táplálék kiegészítőknek hála (mint korallmész és MSM) a térdkalácsával már nincsenek gondok.Sajnos Karácsony és Szilveszter között Kelly egy közepes mértékű gerincsérv miatt alig tudta mozgatni a hátsó felét és szinte csak húzta maga után a hátsó lábait. Az állatorvosi kezeléseknek köszönhetően átmenetileg javult a helyzet, de most megint nem terhel rendesen a hátsó lábaira és már sorvadnak az izmok is. Ezért elkezdtem a fürdőkádban úsztatni, ami sajnos csak rövid ideig sikerül stressz mentesen, de bízom benne, hogy idővel megszokja és újra megerősödnek az izmai. Néha eléggé szomorkásnak tűnik szegénykém.

Hála az égnek azért alapjában véve jó kedélyű és mindig kitalál valami csínyt, mint pl. ellopni az összerakandó bútorok egy-egy darabját vagy széttrancsírozni egy kis hungarocellt. Valamit mindig kitalál, amivel felvidít minket.Gyoma továbbra is fizikoterápiás kezelést kap és egy-két alkalommal elkísér minket az erdőbe egy kis sétára. A hideg, nyirkos idő neki is gondot okoz, de ha egyszer elindult, akkor hamar bemelegszik. Naponta kapja a táplálék kiegészítőket és szükség szerint fájdalomcsillapítót.Időközben teljesen megszabadult a félelmeitől és minden embert és kutyát egyformán szeret. Állandóan csóválja a farkát és életvidám, jókedvű. Megjött a hangja is. Ha az erdőben ismerősökkel találkozunk, akkor hangosan üdvözli őket, ugyanígy tesz akkor is, ha mi vagy valamely családtagunk vagy ismerősünk haza érkezik.Úgy gondoljuk, hogy Gyoma mindannyiunkat túl fog élni, mivel a rozoga csontjaitól eltekintve, kutya baja.A többiek is jól vannak. Élvezik a nagy kertet hétvégente és ha onnan hazaérünk, akkor mindenki kidől.
Hát ennyit tudtunk ma mesélni nektek.

Üdvözlettel: Debbie „Tengerparti üdülés még több egykori Noés védenccel. Ez eléggé fárasztó tud lenni ;-)

Köszönjük Debbie, hogy egykori védenceinknek ilyen csodálatos otthont adtatok!

NOÉ Állatotthon Alapítvány csapataMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában