Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Álmos - túl a krízisen!
2014.03.05.

Egy hét telt el mióta Álmos kutyus a gondozásunkba került. Az akkor szó szerint élet és halál között lebegő öregcsont, súlyosan lesoványodva, elfekvő állapotban került hozzánk.

Bekerülésének története ITT olvasható!

Hála a törődésnek és gondos ellátásnak Álmos túl van a krízisen, sőt nézzétek mennyivel jobban néz ki. Néhány nap alatt összeszedte magát egy kicsit, talpon van és már haza is hozhattuk a kórházból. Jelenleg a karantén idejét tölti, de amint lehetséges Ő is betagozódik a NOÉ Állatotthon nyugdíjas klubjába. Álmos nagyon aranyos, igazi imádni való öreg kutya. Ha megkínáljuk eszik, ha sétálni hívjuk sétál, a köztes időben pedig édesen szunyókál.Még nem adtok fel, hogy csak elkeveredett otthonról és valahol várják haza, tehát Álmos paraméterei:
Álmos idős, 10 pluszos, ivaros kan kutya. Chipje sajnos nem volt. Kőbányán találták, elfekvő állapotban. Kérjük, a gazdája, vagy aki esetleg felismeri őt jelentkezzen a 06 70 38 39 480 telefonszámon.

Ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?
Noé Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42
Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában