Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Megint egy szerencsétlen, idős kutya soványan, legyengülten az út szélén... :(
2014.02.25.

Már megint egy szerencsétlen idős kutya, soványan,legyengülve, chip nélkül, elfekvő állapotban az után ...

Álmos mindössze 6 kg jelenleg, miközben az állatorvos véleménye szerint minimum 15 kg-nak kellene lennie. Nézzétek a horpaszát szinte nem is emelkedik ki a vizsgálóasztalról.

Kőbányán találták, az út szélén feküdt. Annyira legyengült, sovány, hogy nem tud felállni, nem tud lépni sem. Tegnap este szinte elfekvő állapotban került hozzánk. Az infúziónak, gyógyszereknek, melegnek köszönhetően ma már felkelt és totyogott néhány lépést.

Álmos idős, 10 pluszos, ivaros kan kutya. Chipje sajnos nincs. Több lehetőség is felmerül, hogy miként került ilyen állapotban az utcára, egyik rosszabb, mint a másik. Lehet, hogy öregségére, betegségére kidobták, így kímélték meg magukat a kellemetlenségtől és költségektől, amivel egy idős kutya együtt jár. Az is lehet, hogy valahogy elcsatangolt otthonról és idősen, talán kicsit szenilisen nem talált haza és a bolyongásban kimerülve került ilyen állapotba. De miért nincs chipje???? Annyiszor elmondtuk már, hogy idős kutyába is kell chip, hiszen bármi történhet: elromlik a kapu, a nyitva felejti a szomszéd, betörnek és elkergetik a jószágot, bármi, bármi előfordulhat.

Mivel nem tudjuk, hogy hogy és mikor keveredett el otthonról szegény, és mi annyi mindet láttunk, tapasztaltunk már, ezért természetesen keressük az eredeti gazdáját.

Kérjük, a gazdája, vagy aki esetleg felismeri őt jelentkezzen a 06 30 221 1299 telefonszámon 10 és 15 óra között, vagy az info@noeallatotthon.hu címünkön.
Álmos nagyon rossz állapotban van, sajnos még nagyon bizonytalan, hogy összetudja-e szedni magát, ezért kérjük szorítsatok neki, esetleg egy hívással, sms-sel támogassátok a gyógyulását, nagy szüksége van rá!

Közvetlen bankkártyás adományozással:
http://adhat.hu/online/adomany/56790

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhető!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a T-Home és T-Mobile (jelenleg csak telefonhívás!), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

/A T-mobile szolgáltatónál az sms küldés sajnos ebben a pillanatban nem működik, a hibát bejelentettük, reméljük hamarosan elhárul. Addig is működik a telefonhívás: a 13600 - at kell tárcsázni (előhívó nélkül) és a 63-as kóddal tudjátok a NOÉ Állatotthon védenceit támogatni. Köszönjük!/

Közeledik az adóbevallás. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk? Hamarosan indul az adó 1 %-os kampányunk, de már most érdemes megjegyezni:

NOÉ Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában