Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Trilla, esély egy új életre!
2014.03.05.

Hihetetlen indulatokat kavart a kis kékre festett fejű papagáj, melyen egy pillanatig sem csodálkozunk, hiszen a mi sokat látott, tapasztalt szemünk - lelkünk is összevonta ezen az ügyön a szemöldökét. Mint arról néhány napja beszámoltunk egy detoxikálóba bilincsben, rendőrök által előállított részegtől, nyomorúságos állapotban lévő papagájt vettek el. (Trilla bekerülésének története ITT olvasható!

Szerencsétlen madárnak a feje valamiféle szintetikus kék festékkel volt bekenve, a nyakán egy üdítős kupak zárógyűrűje volt és a karmai annyira túlnőttek, hogy szerencsétlen lábujjai teljesen eldeformálódtak, hogy arról a nyomorúságos kis celláról ne is beszéljünk, melyben élt.
Természetesen azonnal orvoshoz küldtük, hogy szakértő kezek vizsgálják. A festékes tollakat eltávolították, sajnos már így is okoztak némi gubancot, mert a festék miatt nem tudtak a tollak megfelelő módon növekedni, de reméljük ez nem maradandó probléma. A lábujjai közül több is már használhatatlan, de ahogy lenni szokott az állatok kicsire nem adnak, a maradék működő ujjacskák átveszik az elromlottak szerepét.Ma haza hozhattuk a kórházból Trillát, merthogy ezt a nevet kapta azoktól a csajoktól, akik megmentették szegényt ott a józanítóban. És persze nem véletlen a név, hiszen Trilla egy nagyon kedves, barátságos kismadár, aki amint megnyugszik szívesen csacsog az embereknek, bújik és mórikálja magát. Valamikor biztos szebb napokat is megélt az emberek mellett ...Az ügy lezárásáig ideiglenes befogadó fog gondoskodni róla, további sorsáról és az esetleges örökbefogadásáról majd csak ezután tudunk tájékoztatást adni.

Kérünk Titeket, ha egyetértetek céljainkkal, munkánkkal, akkor ne felejtsétek, itt az adóbevallás ideje. Nektek csak egy perc, nekünk a túlélés! Ugye idén sem felejtkeztek meg rólunk?
Noé Állatotthon Alapítvány - Magyarország legnagyobb állatotthona
Adószám: 18169696-1-42
Köszönjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában