Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Trilla
2014.03.04.

Amikor azt hisszük, hogy mindent láttunk már, akkor mindig jön egy újabb döbbenet ...

Papagáj elhelyezésében kérték a segítségünket a hétvégén. Ezzel nem is lett volna semmi gond, hiszen sok papagáj él a NOÉ Állatotthonban.
A sokk akkor ért bennünket, amikor megérkezett ez a szerencsétlen kis jószág, az otthonául szolgáló ici-pici kis ketrecben.

A tulajdonosát a rendőrök vitték be megbilincselve egy detoxikáló állomásra. Mivel a férfi mély-kómás agresszív részeg állapotában volt és csak két szót tudott ismételni: k...a anyádat, így szegény kis madár nevét nem tudjuk. A fejét befestette valami ismeretlen eredetű kék festékkel, a nyakán egy piros műanyag gyűrű, mely valószínűleg egy üdítős kupak alja.Körmei iszonyatosan hosszúak, ezért lábujjai már el vannak deformálódva. Mint láthatjátok, egy hihetetlenül kicsi kalitkában gubbasztott némi élelemmel, víz nélkül. A kalitka mérete mindössze 20 cm hosszú, 12 cm magas, 12 cm széles.Természetesen máris orvoshoz küldtük, állapot felmérésre, ha lehet valamit tenni a karmai rendbetételére. És reméljük a legjobbakat, hogy az állapota, a tartási körülményei, hogy a hideg éjszakában ráncigálta magával nem okoztak komolyabb bajt.

Amint tudunk róla valami fejleményt, természetesen Veletek is megosztjuk majd. Az örökbefogadása jelenleg az eljárás, a kivizsgálás miatt egyáltalán nem aktuális, amúgy sem hiszünk a hagyományos kalitkás tartásban, ez ügyben a türelmeteket és a megértéseteket kérjük!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában