Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hogyan segíthet!
2015.02.13.

Látogatóink gyakran kérdezik, hogyan tudnának segíteni állatotthonunknak.

Az egyik legnagyobb segítség a pénzbeli adomány, melyet az alábbi módokon tudjuk fogadni:Bankszámlaszámunk:
11710002-20083777


Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU62 1171 0002 2008 3777 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPV-HU-HB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

EURO számlánk:
11763103-13106883


Külföldről történő utaláshoz:
IBAN: HU15 1176 3103 1310 6883 0000 0000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB
OTP Bank / Budapest, 1102 Kőrösi Csoma sétány 6.

PayPal:
info@noeallatotthon.hu

Közvetlen bankkártyás adományozás:
https://adjukossze.hu/kampany/noe-allatotthon-alapitvany-teljes-nev-rakosmenti-noe-barkaja-allatotthon-alapitvany-1050/tamogatom


Amennyiben a megjegyzés rovatban feltünteted a támogatott állat, kezdeményezés vagy gyűjtés, vagy speciális csoportunk nevét, adományodat célzottan használjuk fel.

Adóigazolás
2010. január 1. napjától változott a jogszabály, kérjük olvassa el figyelmesen!

1. Magánszemélyeket érintő változás:
2010. januar 1. napjától megszűnik a közcélú adományok kedvezménye (CXVII. szja. tv. 35-38. §)

2. Társasági adó hatálya alá tartozó társaságok esetében a közhasznú szervezettel kötött tartós adományozási szerződés keretében adott támogatás, juttatás, térítés nélkül adott eszköz, nyújtott szolgáltatás bekerülési értekének 20%-a csökkenti az adózás előtti eredményt. LXXXI. társasági adótörvény 7 § z) pontja/Virtuális támogatás / örökbefogadásTermészetesen lehetőség van jelképes örökbefogadásra is. Állataink virtuális örökbefogadásához válassza ki az adott állatot gazdit kereső vagy végleges lakóink rovatunkból és kattintson az állat adatlapján a Virtuális örökbefogadásra!


ADHAT SegélyvonalA NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!! FIGYELEM, 2018.01.01-TŐL EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE MEGVÁLTOZOTT! MOSTANTÓL 500 FT-OT KAPUNK TRANZAKCIÓNKÉNT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.


Tárgyi adományAlapítványunk köszönettel fogad bármilyen apró adományt, segítséget, tárgyi felajánlást is kis védencei számára. Honlapunk Mit adományozzak? menüpontja alatt megtalálja, milyen tárgyi adományokra (gyógyszerek, eledel, pórázok stb.) van a legnagyobb szüksége éppen állatainknak.


ÖrökbefogadásNagyon nagy segítség, ha örökbe fogad egyet gazdátlan kis védenceink közül! Így kétszeresen is segít, hiszen szerető otthont nyújt egy rászoruló állatnak és a megüresedő helyre mi újabb szerencsétlenül járt kutyát/cicát tudunk befogadni!


Banner elhelyezése

Alapítványunkat azzal is segítheti, ha felhívja ismerősei, barátai, családtagjai figyelmét a felelős állattartásra, a menhely munkájára. A Letöltés menüpont alatt megtalálja bannereinket; kérjük, ha teheti, helyezze el őket weboldalán, hátha segítségével potenciális örökbefogadó vagy támogató érkezik állatotthonunkba!


Önkéntes munkaFolyamatosan fogadjuk önkéntesek jelentkezését is; ha van kedve segíteni az állatok körül, akkor szeretettel várjuk rákoscsabai állatotthonunkban a szombati nyílt napokon délelőtt 10 órától! Bővebben errõl az Információ Önkénteseknek menüpont alatt olvashat.


Támogatói KlubAki nem tud rendszeresen kijárni az otthonba, de szeretne egy nagyszerű, állatbarát közösség tagja lenni, mely kifejezetten állatotthonunk megsegítésére jött létre, csatlakozhat Támogató Klubunkhoz!

Hogy is van ez?
Bárki a TKlub tagja lehet, aki havonta legalább 1000 Ft-ot utal,
Bronz Fokozatú Támogató az, aki havonta legalább 3000 Ft-ot,
Ezüst Fokozatú Támogató az, aki havonta legalább 5000 Ft-ot és
Arany Fokozatú Támogató az, aki havonta legalább 10 000 Ft-ot utal nekünk.

Tehát nincs más dolgod, mint beállítani bankszámládon rendszeres átutalásnak "Támogató Klub" megjegyzéssel az állatokra szánt összeget (minimum havi 1.000 Ft-ot), oly módon, hogy az minden hónap 10-ig megérkezzen a NOÉ Állatotthon Alapítvány bankszámlájára (11710002-20083777), majd az első utalást követően regisztrálni a tklub@noeallatotthon.hu címen, hogy TKlubtag lettél.


HagyatékHazánkban az állatvédelmi szervezetek, állatotthonok javára történő végintézkedés, hagyományozás nem olyan elterjed, mint külföldön.

Forduljon bizalommal hozzánk, részletes felvilágosítás, információ az info@noeallatotthon.hu címen kérhető.


Kérjük, látogasson el hozzánk és győződjön meg róla személyesen, hogy adománya jó helyre kerül és valóban az állatokat segíti!


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában