3301: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=3301 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Sárospataki Sarolta
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Sárospataki Sarolta
Nem: Szuka
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2016.05.31.

Virtuális örökbefogadás: Jelenleg nincs virtuális támogatója
Támogatni szeretném!
Virtuális örökbefogadások megjelenítése

Nick Mettől Meddig
Kittka Alexandra 2019.03.26. 2019.04.02.
Sárospataki Sarolta kb 2011. születésű keverék szuka, akit a Menhelysegítő programunk keretében mentettük ki 3 társával együtt a sárospataki menhelyről, vemhesen.
Előzmény itt olvasható:
http://www.noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=2430Sarolta igen félénk kutyus, gyaníthatóan eddigi életében nem túl sok jó történt eddig vele. Nagyon szeretnénk, ha egy Angyal megpróbálná visszaadni a bizalmát az emberekben. Mert nagyon jó kutya ő, csak eddig nem alakult túl vidáman a sorsa. :(

Sarolta Ivartalanítása azonnal megtörtént. Oltási programját is be tudtuk befejezni, így új családot keresünk számára, kizárólag teljes jogú családtagnak adjuk örökbe!


Egy önkéntes tollából:
„Sárospataki Sarolta, barátoknak csak Saci!
Saci hét évéből kettőt a Noé Állatotthonban töltött.
Bekerülésekor rettegett mindentől és mindenkitől, el akart tűnni szem elől. Reni és Csabi türelmének és kitartásának köszönhetően megtette az első lépést, és bár még egy kicsit félénk volt, csóválva szaladt reggelente az ismerősök elé.
Saci lassan három hete nálunk van ideiglenesben. Ez alatt a rövid idő alatt majdnem teljesen beilleszkedett, de sajnos nem maradhat.
Lakásban tökéletesen viselkedik, nem lopkod, nem rombol, és teljesen szobatiszta. A többi négylábúval jó a viszonya, egyáltalán nem agresszív vagy domináns, macskákat nem bántja. Nagyon szépen sétál láb mellett, sosem húz, nem kell attól tartani, hogy mikor ránt el. Nincs nagy mozgásigénye. Idegenekkel még visszahúzódó, de ismerkedik, és ha hagynak neki elég időt, nem zaklatják folyton, akkor egy kedves kutyát kapunk jutalmul. A vihartól kicsit fél, de nem szökik, csak megkeresi a ház „legbiztonságosabb” pontját: a kanapét.
Saci elsősorban másodkutyának szeretne menni, egy olyan családba, ahol nincs kisgyerek (tőlük fél, de nem bánt), ahol nem rakják ki Őt a kertbe dísznek, de a legfontosabb feltétel, hogy NAGYON SZERESSÉK!”.
AncsiÉrdeklődni róla a 06 30 221 12 99 telefonszámunkon, vagy a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége) hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között lehet.


További képekItt!Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú