2091: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2091 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Íjász Cakó
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Íjász Cakó
Nem: Kan
Született: 2011.04.01.
Bekerült: 2017.08.15.
Eredetileg bekerült: 2012.11.14.

Első sikertelen örökbadás:
Cakó a meggondolatlan és felelőtlen örökbefogadók egy újabb áldozata.

Mikor azt hittük a péceli borzalmak után biztonságban tudhatjuk telefon érkezett az információ: Cakó utcán van és hiába próbál hazajutni, nem engedik be a biztonságot nyújtó otthonába...

Természetesen azonnal a helyszínre siettünk és elhoztuk. A felelőtlen gazdi ellen pedig feljelentést tettünk.

Második sikertelen örökbeadás:
Ismét megváltak Cakótól egy külföldre költözés miatt. A gazda indulás előtti napon úgy gondolta azonnal elindul Állatotthonunkba és mindegy mikor (este), de leadja. A véletlen szerencse, hogy egy önkéntesünk még kint tartózkodott a menhelyen és feltűnt neki, hogy valaki toporog a zárt kapu előtt egy kutyával. Így került vissza 2016.05.11-én gondozásunkba Cakó.

Harmadik sikertelen örökbeadás:
A szarvasi gyepmesteri telepről tájékoztatták Állatotthonunkat, hogy korábban örökbeadott védencünket leadták oda. Az örökbefogadó anyja, akihez az örökbefogadó nemes egyszerűséggel leadta, nem tűrte mert ölte a tyúkokat és amúgy sem kellett. Azonnal fuvart szerveztünk, hogy a gyepmesteri telepről Állatotthonunkba felhozzuk. Így Cakó 2017. 08.15-én visszakerült gondozásunkban. Visszakerülésekor, sovány, csapzott, kiszáradt állapotban volt. Azonnal elkezdtük testi lelki "sebeit" gyógyítani.


Cakó kb. 2011.születésű, zsemle színű keverék kan kutya. Mit mondjunk, neki van a világon a legeslegeslegszebb mosolya. Félénk, de érdeklődő apróság.

Oltva, chipezve, ivartalanítva adjuk örökbe.

Cakó előélete:
Cakó egyike a Pécelről kobzott kutyáknak. Pécelen egy házban rengeteg kutya élt, szörnyű körülmények között. Egymás közt szaporodtak, a lefoglaláskor is volt két újabb alomnyi pici is. Lakossági bejelentés alapján, hatósági kobzást követően kerültek a gondozásunkba. A tulajdonosnak két hét állta rendelkezésére, hogy normalizálja a helyzetet a házban és környékén. Mivel a határidő letelt, a kutyák szabadon örökbefogadhatóak lettek.

Az egész történet elolvasható ITT!

Sajnos szinte mind nagyon félős, szocializálatlan volt.

Cakónak olyan VÉGLEGES gazdát keresünk, akinek van elég türelme és kitartása, hogy a sok sikertelen örökbeadás kudarcát el tudja felejtetni. Kizárólag lakásba, vagy kertes házba bentlakással fogadható örökbe.2017.08.15.


További képek ITT!
Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú