Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

2018-ban ismét lendületben!
2018.02.22.
A január általában az év legálmosabb, leglomhább része (hiszen már koszorús költőnk, Demény is megmondta, hogy a „január az év hétfője”), a Noé Macskamentő csoport azonban egy pillanatra sem lankad. Fogalmazhatunk úgy is, hogy dübörög a biznisz, ugyanis még alig kezdődött el az év, de már 26(!) cicát sikerült szuper gazdihoz, új családhoz juttatnunk!
Nagyon boldogok és büszkék vagyunk, hiszen ez a szám már önmagában is hatalmas öröm számunkra. A frissen örökbeadott védenceik mindegyike nagyon kedves a szívünknek, ezért valamennyiük új otthonra találását boldogan osztjuk meg veletek.

Mégis külön ki szeretnénk emelni Zsivány örökbeadását, aki rendkívül súlyos állapotban került gondozásunkba az elmúlt év végén. Sajnos „szokás szerint” sokan állították, hogy állatkínzás nem azonnal altatni őt, és szerencsére „szokás szerint” rácáfolhattunk a negatív felhangokra: a jó néhány napig válságos, kritikus állapotból mára boldog gazdis cica lett – ez az, ami legjobban megdobogtatja a szívünket!

Nagyon bizakodóak vagyunk egy ilyen fantasztikus évkezdet után. A sok gazdisodott cica helyére bőven fogadtunk új védenceket és nagyon reméljük, hogy az örökbefogadási kedv ilyen csodálatosan alakul a továbbiakban is. Bár mindenkinek nagyon drukkolunk, jelenleg gazdira váró cicáink közül is ki szeretnénk emelni kettőt, akik nehéz és fájdalmas gyógyuláson, rehabilitáción vannak túl és igazán nagyon megérdemelnének már az álomotthont.
Zsiványhoz hasonló nagyszerű révbe érést kívánunk most például Jupiter cicánknak, aki csupán pár nap különbséggel került gondozásunkba decemberben, szintén majdhogynem az utolsó utáni pillanatokban. Nagyon szépen felépült, jelenleg ideiglenes befogadónál várja, hogy rátaláljon a nagy Ő.
Durcás (aki, nevével ellentétben, abszolút nem durcás) sok szenvedésen, elhúzódó betegségen és többszöri beavatkozáson esett át. A sok megpróbáltatás dacára egy tündéri, játékos, és műtött fülecskéivel teljesen egyedi és gyönyörűséges sármőr lett belőle. Szintén ideiglenes befogadójánál várja az Igazit.

Az ilyen súlyos állapotú, beteg, balesetes cicák csodálatos felépülése természetesen nem sikerülhetne a Ti segítségetek nélkül. Minden egyes boldog gazdisodásban benne van a Ti felbecsülhetetlen jelenlétetek is. Az sokszor rendkívül magas állatorvosi költségekre juttatott pénzadományok, az Adhat segélyvonalas hívások és sms-ek, valamint a virtuális örökbefogadás teszik lehetővé napi munkánkat. Mindezek mellett a cicák ellátásához juttatott tárgyi adományok, gyógyszerek, táplálékkiegészítők, tápok és konzervek is nélkülözhetetlen segítséget jelentenek abban, hogy a történetek egészséges, duci, játékos, dorombolós és BOLDOG GAZDIS bársonytalpúakkal végződhessenek. Az ő nevükben is hálásan köszönjük a segítséget!


Megosztom a Facebookon