Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Adventi naptár - Noés cicákkal!
2020.12.06.
Valószínűleg senki sincs, akinek az idei év ne hozott volna kisebb-nagyobb változást az életébe. Felfordult, drasztikusan megváltozott körülöttünk a világ. De ennek a furcsa évnek is lassan a végére érünk és beköszönt az adventi időszak.

Bár most a boldog várakozás, készülődés időszaka is kényszerűen más, mi azonban végre felfedeztünk valamit, ami ebben az évben is állandó, stabil és megdönthetetlen tény: a cicák imádnak a gazdi ölében összegömbölyödve dorombolni!

Persze mindenki tudja, hogy a bársonytalpúakra mindig lehet számítani, mit nekik világjárvány (földönkívüli megszállás, meteor becsapódás)… A lényeg, hogy meglegyen a biztonságos, meleg kuckó, a finom falatok és a legfontosabb: a simogató, becézgető gazdi, aki kényeztet, megóv és nagyon, de nagyon szeret.

Nos, a szeretetre éhes cicákról mi már gondoskodtunk is, már csupán az Álomgazdik hiányoznak, így arra gondoltunk, hogy legyen ez az advent boldog várakozás a cicák számára is. A Noé Állatotthon adventi naptárában minden nap kinyílik egy ablakocska, amely mögött egy-egy Álomgazdija után vágyódó bársonytalpú védencünk lapul. Karácsonyig minden nap megismerhettek egy örökbefogadásra váró cicát és mi nagyon, de nagyon reménykedünk abban, hogy ezek a cicák mindannyian saját otthonukban tölthetik majd a Szentestét.

Csodaszépen csillog a feldíszített karácsonyfa, illatos forralt bor szürcsölgetünk – és az öledben összegömbölyödve dorombol egy kis lény, aki életének leggyönyörűbb karácsonyi ajándékát kapta – Téged, gazdi.


24. nap - Csele: Mézeskalács, esetleg egy habos kakaó, szépen feldíszített fa, mosolygás - mi hiányozhat még? Hát persze, hogy Csele, aki lepöcköli a díszeket a fáról!!!

23. nap - Üstökös: Még egy cica a patakpartról. Sajnos beteg szemecskéje kezelésre szorul, de ezt az egy szépséghibát leszámítva a legcukibb, állandóan doromboló cicagolyót tisztelhetjük személyében.

22. nap - Táncos: A patakparti party helyett Gazdi mellett kérek helyet! Barátságos, bújós cukicica várja helyét a karácsonyfa alatt.

21. nap - Barnaby: Jómodorú fess ifjú epekedve várja, hogy valaki szíve választottja legyen. Ugye, hogy ennek a nézésnek nem lehet ellenállni?

20. nap - Goneril: A fekete cicák elképesztően kedvesek tudnak lenni, lenyűgöző amikor egy kiköpött minipárduc puszilgatja az embert. Goneril imádja az ember és más cicák társaságát, tökéletes családtag lesz.

19. nap - Miki: Cseppet félénk, de roppant szeretetéhes úriember, nyugodt, békés családra vágyik - valamint nem megvetendő adag finomságra természetesen.

18. nap - Bella: Bellának nem csak a neve szépség, édes, imádnivaló kiskalóz, igazi örömet hoz otthonodba, és nem csak az ünnepekre.

17. nap - Csita: Csodaszép Csillogószemű Csita csengettyűszós csendeséjen nyoszolyádra csucsukálni csusszanna.

16. nap - Gusztáv: Gusztáv igazi, nagybetűs Túlélő, sajnos az egyetlen... Megígértük, neki, hogy soha többet nem történhet semmi rossz dolog vele, olyan csodagazdit keresünk, aki segít betartani az ígéretünket.

15. nap - Cammogó: Energiabomba három lábon hasonszőrű (akárhány lábú) társakat keres, sok játék, még több szeretet jeligére.

14. nap - Cipzár: Nagy társaságban igazán jó a buli, Cipzár valamiért kutyának képzeli magát, de legalábbis nagyon szeretne kutyacimbora mellé költözni.

13. nap - Egri Bercike: Bűbájos kedvesség, rengeteg szeretetet és egy kis extra gondoskodást kér karácsonyra, egycicás álomgazdijától.

12. nap - Odett: Ugyan már nem Tini Ninja, de világraszólóan kedves Teknőc hölgy, gondos, egészségét óvó csodálatos Gazdi egyke társa szeretne lenni.

11. nap - Zagyva Nuka: Nuka képzett kutya- és macskaszakértő, és már az embertanulmányozásba is belekezdett. Mindenképp négylábú játszótárs mellé szeretne költözni.

10. nap - Raffael: Kedves Gazdijelöltek, itt a lehetőség, hogy az ünnepeket egy gyönyörű Hócicával töltsétek! Egy nyugodt, gyermekzsivaly és másik cica-mentes háztartásban hálás társa lesz Gazdijának

9. nap - Tüsi: Tüsi nem a szemével lát, azaz a szemével nem lát. De ez abszolút nem akadályozza abban, hogy a szívével viszont mindent lásson, mindent értsen, mindent tudjon.

8. nap - Bonbonetti: Félénk vagyok, de hódítani akarok, mármint dehogy, macska vagyok, legfeljebb hagyom, hogy meghódíts! Kegyeimet kitartóan kereső gazdit kérek!

7. nap - Naplás Pikó: Csupa vidámság, csupa móka, csupa bújás, csupa puszi - igazi tökéletes társ ez a gyönyörű kandúrbandi.

6. nap - Mamasita: Kezdetben kissé félénk, de hamar olvadozó cicahölgy, nyugodt, meghitt, forralt bor illatú otthonát keresi.

5. nap - Traktoros Jucus: Csoda volt a megmenekülése. Most karácsonyi csodának egy Gazdit kér.

4. nap - Puszedli (Lora): A szeretet ünnepe ide, vagy oda, fajtársakból nem kér őnagysága. Az ideális álomgazdi csakis őt imádja, rajong a szeszélyekért, mindezt rengeteg türelemmel.

3. nap - Regan: Igéző tekintet, az igazi elegáns (és nélkülözhetetlen) kis fekete, aki a ruhatár még tökéletesebbé tétele érdekében szívesen költözne testvérkéjével.

2. nap - Szaffi: Cseppet ferde szemmel, de annál nagyobb szeretettel figyeli a leendô gazdi érkezését, akinek egyke társa lehetne.

1. nap - Negra: Tündéri, játékos párduclányka, komoly jelölt a szerelmetes gazdifüggésre. Szívesen költözne másik, hasonlóan mókázó kedvű cica mellé is akár.

A cicákra a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni! Köszönjük!


Megosztom a Facebookon