Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
Keresés a cicák között név alapján:


cica/oldal

Keresés kritériumok alapján:
Fajta


Nem
Kandúr
Nőstény

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Szőrhossz
Rövid
Hosszú


Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

Név: Debreceni Gusztáv - gazdis
Nem: Kandúr
Született: 2020.05.04.
Bekerült: 2020.05.10.

A kis túlélő és Harcos, Debreceni Gusztáv cica, az egyetlen túlélője a borzasztó esetnek a hozzánk került kiscicák közül.
Gusztávba annyi élni akarás és kedvesség szorult, hogy csodálatos cicája lesz egy nagyon szerencsés családnak. Kiváncsi, izgő mozgó és nagyon emberközpontú cica a kézzel való nevelésnek hála.


Állandóan ott szeret lenni, ahol a gazdi és imád játszani, bújni, dorombolni és mindent megszakérteni. Az egyik legkülönlegesebb jellemű cicánk.

Előzmények: A Debreceni család története döbbenetes. Az emberi aljasság mindig tud újabb és újabb rémségeket produkálni. 20 szopós, de különböző korú fekete kölyökmacskát találtak Debrecenben egy zsákba kötve. A cicákat több állatvédő szervezet vette gondozásába, mi öt apróság életéért küzdünk.

Chipezve, oltva, további oltási és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra, Budapestre és környékére.

A cicára a macskamentes@noeallatotthon.hu e-mail címen lehet jelentkezni!


Történetük az oldalunkon...


További képekMegosztom a Facebookon