Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő

A hét CICÁJA - #Dorogi_Tiaa (alias: Mumia)
2023.09.19.
Egy dorogi padlásról menekült meg egy cicás lány segítségével 2023 nyarán 20 kiscica, akik közül 7 került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Mind iszonyú rossz állapotban volt...Azóta szerencsére gyönyörűen összeszedték magukat és Tia lett a kiválasztott, hogy a hét cicájaként gazdát találjon magának.

A HÉT KUTYÁJA - Paula, aki macska 😻
2023.08.22.

A hét gazdikereső állata ezen a héten egy egészen különleges cica lesz, aki sok szempontból különbözik az eddig megismert gazdikeresőktől. Ismerjétek meg #Paula nénit, az antimacskát, egyik legrégebbi gazdikereső matrónánkat. A MacsKaLand részlegünk főhercegnőjét!

Leon is szeretne kapni egy esélyt...
2023.07.29.

Leon cicát mindenki ismeri, aki az elmúlt években meglátogatta a Noé Állatotthon Alapítványban a MacsKaLand kennelünket. Sajnos egy kölyökkori herpeszfertőzés miatt a szeme váladékozik, és bár ez csak esztétikai állapot, senki sem érdeklődött iránta komolyabban… nagyon szeretnénk, ha neki is esélye lehetne a gazdis életre, és javulna a szemecskéje, ezért szemész szakorvoshoz vittük Leont, hogy lehet e a cica szemén javítani.

Nálunk ilyen a Húsvét 😻
2023.04.12.

Gödöllői hajléktalanszállóról érkezett ez a csodaszép kiscsalád, akik Húsvét alkalmából, valamint gyönyörű színeikre való tekintettel, a Hímes nevet kapták.

Súlyos sérült: Degu
2022.10.07.
Degu cicát külföldi turisták találták súlyos sérüléssel. 😢 Valami, vagy valaki szó szerint megnyúzta a farkát. Azonnal a Csipet-Csapat Állatgyógyászati Központba került, ahol amputálták a végzetesen sérült farkincát. Nem lehetett várni vele, olyan hatalmas fájdalmai voltak szegénykének.Sextett család
2022.09.07.
Egy kedves állatbarát család jelent meg a Noé Állatotthon Alapítványban, kezükben egy "gyanús" dobozzal...
Az Új Köztemetőben találtak 6 bébicicát. A kb. 3 hetes apróságok szeme már nyitva... lenne, ha a betegségtől, a macskanáthától nem lenne összeragadva nekik.

Csiribiri ❤️
2022.08.26.

Ő egy solymári gyártelepi cicaalom egyetlen túlélője, 5 kistestvérét holtan találták mellette, de ő valahogy túlélt egyedül…
Nagyon vagány gyerek, kutyák közt nevelkedik, a vizslákon simán átgyalogol, a kanapé alól támadja őket, cibálja a farkukat, fülüket.


Bemutatom Leonidast és Herkulest
2022.01.10.

Ketten vannak, fürgék, és nem félnek semmitől.
Ellopják a csemegeuborkádat, és megeszik.
Ha ellopták a csemegeuborkáidat, a levét is megisszák. Ellopják a kenyeredet, az almádat, a sarat a cipőd oldaláról, és azt is megeszik: mindent ami szerves anyag. A mosogató mellé készített szennyes wok-ba beleülnek, mint kishajóba, és utána a koszos kis kezeikkel nyúlkálnak és szaladnak a mécseshez, amivel felgyújtják a szemöldökeiket. Mind a ketten, mindkettőt.
Mintacicák gazdit keresnek!

Jimi 😪💔
2021.08.05.

A valaha szebb napokat látott Jimi cica borzasztó állapotban került gondozásunkba: szőre összecsomósodott, vizelettel, bélsárral szennyezett, több helyen szőrhiányos foltok láthatóak, sebes-pürkös területekkel. Szívszaggatóan sovány, mindkét fülében daganatos kinövések vannak. Pisije sötétbarnás-vöröses, csepegtet, vesetájék fájdalmas tapintatú... Megkezdődött orvosi kezelése, nagyon kérjük neki a drukkot!

Parfüm, a háromlábú cica
2021.07.14.

Parfüm egy nagyobb létszámú macskagyűjtő felszámolásakor került az Illatos útra. A macska egyik hátsó lába élettelenül lóg csak. A sérülése nem friss, a lábfeje kifekélyesedett. Sajnos nincs más lehetőség mint az amputáció. A beavatkozás után, igaz csak 3 lábon, viszont biztonságos teljes ÉLETet ÉLEHET majd!

A hét cicája - Horton
2021.03.13.

Horton cica Isaszegről került be hozzánk, súlyos állapotban. Szerencsére a segítség időben érkezett, és ez a gyönyörű kis bársonytalpú a gyógyulás útjára lépett. Persze kell még neki a drukk!

Hunter Lazarillo 💔
2021.01.31.

Hódmezővásárhelyi állatvédők kértek ennek a vak kiskandúrnak segítséget. Iszonyú macskanáthásan találták, éppen egy forgalmas úton próbált átbotorkálni vakon az autók között. 😱 Gondozásunkban mindent megteszünk azért, hogy visszanyerje látását, de ha ez nem is biztos, hogy sikerül, gondoskodni fogunk arról, hogy egy szerető családban teljesértékű életet élhessen.

Kiscicák a fedélzeten!
2021.01.26.

Megérkeztek a Lápi tesók! Puhák, cukik, játékosak, puszilgatnivalók - Amíg a készlet tart!

A hét cicája: Mozaik Miska (Misi)
2020.11.18.

Misi fiatal, elképesztően szép, lekváros süti színű kandúrbandi, és legnagyobb szerencsétlenségére, egy igazi biológiai csoda: eddigi rövid élete során már háromszor esett át ivartalanító műtéten. Mivel az Őt először befogadó családban a rejtett ivarosság komoly viselkedésbeli problémákat okozott a cica kamaszkorában, Misi visszakerült hozzánk. Tapasztalt önkéntesünk és az állatorvosi brigád fényt derített Misi sajátos egészségügyi helyzetére, és a cica végre készen áll, hogy egy szerető gazdi egyetlen cica-kedvence legyen. Misi ideiglenes befogadója egy igazán különleges cica történetét ismerteti cikkünkben.


Puszedli S.O.S. gazdit keres!
2020.11.08.

A hölgy egyáltalán nem könnyű eset: idős gazdija halála, és az ezt követő környezetváltás nagyon megviselte Puszedlit, aki ideiglenes befogadójánál az első hónapokat bújkálással töltötte. Borzasztó lassan oldódik, és ezen sajnos nem segítenek cica-lakótársai sem, akiket egyáltalán nem kedvel. Olyan helyet keresünk ennek a gyönyörű perzsa cicának, ahol egyedüli bársonytalpúként élvezheti egy rendkívül türelmes és sérült lelke iránt toleráns gazdi figyelmét. Biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb ő is meg fogja hálálni a törődést!

Toblerone 💔
2020.10.05.

Ez a csöppnyi cica beteg, sajnos talán menthetetlen szemecskékkel került be hozzánk. Küzdünk érte, de nem ő ez egyetlen súlyosan sérült cica gondozásunkban... Hálásan köszönjük, ha adományoddal támogatod Toblerone és a többiek orvosi ellátását!

A hét cicája - Mamasita
2020.09.14.

Régi és kedves adósságomat szeretném törleszteni az alábbiakban egy cicával szemben, akinek szentül megfogadtam, hogy igazi otthont találok öreg napjaira. Engedjétek meg tehát hogy bemutassan Nektek a több szempontból is különleges Mamasitát <3


Bemutatkozik a Banya 😊
2020.09.03.

Becsületes nevén Tamara cica, aki csak addig banya, amíg más négylábúakról van szó. Emberekkel szemben kedves, igazi tündérkirálylány. Hosszas, kennelünkben töltött várakozás után most ideiglenes befogadóhoz került, Flóra cikkünkben megosztja a Vele töltött néhány nap tapasztalatait.

Ismerd meg az Útonállókat!
2020.08.30.

Az Útonálló család tagjai vészjósló nevük ellenére igazi jócicák! Egészen különlegesek, Őket ajánljuk bárkinek, aki ódzkodik a hiperaktív, kikapcsolhatatlan pársonytalpú-gyerekektől. Telis-tele vannak szeretettel, amit úgy sugároznak folyamatosan, mint Csernobil a röntgent. Mintacicáink várják az Álomgazdik jelentkezését - amíg a készlet tart!

Fekete macskát minden háztartásba!
2020.08.18.

Mivel mindennek, így természetesen a fekete cicáknak is van világnapja, használjuk fel ezt a jeles alkalmat arra, hogy megdöntsük végre a fekete cicákhoz kapcsolódó sok ostoba hiedelmet és helyette JUTTASSUNK MINIPÁRDUCOT MINDEN HÁZTARTÁSBA!


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 | Következő