Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék

A NOÉ Macskamentés 2021 évi beszámolója


Ez a beszámoló ismét egy rendhagyó évről szól, de talán ebben az évben a korábbi tapasztalatokat felhasználva, hosszú távon is sikerült olyan új gyakorlatokat, módszereket bevezetni, amelyek segítségével a macskamentés sikeresen és eredményesen működhet, a megváltozott körülmények dacára is. 265 cica került gondozásunkba és közülük 226–an (159 kölyök és 67 felnőtt) találtak álomotthonra. Mindezt a ti segítségetek tette lehetővé, amit hálásan köszönünk! Tartsatok velünk 2022-ben is, legyetek a barátaink, állatmentő társaink.Bemutatkozik a Noé Állatotthon perzsa és maine coon fajtamentése


A Noé Állatotthon Macskamentő csoportja immár második éve a perzsa és maine coon fajtamentés élharcosa. A programot az a tapasztalat hívta életre, hogy már évek óta nagy számban kerülnek be hozzánk a két fajta képviselői, így megérdemlik a plusz figyelmet.
Rövid leírásunkkal szeretnénk hozzájárulni e két közkedvelt macskafajtával kapcsolatos alapismeretek terjesztéséhez.
Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT


Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!Cica vagy baba? – MINDKETTŐ!!!


Egyik örökbefogadónk leírta, milyen is kismamaként cicás gazdinak lenni. :) Egy cikk a tévhitek ellen a gyermekvárás boldog időszakára és a kisbaba megérkezése utánra.Kiscicáink ellátásában kérjük segítségedet!


Idén nemcsak a tavaszi-nyári szezonban, hanem még jócskán az ősz derekán is elképesztően sok magára hagyott icipici babacica került gondozásunkba. Hogy a lehető legjobb esélyekkel induljanak, a legjobb minőségű táplálékot és immunerősítő szereket használjuk, hogy az a pocak – a biztonsági tartalékkal – kerekedjen és igazi kis vasgyúrók váljanak a magatehetetlen csöppségekből. Ehhez kérjük most segítségeteket, ezúttal tápadományaitokra van szüksége a sok éhes babaszájnak.Téli ideiglenes befogadókat keresünk!


Évek óta hatalmas segítséget kapunk tőletek, amikor – mint most is – téli ideiglenes befogadókat keresünk az Állatotthon kifutójának cicái számára. Bársonytalpú védenceink ugyanis ilyenkor fáznak a kennelekben, a hideg téli időjárás nagyon megviseli őket. Az ideiglenes családoknál töltött idő mindig aranyat ér cicáink szocializálódása szempontjából, de ezekben a didergős hónapokban különösen fontos lenne, hogy minél többjük lakásba kerülhessen legalább 2-3 hónapra.
Őszi felhívásunkra rengeteg nagyszerű új ideiglenes befogadó csapattag jelentkezett, de friss bekerülőink is szeretnének a téli időszakra melegebb és családiasabb menedéket kapni. Legsürgősebben most Gubanc, Nyüzi és Beatrice számára szeretnénk téli kuckót találni!Már kapható 2022. évi naptárunk!


Már kapható a Noé Állatotthon Alapítvány 2022. évi asztali naptára, tele tündéri fotókkal védenceinkről a https://webshop.keverekkutya.hu webshopban. A naptár megvásárlásával természetesen mentett állataink ellátását támogatod.IVARTALANÍTS!!!


Ha a környezetedben terjeszted az ivartalanítás fontosságát, ha akár csak egyetlen ismerősödet meggyőzöd, azzal már évente 12, 4 év alatt pedig több mint 10.000 cicát menthetsz meg, esélyt adva a menhelyeken zsúfolásig megtelt állomány gazdihoz juttatására. A helyzet nem holnapután fog javulni, még csak nem is a jövő héten. De a hosszú távú megoldás egyértelműen az ivartalanítás. Ez mindannyiunk közös morális felelőssége.Önkénteseket keres a Noé Macskamentés csapata!


Eddig is folyamatosan vártunk új jelentkezőket Macskamentő csapatunkba, a világjárvány azonban különösen is szétzilálta sorainkat. A bajba jutott bársonytalpúak száma azonban nem csökkent, sajnos folyamatosan inkább azt érezzük, hogy egyre többen szorulnának a segítségünkre. Önkénteskedni jó! A Noé Állatotthonban önkéntesekedni ráadásul sokszorosan is jó, mert nagyon klassz csapat, sőt család tagjává válik az ember.A macskák agressziója


A macskák agresszivitásának sok fajtája létezik, ez a kis útmutató segíthet, hogy észrevegyük, megértsük, mi okozza, és néhány hasznos tanácsot ad, hogy hogyan kezeljük.