Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék

ADÓ 1% ÉLETET MENTHET


Személyi jövedelemadód 1%-val most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2018.05.22.!



Bemutatkozik a Noé Állatotthon perzsa és maine coon fajtamentése


A Noé Állatotthon Macskamentő csoportja immár második éve a perzsa és maine coon fajtamentés élharcosa. A programot az a tapasztalat hívta életre, hogy már évek óta nagy számban kerülnek be hozzánk a két fajta képviselői, így megérdemlik a plusz figyelmet.
Rövid leírásunkkal szeretnénk hozzájárulni e két közkedvelt macskafajtával kapcsolatos alapismeretek terjesztéséhez.




A hét cicája - Frank Sinatra


Ezúttal egy hihetetlenül jóképű, hihetetlenül elegáns urat szeretnénk bemutatni Nektek. Frank Sinatra – ez a név már önmagában is sokat sejtet, a mi Frank macsekunk pedig bájossága, kecsessége révén igazán kiérdemelte.



Kijárós önkénteseink sanyarú sorsa


A Noé macskamentő csoport kijárós önkéntesei igen komoly munkát végeznek. Sokféle feladat akad, mindenki közreműködése hatalmas segítséget jelenthet. A cicák szigorú tekintettel felügyelik, és hangos dorombolással, sok-sok szeretettel hálálják meg a munkát. Légy te is tagja lelkes és összetartó csapatunknak, amit garantálhatunk: rengeteg nevetés, a munka mellett igazi lélekemelő feltöltődés.



Önkéntes sors - Függönyök


A bársonytalpúak remek önjelölt lakberendezők, egyetlen probléma csupán, hogy a megbízó elképzelése abszolúte hidegen hagyja őket. Minden elhelyezett tárgy igazi kihívás lehet, főként, ha magasra tesszük. Legékesebb példája ennek a függönyök mágikus világa. Csavarodik, tekeredik, lengedezik. A Jóisten is cicamászókának teremtette, hát nem?!



Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT


Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!



Pótmamikat keresünk!


Újabb kidobott csöppségek kerültek be hozzánk, idén a negyedik alom! Alig egy hetesek, az utcán találták őket. Róluk is önkénteseink gondoskodnak, etetik őket 3 óránként, éjjel és nappal. Lassan emberi kapacitásaink végére érünk, kérjük, aki tud, és érzi magában a felelősséget, segítsen!



Újabb traumás cica került gondozásunkba: Radír


Ismét súlyos állapotban levő cica érkezett hozzánk. Radírt Halászteleken találták, súlyos sérülése következtében - mint a vizsgálatok során kiderült, a cicát meglőtték! :( - gyakorlatilag az egész arcát elvesztette. Küzdünk érte és mindent megteszünk a gyógyulásáért. A lehető legjobb kezekben és helyen van, a mi CsodaBoda dokink és csapata gyógyítja.



A hét nebulói - Bubbly és Fizzy



Van elsajátítandó tudásanyag bőven, ha valaki gazdi ölében doromboló mintacicává szeretne válni. Nemrégiben kézhez kaptuk két magántanulónk, Fizzy és Bubbly évközi értesítőjét, hááát, mit szépítsük, van még hová fejlődniük. De bizakodóak vagyunk, ahhoz képest, ahonnan indultak, már így is komoly előmenetelről tanúskodnak.



Néhány gondolat a chipezésről


Azt, hogy a megfelelő adatokkal regisztrált chip mekkora segítség az esetlegesen elkóborolt kutyusok hazajuttatásában, nap, mint nap tapasztalhatjuk. No, de mi a helyzet a cicákkal? A kutyák példájából okulva, az egyértelműen látható, hogy ez a jövő, a chipezés fontossága, hatékonysága és szükségessége egyértelmű.