Macskamentés logo
English English Deutsch Deutsch

Gazdira váró cicákGazdira váró cicák Gazdira váró perzsa cicákGazdira váró perzsa cicák Gazdira váró maine coon cicákGazdira váró main coon cicák Közvetített cicákKözvetített cicák Elveszett/talált cicákElveszett/talált cicák Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Tudnivalók a macskatartásrólTudnivalók a macskatartásról A hét cicájaA hét cicája MacsNaplóMacsNapló MacskanyelvMacskanyelv Történetek állatainkrólTörténetek állatainkról Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól FotóalbumFotóalbum LinkekLinkek

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Számlaszám és adószám

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Noé Támogatói KlubNoé Támogatói Klub
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

1. 2 | Következő

Adventi naptár - Noés cicákkal!
2020.12.06.

Idén is készültünk Nektek cicás adventi naptárral, aminek minden ablakából egy-egy tündéri bársonytalpú keresi árgus szemekkel leendő Gazdiját. Mi pedig azt kívánjuk, történjen meg Velük az igazi karácsonyi csoda, és az Ünnepeket már mindannyian örök, szerető családjukkal tölthessék. :)

Fogadj örökbe egy kiskrampuszt!
2020.12.04.

December 6-a közeledtével körülnéztünk a Noé Macskamentés háza táján és meglepetten tapasztaltuk, egy kisebb hadseregnyi lelkes kiskrampuszt tudnánk felajánlani a Mikulásnak segítőül. De ha ő már nem szűlölködik segítőkben, szívesen ajánljuk kínálatunk megtekintését kisgyermekes családoknak is, garantált ugyanis, hogy a csemete csínytevéseit észre sem fogja venni a Mikulás, ha a mi krampusz-manó-feketepétereink is a közelben vannak.

Cipzár (mentalista és hipnotizőr) üzenete
2019.12.12.

"Nézz mélyen a szemembe. Koncentrálj erôsen. Ürítsd ki az elméd. A hívásod emelt díjas, a gatyádat is a dorombolásomra fogod költeni..." - Hipnotizőr mentalistánk, Cipzár üzenetét teljes terjedelmében cikkünkben olvashatjátok.

Noé-s adventi naptár - Cicákkal!
2019.12.05.

Fogadjátok szeretettel ezévi adventi naptárunkat telis-tele cuki cickkal!

Bemutatkoznak a Noé Állatotthon Macskamentés Szakképző Iskolájának végzős tanulói!
2019.10.14.

Ők azok a lassan a kamaszkorból is kilépő fiatal cicák, akik idén bucifejű pöttöm babákként kezdtek nálunk, és már nagyon is készen állnak arra, hogy nekivágjanak a nagybetűs Életnek, egy szerető gazdival az oldalukon.

Egy kiscica segélykérő levele
2019.09.24.

Babuka, a törött lábú kiscica ideiglenes befogadóhoz került, ahol sajnos egészen felháborító lakhatási körülményeket kell elviselnie. :( Szegény pici ketrece az évszakhoz egyáltalán nem illő karácsonyfadíszekkel van felszerelve (ezt nevezik szórakoztatásnak???), és egy Nani nevű ugribugri tökmag társaságát is el kell viselnie.
Olvassátok Babuka panaszlevelét, és mentsétek meg szegény kiscicát!


Társkereső rovat
2019.09.12.

Társkereső rovatunkban facér csajok várják, hogy végre rájuk találjon az Igazi!

A hónap Jó és Rossz Cicái - Augusztus
2019.08.15.

Csak arra vártunk az augusztusi díjakkal, hogy Lanza cica megjöjjön a nyaralásból, és bizottságunk kiértékelhesse teljesítményét... jelentjük, megérkezett, és bár még nagyon fiatal kiscica, növekedésnek indult ördögszarvai már kitapinthatóak homlokán.
Töpörtyű homlokán ellenben a glória tapintható ki: végtelenül jó magaviselettel tűri a vakáció kalandjait, és reméli, hogy a szeptemberi iskolakezdést már gazdijával kezdheti meg. Egyáltalán nem lopott el semmit, nem vert meg senkit, nem hányt ki semmit az elmúlt időszakban, ezért toronymagasan a legjobb cica az augusztusi mezőnyben.

A hónap Jó és Rossz Cicái - Július
2019.07.04.

Itt a július, és mi a hőség ellenére tele vagyunk energiával és lelkesedéssel! Olyannyira, hogy a hónap Jó és Rossz Cicája választásra is rádupláztunk. A Hónap Jó Cicái Vitéz és Puki, a két elválaszthatalan cimbora, akikkel kifutónkban lehet megismerkedni. A Rossz Cicák címét pedig egy angyalian ördögi rosszcsont testvérpár, Nieves és Blanco kapta.
A duplázással célunk azon nem titkolt vágyunk kifejezése, hogy a két nyerő páros számára olyan Gazdikat találjunk, akik együtt fogadnák Őket örökbe!


A hónap Jó és Rossz Cicája - Június
2019.05.31.

Itt a június, és mivel május Jó és Rossz cicáját egyaránt elkapkodták (ezúton is sok boldog gazdis évet kívánunk Nekik!), mi kénytelenek voltunk új Cicákat választani.
A hónap Jó Cicája Kolima, a végtelenül állhatatos szívtipró, aki nem lopta el ideiglenes gazdijának tejszínhabját. Ez azért figyelemre méltó teljesítmény!
A hónap Rossz Cicája pedig Mordály, a mosómedvék réme, kifutónk egyik legnagyobb karaktere, aki mindig hatalmas dorombolással hálálja meg a buksi-simit.


A hónap Jó és Rossz Cicája - Május
2019.05.06.

Itt a május - Ideje új cicákat választani! A hónap Jó Cicája Bonita, aki az egyik legdorombolósabb friss bekerülőnk. A Rossz Cica megtisztelő címét pedig egyik legnagyobb szívtiprónk, Vezér nyerte el - valószínűleg a divat iránti nagy érdeklődése okán, de hatalmas kuplerájt csinált a cicaházban, amikor megtalálta az adomány-pólók dobozát.

A hónap Jó és Rossz Cicája - Április
2019.04.02.

Itt az április, és mi továbbra is bővelkedünk a Jó és Rossz cicákban egyaránt. Nem volt könnyű a választás, de végül sikerült!
Bemutatjuk a hónap Jó Cicáját, Zsömit, aki a világért sem hagyná, ahogy gazdija olyat lásson a tévében, ami esetleg felzaklatná - biztos, ami biztos inkább kitakarja az egész képernyőt. A hónap Rossz Cicája pedig Pici 2, akinek fő életcélja annak megakadályozása, hogy ideiglenes tesója, Borcsa cica túlságosan elszemtelenedjen (például előmerészkedjen az ágy alól).


A hónap Jó és Rossz Cicája - Március
2019.02.27.

Új hónap, új cicák! Márciusban sem maradhat el a hónap Jó és Rossz Cicájának megválasztása.
Március Jó Cicája Odett, egy igazi szeretetbomba mintacica, a legkedvesebb pösze nyávogással. A Rossz Cica megtisztelő címét - meglepő módon - egy fekete forgószél, Totyi nyerte meg, aki néhány nap alatt újdakekorálta ideiglenes felvigyázója lakását.

A hónap Jó és Rossz Cicája - Január
2019.01.05.

Új év, új cicák! 2019 első Jó Cicája a lassan felbátorodó vörös kiskalóz, Neila, míg a Rossz Cica megtisztelő címét a nevénél sokkal félelmetesebb harcos amazon, Málnaszörp kapta.

Karácsonyi üdvözlet
2018.12.22.

Mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Újévet kíván a Noé Macskamentés Csapata!Noé-s adventi naptár - Cicákkal!
2018.12.16.

Megjött a december, közelednek az Ünnepek - hogy hozzájáruljunk a hangulathoz, egy kis meglepetéssel készültünk az adventi naptárak szerelmeseinek! 😊 Csokitélapó, kiscsizma és csillag helyett azonban ebből a naptárból gazdikereső cicáink fognak előbukkanni, minden nap másvalaki - fogadjátok szeretettel! ❤️

A hónap Jó és Rossz Cicája - November
2018.11.06.

Új hónap, új cicák! E hónapban nem is volt kérdés, ki nyeri el a Hónap Jó Cicája címet: Tipli öt év bújkálás és tiplizés után a kennelben végre ideiglenes befogadó családhoz került, ahol pár nap leforgása alatt igazi cukicicává avanzsált. Nyurga, a Kennel Ördöge senkivel nem hajlandó osztozni, ha cicajátékról, vagy a gondozók figyelméről van szó - egyébként téli ideiglenes befogadóját keresi...

A hónap Jó és Rossz Cicája - Október
2018.10.03.

Új hónap, új nevezettek! Októberben Jupiter, a barátságos félszemű óriás a legeslegjobb cica, és úgy néz ki, megtaláltuk Virnyák méltó utódját is!

A hónap Jó és Rossz Cicája - Szeptember
2018.09.03.

Új hónap, új nevezettek! Nem volt könnyű a választás, de végül sikerült: Ismerjétek meg szeptember Jó és Rossz cicáját!


A hónap Jó és Rossz Cicája - Augusztus
2018.07.30.

Új rovatunkban minden hónapban kijelölünk egy-egy cicát a hónap Jó és Rossz Cicája megtisztelő címekre. Fogadjátok az augusztusi jelöltjeinket szeretettel! :)


1. 2 | Következő