Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Cordília
Nem: Szuka
Született: 2016.12.01.
Hirdetés dátuma: 2018.05.16.
10 hónapja költöztem a páromhoz és a kutyához egy 10-ik emeleti kis lakásba. A kutyus még nincs 2 éves sem, nőstény, elég nagy testű (21kg), energikus, németjuhász-agár keveréknek tippelném. Sajnos, révén hogy fiatalok vagyunk és keveset vagyunk otthon, elhamarkodott döntés volt a párom részéről, amikor örökbefogadta, mivel a mozgásigényét nem tudjuk kielégíteni. Ezt ő is belátta már.
Túl sok energiája van, amit a lakás pusztításával vezet le, amikor mi dolgozunk vagy egyetemen vagyunk. Kevés az idő, amit otthon tudunk tölteni vele.
Napi 3 sétát tudunk neki biztosítani, ami sajnos tisztában vagyok vele, hogy kevés szegénynek, és jóval több időre volna szüksége kint a szabadban, meg persze rengeteg futásra.
Sajnos a kutya lelkileg sérült, kiskorában bántalmazták, egy kukában találtak rá és halott testvéreire, gondolom ezért fél az emberektől, kivéve tőlünk, de hamar barátkozik, ha többször találkozik valakivel. Kutyákkal viszont érdekes módon barátságos, bizakodó és érdeklődő. Agresszivitás jelét soha nem mutatta sem ember sem állat irányába, egy ilyen megnyilvánulása sem volt, ő inkább az a fajta, aki elbújik, ha egy másik kutya megugatja, de ha megfújja a szél a fákat, akkor is megijed. :( Még azt is nehezen viseli, ha a megszokott séta útvonalunkról eltérünk, és más irányba megyünk haza.
Biztos sok rosszat átélt, mielőtt a páromhoz került, mégis rendkívül szeretetéhes, bújós jószág, természetesen szobatiszta, az alap vezényszavakat ismeri (ül,fekszik,marad,gyere). Szerintem teljesen azt képzeli, hogy ő egy kiskutya, aki mindenhova befér.

Minden oltása és a chippje is megvan.

Ezúton szeretném megtalálni neki a számára legmegfelelőbb helyet, ahol futkározhat, napozgathat és élvezheti a kert adta szabadságot. Mert ő kertes házba való, házőrző ösztönei is vannak, ha kint a lépcsőházban mozgást hall, néha-néha ugat egyet. Viszont sok türelmet igényel, és hozzáértő gazdira volna szükség, mert sajnos mi túl nagy fába vágtuk a fejszénket vele, és nem tudjuk megadni neki azt, amire egy ekkora és ilyen kutyának szüksége lenne.

Nem tudjuk megtartani.
Cory (Cordília) a neve a 'kicsinek'.


Mi nagyon szeretjük őt, csak a legjobbat szeretnénk neki, de egyetem és munka mellett mi nem tudunk neki többet adni.


Várom válaszát!

Zsófia 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú