Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20. 21 | Következő
Suzy otthonra lelt
2010.02.15.
A tegnapi nap folyamán hazaköltöztem Gyöngyi- és Janigazdihoz egy fejér megyei kisvárosba. Az úton sokat nézelődtem, ültem a gazdi ölében (meg a másik gazdi nyakába is bebújtam), aztán - biztosan a nagy izgalom miatt - hánytam is.

Kyra, a gazdi tollából
2010.02.14.
Kyrát tavaly áprilisban hoztuk el Tőletek. Ő egy boxer-németjuhász keverék, vagy valami hasonló.
Egy nagyon makacs, szertelen kutyát ismertünk meg benne.

Csipke-Mazsi üdvözöl mindenkit
2010.01.25.
Sziasztok!
Csipke-Mazsiról szeretnék néhány új hírrel szolgálni.
A kicsi lány jól van, teljesen otthon érzi magát nálunk (jelenleg épp itt durmol az ölemben teljes hosszában elnyúlva).

Üdvözlet Góliáttól
2010.01.20.
Kedves Noésok!

Tavaly október végén hoztam el tőletek Góliátot, a kandúrt.

Amint arra figyelmeztettetek, tényleg "erős egyéniség". A lakás kezdeti óvatos körbejárása után nagyon hamar a ház urának érezte magát. Ami számomra kicsit meglepő volt: nagyon jólnevelt cica, nem nagyon kell fegyelmezni, rászólni.

Sziszi cica jelentkezik
2010.01.20.
Sziasztok Noésok!
Nagyon jól érzem magam itthon. Eleinte nagyon félős voltam de szépen lassan feloldódtam a gazdiék szeretetének köszönhetően. Sokat nőttem ami a fényképekből is kiderül

Pocok cica átkelt a szivárványhídon
2010.01.20.
Sziasztok!

Borzaszto dolog tortent tegnap: Pocok egyik percrol a masikra meghalt. Egyenlore vigasztalhatatlan vagyok.

Hektor új élete!
2009.12.10.
Utolsó levelem óta, amiben az utazásról, megérkezésről és az ismerkedésről írtam, igazából sok minden nem történt, de ez a „kevés” esemény mégis azt gondolom jelentőségteljes volt.

Füge, a félszemű kiscica története
2009.11.23.
Annyira megtetszett neki a kis vadóc, hogy elszólta magát: „Anya! Hozhatnánk mi is a menhelyről egy fél Fügét?”

Hektor, akinek történetét még mi is megkönnyeztük!
2009.11.16.
Először is szeretném megköszönni, hogy Hektort október 30.-án elhozhattam tőletek! Igazán nagyon boldoggá tettetek engem, és reményeim szerint őt is.

Levél Talpas Cirmitől
2009.07.08.
Emlékeztek még rám? Talpas Cirmike vagyok, a háromlábú kismacska. Azaz már egyáltalán nem vagyok kicsi, 4 kilót nyomok épp, így a bikiniszezonban. A gazdiék szerint pocakot növesztettem, de ez aljas rágalom. Tény, hogy jó az étvágyam, finomabbnál finomabb falatokat kapok, és utána üvegpohárból iszom hozzá a vizet.

Mocsáry Merzse Morzsa üdvözlete Bugacról
2009.05.30.
A hazautam két hónapja gyorsan elrepült, pedig egészen Bugacig mentünk. Az út elején bújtam a gazdihoz, de a sok simogatástól elálmosodtam, és végigaludtam az utat, csak inni keltem fel néhányszor. Ahogy abba az óriási kertbe kiszálltam megérkezésünkkor, rögtön tudtam, hogy otthonra találtam! Körbeugráltam Dórigazdi szüleit, mert ők is ezen a telken élnek (és csak kényeztetnek, kényeztetnek, kényeztetnek, anyukája a legjobban), azután pedig felfedeztem a virágoskerteket, a veteményest, a gyümölcsöst.

Pocok levele Finnországból
2009.04.24.
Sziasztok! Pocok vagyok és nagyon rossz vagyok. Most hírt adok magamról, majd egy üzenetet továbbítok gazdámtól. Szóval nem mindig volt lehetőségem ilyen rossznak lenni. Kis koromban olyan szörnyűségek történtek velem, amiket töröltem is az emlékezetemből. Csak arra emlékszem, hogy nagyon fájt a szemem és kidobtak testvéremmel együtt egy kukába.

Hírek Kyráról
2009.04.15.
Kyrát 2009. április 4-én fogadtuk örökbe. (A sebe teljesen begyógyult.) Remekül érzi magát, kicsit átszabott néhány párnát a kinti székeken, a már velünk élő puli kutyusunkkal megvolt az első két nap veszekedése, de mostmár szerencsére jól kijönnek egymással, nincs verekedés, mindenki tudja, hol a helye a ranglétrán.

Frédi degu levele
2009.04.15.
Állatotthonunkban nem csak kutyák és cicák élnek - időről időre megjelennek más kisállatok is. Az ő örökbe adásuk persze jóval nehezebb, ám egyszer-egyszer mégiscsak sikerül jobb helyet találni nekik, mint amit mi biztosítani tudunk. Így került gazdihoz Frédi, az ivartalanított degu is.

Pitypang, aki ma már Cherry
2009.04.06.
Október végén hoztuk haza a Noétól, akkor még Pitypangot, akit az első mozdulattal átkereszteltünk Cherry-re. Az elején nagyon kis félénk volt, még a lakásba is alig mert bejönni, a lift kész rémálom lehetett neki az első sétánál, biztosan félt, hogy elvisszük, és nem jöhet vissza. Az első napokban megtelepedett az előszobában és mint valami lézervonaltól tartva nem mert bejönni a szobába, pedig nagyon próbáltuk csalogatni kajával is, de idő kellett még neki.

Maya 1 éves lett
2009.03.03.
Hát eljött ez a nap is, Maya 1 éves lett. Sok minden történt azóta, hogy megérkezett hozzánk de csak jó. Két felnőtt cicám nagyon szereti Mayát. Sokat játszanak együtt. Jobb szeme, ami meg lett műtve már nem javul, kb. 20%-osan lát vele, de nagyon ügyesen megtanulta kompenzálni.

Levél Pötyi Aidától, aki ma már Mandula
2009.02.23.
Sziasztok, itt van az ideje annak hogy elmesélem hogy van a mi kis drágaságunk.
2009.01.19-én hoztuk el a családommal AIDAT új nevén MANDULÁT a 4-5 hónapos szerintünk Bassett-Foxi keverék kislányt.


Hírek Málna cicáról
2009.02.23.
Málnát tavaly júniusban hoztuk el Tőletek, miután teljesen beleszerettünk a honlapon. Nagyon mozgalmasan telt az első néhány hónap, ahogy Kriszta megjósolta vérbeli kis rosszcsonttal ismerkedtünk meg személyében. Felfedezte a lakást, és szépen lassan azt is megtanulta, hogy mit szabad és mit nem.


Hírek Maximról
2009.02.03.
"Pont ma volt egy éve hogy Maxim ide került hozzánk, és gondoltuk a családdal hogy írunk pár sort üdvözletképpen...Minden rendben van a kis jószággal, nagyon eleven és életvidám. Meglátogattuk december tájékán az állatorvost, így megismerkedett a család kedvenc dokijával és egyben együtt utazott a jó öreg ház őrző kutyánkkal is."

Levél Norci cicától
2009.01.26.
Norci vagyok, a kis cirmos Norcika, ahogy Ti neveztetek el engem. Írnék egy kicsit magamról, remélem nem untatlak Titeket, ha összefoglalom az előtörténetemet.
Úgy másfél éve, egy üreges fatörzsbe bújva dideregtünk egy forgalmas út mentén a kistestvéreimmel (Norci és Vacak cirmosok, Jenci fekete), amikor egy kedves házaspár ránk talált, és fölvitt minket Hozzátok. Ott kaptuk a nevünket, és engem nemsokára magához vett egy pár, egy hideg novemberi szombaton. Akkor írt is rögtön a mama (így hívja magát a gazdik női fele) egy kis levelet rólam, most rajtam a sor.




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20. 21 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül