Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő
Dustin hírmorzsa
2023.11.30.

Danke / Dante már 4 éve BOLDOG! :)
2023.11.27.
"Kedves Noésok és Piroska! 4 éve fogadtuk örökbe tőletek Dantét (akkor még Danke) és most úgy éreztük, hogy a sok nehézség mellé, amivel nap mint nap találkoztok talán egy kis örömet okoznánk, ha bejelentkeznénk. " Óóó, ha tudnátok, hogy ezek a hírmorzsák mennyire sokat jelentenek nekünk! Aki érez magában affinitást, tényleg írjatok a korábbi védenceinkről :) Színt hoztok a szürke hétköznapjainkba!!

Charlie bejelentkezik
2023.11.22.
Charlie, aki korábban Jager volt...ő a tipikus kutya, akit az előítéletek mellé tennének a szótárban. Igen, vele szemben mindenki előítélettel rendelkezik... harci kutya, vágott fül, izmos test. Eközben pedig ő maga a megtestesült, tökéletes, családi kutya, aki pillanatok alatt beilleszkedett OTTHON. Most pedig kaptunk tőle egy kis beszámolót és egy videót is :)

Chrissy 2 hónapja gazdinál :)
2023.11.22.
Chrissy már több, mint 2 hónapja boldogítja CSALÁDJÁT és a gazdik úgy gondolták, hogy szeretnék, ha tudnánk mi minden történt azóta vele, mennyit nőtt és milyen kiskutya lett belőle.

Borús hétfőn, jól jön egy kis napocska
2023.11.06.
"Sun is shining, the weather is sweet, yeah
Make you wanna move your dancing feet now..." hát ez a Bob Marley dal azt hiszem igazán bemutatja, hogy milyen csodás volt egy boldogsággal átitatott levélre ébredni Sun-tól és a gazdáitól :)

Labdarózsa szép lassa megszokja, hogy CSALÁDJA van!
2023.10.27.
Labdarózsa Füzesabonyból érkezett hozzánk még augusztusban, borzasztó körülmények közül, de szerencsére a csodálatos kisugárzása, mosolya és jelleme hamar elvarázsolt mindenkit (minket és a gazdikat is), így gyakorlatilag alig kellett nálunk időt töltenie és gyorsan el tudja felejteni a múltját.

Óóó, (Jo)Hanna...óóóó (Jo)Hanna :)
2023.10.26.
(Jo)Hanna 2017-ben került a NOÉ Állatotthon gondozásába az Illatos úti ebrendészeti telepről 6 kicsi babakutyájával együtt. Sokan szerették volna a kuvasz fajtajellege miatt, telepőrzésre "örökbefogadni", de szerencsére kitartottunk elveink mellett és megtaláltuk számára a legcsodálatosabb családot, amit valaha is kaphatott....

Menüben kérve sokkal jobb
2023.10.25.
Saké és Nigiri a szerencsés babakutyák közé tartoznak, hiszen nem kellett a menhelyen felnőniük, SŐT egy családba tudtak hazaköltözni :) Az első pár hét történéseiről kaptunk egy kis beszámolót :)

Bugaci Vega és Magnum ismét EGYÜTT!
2023.10.11.
Hogy is kezdődött minden? Vega csodálatos családra talált júniusban és elköltözött Magnum mellől.... Vega családja tartotta a kapcsolatot Annamarival azóta is, aki mesélte nekik, hogy sajnos Magnum szíve kicsit összetört Vega nélkül..nincs kedve sem már sétálni :( Vega csodás családja pedig gondolt egyet és az egyik szombaton együtt felkerekedtek, hogy felvidítsák Magnumot....jól sikerült :)

Mádi Robin több, mint egy hete gazdás
2023.10.02.
Robin és testvérei Mád község egyik buszmegállójában született, gazdátlan anyjuk ott hozta világra őket. Szerencsére állatbarátok találtak rájuk, akik a segítségünket kérték a számukra, így kerültek gondozásunkba. Május óta gyönyörűen cseperedtek, most pedig elkezdtek kirepülni a fészkünkből....

Csupaszáj, a csupabáj, csupa tacskó mellé költözött
2023.09.29.
Csupaszáj tavaly novemberben került be hozzánk, brutális, kezeletlen valószínüsíthetően kotorékozásból fakadó sérülésekkel. Azóta rengeteg korrekciós műtéten esett át, míg végre július végén rámosolygott a szerencse mert megérkezett rá egy érdeklődő levél....egy levél, ami több volt mint a korábbiak...

Csoki őszi beköszönése
2023.09.25.
Csoki gyönyörűen beilleszkedett, növöget, ahogyan azt egy rendes kölyöknek illik :)

Sziráki Naomi / Nana
2023.09.25.
"Hálásak vagyunk,hogy az útjaink kereszteznették egymást. Azt tudom,hogy mindennél jobban féltem,és az eddig mélyen rejlő “Anya ösztöneimet” is a felszínre hozta. És tudjuk azt is,hogy soha többet nem akarjuk elengedni Őt." Ezek azok a mondatok, amikor kicsit megállunk és megköszönjük az ÉLETNEK, hogy ilyen gazdákat is sikerül találnunk a védenceink számára. Az ilyen mondatok láttán tudunk tovább harcolni a mindennapos küzdelmeink során.

Kiki ismét jelentkezik :)
2023.09.16.
Kiki örökbefogadása óta eltelt újabb fél év, a gazdik és Kiki közötti szerelem pedig szerencsére töretlen.. ők is azt üzenik mindenkinek, aki még csak fontolgatja az örökbefogadást: ÖRÖKBEFOGADNI MENŐŐŐŐŐŐŐ!!!!

Apró(láb) hírmorzsa
2023.09.05.
Apró(láb) April és Tisza mama hírmorzsa... nemrég ugyanis összeköltöztek :) És így gyarapszik a szó szerinti NOÉ-s család :)

Nikol - Pite hírmorzsa
2023.09.04.
Nikolról, aki ma már a szupercuki Pite nevet viseli, kaptunk egy kis hírmorzsát. A családba való beilleszkedése a küldött levél alapján, azt hiszem elmondható, hogy nagyon jól sikerült :) Az olvasásról, bár igazán hasznos szabadidős tevékenység, reméljük erről az egy hobbijáról hamarosan le fog szokni :D Mi drukkolunk :D

Lola (Gloriett) remekül beilleszkedett
2023.08.29.
A napokban elfogtunk egy kis levélmorzsát Lola ( nálunk még Gloriett) családjától... :)

Kessa első éve...a főnyeremény!
2023.08.28.
"Egy éve nyertük meg magunknak ezt a fantasztikus kutyafülűt." Na ez az a mondat, amitől bepárásodik a szemünk, ami miatt mindig úgy tudunk rákészülni a következő napra, hogy igenis VAN ESÉLY! mert amíg a védenceinknek ilyen csodálatos CSALÁDOT tudunk találni, addig van értelme küzdeni a mindennapokban.

Pinty és Pacsirta (Panka és Lotti) csodálatos nyara
2023.08.23.
Pinty és Pacsirta...azt hiszem rájuk tényleg igaz a mondás, hogy mióta örökbefogadták őket, madarat lehet velük fogatni... elrepült a 2023-as nyaruk is, és mint ahogya a képeken látjátok nem unatkoztak :)

Kusza Kenya, aki ma már Boglárka
2023.08.23.
Kusza Kenya jött, látott és győzött... pillanatok alatt elvarázsolta gazdáit, ami varázslat a mai napig is tart még :)




Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül