Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 | Következő
Golden aranyélete
2010.03.03.
Sziasztok!!!

Már egy hete magamhoz vettem Goldent, a kicsi medencetörött vörös- fehér kandúrkát, gondoltam, tudósítok a fejleményekről, ahogy azt meg is ígértem Nektek!

A gazdis Hudu naplója
2010.02.26.
Kedves Noésok!
Először is: köszönet azért, hogy a jóvoltotokból egy nagyszerű társ került hozzánk, hogy gondoskodtatok róla, vigyáztatok rá, amíg rá nem találtunk.

Degu hírek!
2010.02.24.
Nézelődtem a honlapon és eszembe jutott, hogy Frédi lassan már egy éve a mi Degunk, mivel már akkor négy éves volt, most hatalmas matematikai tudásommal kiszámoltam, hogy valamikor az ötöt is elhagyja, ennek ellenére a hetenkénti összvizsgálaton mindig átmegy, a foga szép, erős, és egészségesen sárga, farokbojtja egészséges, bundája szép.

Bodza aktuális!
2010.02.21.
Hihetetlen okos kutya, a szobatisztasággal vannak csak gondjaink - héha még a szőnyegre pisil, de szerda óta a "néha" már nagyon nagy dolognak számít és az, hogy minden mást már séta közben, pláne.:-)

Amúgy már tud pórázon jönni-menni, ismeri a labdát, annyira szeret liftezni, hogy szinte hívni is tudja, és már a végtagok csonkolását is profi szinten űzi:-)

Suzy otthonra lelt
2010.02.15.
A tegnapi nap folyamán hazaköltöztem Gyöngyi- és Janigazdihoz egy fejér megyei kisvárosba. Az úton sokat nézelődtem, ültem a gazdi ölében (meg a másik gazdi nyakába is bebújtam), aztán - biztosan a nagy izgalom miatt - hánytam is.

Kyra, a gazdi tollából
2010.02.14.
Kyrát tavaly áprilisban hoztuk el Tőletek. Ő egy boxer-németjuhász keverék, vagy valami hasonló.
Egy nagyon makacs, szertelen kutyát ismertünk meg benne.

Csipke-Mazsi üdvözöl mindenkit
2010.01.25.
Sziasztok!
Csipke-Mazsiról szeretnék néhány új hírrel szolgálni.
A kicsi lány jól van, teljesen otthon érzi magát nálunk (jelenleg épp itt durmol az ölemben teljes hosszában elnyúlva).

Üdvözlet Góliáttól
2010.01.20.
Kedves Noésok!

Tavaly október végén hoztam el tőletek Góliátot, a kandúrt.

Amint arra figyelmeztettetek, tényleg "erős egyéniség". A lakás kezdeti óvatos körbejárása után nagyon hamar a ház urának érezte magát. Ami számomra kicsit meglepő volt: nagyon jólnevelt cica, nem nagyon kell fegyelmezni, rászólni.

Sziszi cica jelentkezik
2010.01.20.
Sziasztok Noésok!
Nagyon jól érzem magam itthon. Eleinte nagyon félős voltam de szépen lassan feloldódtam a gazdiék szeretetének köszönhetően. Sokat nőttem ami a fényképekből is kiderül

Pocok cica átkelt a szivárványhídon
2010.01.20.
Sziasztok!

Borzaszto dolog tortent tegnap: Pocok egyik percrol a masikra meghalt. Egyenlore vigasztalhatatlan vagyok.

Hektor új élete!
2009.12.10.
Utolsó levelem óta, amiben az utazásról, megérkezésről és az ismerkedésről írtam, igazából sok minden nem történt, de ez a „kevés” esemény mégis azt gondolom jelentőségteljes volt.

Füge, a félszemű kiscica története
2009.11.23.
Annyira megtetszett neki a kis vadóc, hogy elszólta magát: „Anya! Hozhatnánk mi is a menhelyről egy fél Fügét?”

Hektor, akinek történetét még mi is megkönnyeztük!
2009.11.16.
Először is szeretném megköszönni, hogy Hektort október 30.-án elhozhattam tőletek! Igazán nagyon boldoggá tettetek engem, és reményeim szerint őt is.

Levél Talpas Cirmitől
2009.07.08.
Emlékeztek még rám? Talpas Cirmike vagyok, a háromlábú kismacska. Azaz már egyáltalán nem vagyok kicsi, 4 kilót nyomok épp, így a bikiniszezonban. A gazdiék szerint pocakot növesztettem, de ez aljas rágalom. Tény, hogy jó az étvágyam, finomabbnál finomabb falatokat kapok, és utána üvegpohárból iszom hozzá a vizet.

Mocsáry Merzse Morzsa üdvözlete Bugacról
2009.05.30.
A hazautam két hónapja gyorsan elrepült, pedig egészen Bugacig mentünk. Az út elején bújtam a gazdihoz, de a sok simogatástól elálmosodtam, és végigaludtam az utat, csak inni keltem fel néhányszor. Ahogy abba az óriási kertbe kiszálltam megérkezésünkkor, rögtön tudtam, hogy otthonra találtam! Körbeugráltam Dórigazdi szüleit, mert ők is ezen a telken élnek (és csak kényeztetnek, kényeztetnek, kényeztetnek, anyukája a legjobban), azután pedig felfedeztem a virágoskerteket, a veteményest, a gyümölcsöst.

Pocok levele Finnországból
2009.04.24.
Sziasztok! Pocok vagyok és nagyon rossz vagyok. Most hírt adok magamról, majd egy üzenetet továbbítok gazdámtól. Szóval nem mindig volt lehetőségem ilyen rossznak lenni. Kis koromban olyan szörnyűségek történtek velem, amiket töröltem is az emlékezetemből. Csak arra emlékszem, hogy nagyon fájt a szemem és kidobtak testvéremmel együtt egy kukába.

Hírek Kyráról
2009.04.15.
Kyrát 2009. április 4-én fogadtuk örökbe. (A sebe teljesen begyógyult.) Remekül érzi magát, kicsit átszabott néhány párnát a kinti székeken, a már velünk élő puli kutyusunkkal megvolt az első két nap veszekedése, de mostmár szerencsére jól kijönnek egymással, nincs verekedés, mindenki tudja, hol a helye a ranglétrán.

Frédi degu levele
2009.04.15.
Állatotthonunkban nem csak kutyák és cicák élnek - időről időre megjelennek más kisállatok is. Az ő örökbe adásuk persze jóval nehezebb, ám egyszer-egyszer mégiscsak sikerül jobb helyet találni nekik, mint amit mi biztosítani tudunk. Így került gazdihoz Frédi, az ivartalanított degu is.

Pitypang, aki ma már Cherry
2009.04.06.
Október végén hoztuk haza a Noétól, akkor még Pitypangot, akit az első mozdulattal átkereszteltünk Cherry-re. Az elején nagyon kis félénk volt, még a lakásba is alig mert bejönni, a lift kész rémálom lehetett neki az első sétánál, biztosan félt, hogy elvisszük, és nem jöhet vissza. Az első napokban megtelepedett az előszobában és mint valami lézervonaltól tartva nem mert bejönni a szobába, pedig nagyon próbáltuk csalogatni kajával is, de idő kellett még neki.

Maya 1 éves lett
2009.03.03.
Hát eljött ez a nap is, Maya 1 éves lett. Sok minden történt azóta, hogy megérkezett hozzánk de csak jó. Két felnőtt cicám nagyon szereti Mayát. Sokat játszanak együtt. Jobb szeme, ami meg lett műtve már nem javul, kb. 20%-osan lát vele, de nagyon ügyesen megtanulta kompenzálni.
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül