Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20. 21 22 23 24 25 | Következő
Tűzijáték-veszély - Óvjuk állatainkat!
2012.08.20.
Nemzeti ünnepünkön az állami ünnepség mellett sok helyi önkormányzat is megörvendezteti lakóit színes, égi csodákkal: tűzijátékkal. Sajnos ez nem mindenkinek ünnep és öröm: kutyák és macskák százai szaladnak világgá ilyenkor a tűzijátékkal járó durrogástól való félelmükben, az ez által okozott stressz miatt. Vigyázzunk állatainkra!

Ember, Te tetted ezt! is …
2012.08.02.
Mélységesen elszomorított minket Stone körül kialakult mocskolódás, számonkérés, rágalmazás, ezért úgy döntöttünk, megírjuk Stone igaz történetét. 20 éves múltra visszatekintő állatotthon vagyunk kemény munkával értük el azt, ahol tartunk és mindig hűek maradtuk alapelvünkhöz...

A NOÉ Fantomönkéntese
2012.07.20.
Mely másik Alapítvány mondhatja még azt el magáról, hogy saját Fantommal büszkélkedhet? Egyik sem, így van. Nekünk még ilyenünk is van. De ki lehet Ő? Mit csinál? Miért írunk róla? Mi a tervünk vele?

Élünk és Halunk! - Lehet így is...
2012.07.16.
Élünk és Halunk cikkünk senki számára sem maradt közömbös, mindenkiben egyfajta érzelmet váltott ki: csalódás, harag és még sorolhatnánk... Erre a cikkünkre reagálva érkezett hozzánk egy levél, melyet úgy éreztük meg kell osztanunk veletek is.

A kulisszák mögött
2012.07.05.
Ez a kis gondolatmenet azért íródik, hogy egy hajszálnyit belelássatok a mi hétköznapjainkba. A célja nem a hatásvadászat, vagy hogy most kapjunk egy kis vállveregetést. A célja, hogy valóban átérezzétek, amit mi érzünk, hogy egy kicsit a mi szemünkkel lássatok. Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra, íme hát egy rendhagyó „óra”. Miközben olvassátok, gondoljátok végig, ti mit tennétek? Mit éreznétek? Hogyan reagálnátok?

VIGYÁZAT - HŐSÉGRIADÓ
2012.06.18.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk!

Büntető Törvénykönyvi módosítás javaslatok az állatkínzás büntető tényállásának szigorításáról
2012.06.14.
A napokban zajlik a Büntető Törvénykönyvvel kapcsolatos módosításokat tartalmazó törvényjavaslat parlamenti vitája. Ezen törvényjavaslathoz kapcsolódóan nyújtott be Dr. Bárándy Gergely szocialista országgyűlési képviselő két módosító javaslatot:
1. állatkínzásbüntetési tételének szigorítása - a maximum kiszabható 3 év helyett 5 év!
2. állattartástól eltiltás intézményének a Btk-ba történő beemelésére!
Kérjük, amennyiben egyetértesz, oszd meg ezt minél több helyen, jusson el minden állatszerető és állatvédelemmel foglalkozó emberhez,hogy minél nagyobb társadalmi támogatottságot kaphassanak a javaslatok.

Mik vagytok Ti Állatvédők??
2012.05.31.
A minap épp hulla fáradtan, egész napos meló és önkénteskedés után vánszorgunk kifelé a kapun, mikor is észleljük azt az igencsak sebesen közeledő autót a földúton. Mi már zárjuk a kapukat, ő megáll, én pedig a háttérből már csak a kollegina hangját hallom, amint közli a kedves úrral, hogy nem, nem tudjuk bevenni a kutyust, nincs hely, oltatlan kölyöknek pedig főleg nincs, hiszen már karantén helyünk sincsen. Mire ez az igazán szimpatikus egyed, felháborodva, cseppet sem kedves stílussal spékelve közli, hogy akkor ő most kidobja ide a kutyát. Nos…fel vagyunk készülve a hasonló esetekre, sajnos nem az első és gyanítom nem is az utolsó ilyen történet, úgyhogy mondtuk neki: rendben, semmi akadálya, mi pedig feljelentjük.

Természetbarát tojásfestés
2012.04.03.
A boltokban kapható tojásfestékekben mesterséges színezőanyagok találhatók. Ezek egy része már bizonyítottan rákkeltő. Ha a tojásokat természetes festőnövényekkel fested, akkor is bátran fogyaszthatod majd őket, ha héjuk festés közben berepedt és a tojás fehérjéje színt kapott. Olvasd el tojásfestési tippjeinket!

Nyuszi-STOP!
2012.03.29.
A Noé Állatotthon Alapítvány idén Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk az elmúlt években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentő következtetésre kellett jutnunk.

Morzsa - Életem kutyája
2012.03.12.
Morzsi volt életem harmadik ideiglenese. Normál esetben, ha ideiglenesem van, vagy egy kutya közel kerül hozzám Noés berkeken belül, folyamatosan írom róla a cikkeket, és próbálom rá felhívni a figyelmet, hogy minél előbb gazdis lehessen. Jelen esetben, nem véletlen, hogy 90%-otoknak fogalma sincs, ki is volt Morzsi, hogyan nézett ki, mi a története és egyáltalán miről is van szó. Aki tudja mindezeket, az is csak azért, mert Noés, vagy, mert a jelenlegi gazdája. Kezdem ezért a legeslegelején, és a végére mindenki számára világossá válik, hogy miért írtam a fentieket.

Péceli telek eladó állatbarát célra
2012.03.05.
Állatvédelmi, állatbarát célra eladó egy péceli, gyönyörű panorámás 14 000 m2-es telek. Tulajdonosa szeretné, ha nem lakópark épülne rajta, nem kerülne felparcellázásra, hanem valamilyen természetvédelmi vagy állatbarát tevékenység céljára vásárolnák meg (pl. lovardának is alkalmas.)

ELKEZDŐDÖTT, avagy újra itt a kullancsszezon :(((
2012.03.02.
A hivatalos tavasz még meg sem érkezett, a fagyok is épp csak elmúltak, de a fertőzött kullancsok első áldozata már meghalt Állatotthonunkban :( két másik pedig csak a gyors beavatkozásnak köszönhetően maradt életben. Vigyázzatok kutyáitokra!!!

ORSZÁGOS KISÁLLAT ÉS NÖVÉNYVÁSÁR 2012. február 25-26.
2012.02.16.
ORSZÁGOS KISÁLLAT ÉS NÖVÉNYVÁSÁR
2012. február 25-26., 10-18 óra
PETŐFI CSARNOK

Szomorú statisztika 2012. első hetéről
2012.01.08.
Szomorú statisztika 2012. első hetéről, kutyafronton. Bekerült 17 kutya, chipes 2 kutya, de csak az egyik regisztrált. Hazakerült 7 kutya, ebből veszettség oltással rendelkezett mindössze 2 kutya, ivartalanítva 0! kutya! Felelős állattartás?

Megnyertük az 1000 eurót! Köszönjük!
2011.11.18.
Német partnerszervezetünk és persze TI segítségetekkel kutyáink egy része vadiúj, duplafalu, hőszigetelt kutyaházakat kap 1000 EURO értékben.
Köszönjük mindenkinek, aki megosztotta, szavazott és támogatott bennünket.

FIGYELEM! VISSZAÉLÉS A NOÉ NEVÉVEL!
2011.11.17.
Tudomásunkra jutott, hogy valakik visszaélnek a NOÉ Állatotthon Alapítvány nevével. Egy un. piramisjáték szerű portálhoz használták fel támogatóink segítőkészségét.

Lájkolj a tacskókért, vizslákért, dogokért és egyebekért! Segítsünk a Futrinka Egyesületnek!
2011.10.26.
A Szerencsejáték Zrt. egy új sorsjegyet tervez kiadni, melynek minden értékesített darabja után 2 Ft-tal egy, a Facebook közönsége által kiválasztott szervezetet támogat a teljes értékesítési időszak alatt. Nem ismerjük a Szerencsejáték Zrt. pontos kiválasztási metódusát, az biztos, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítvány nem került be a szerencsés, támogatható szervezetek közé. Ennek ellenére, most mégis kérjük támogatóink segítségét, hiszen a Futrinka Egyesület viszont igen, akikkel hosszú évek óta együttműködünk és akik állatvédelmi munkája teljesen összecseng a miénkkel.

Ali G. avagy hogy kukázzunk magunknak új otthont.
2011.09.07.
Ha az ember állatvédő, és ráadásul még Noés is, az bizonyos következményekkel jár. A hétvégéit a menhelyen tölti, rendezvényekre jár hirdetni az igét, felhívásokat oszt meg, ideiglenes befogadóként működik, és persze nem utolsó sorban a nyaralása alatt is összekukáz legalább egy kiskutyát. Hát így történt ez most is.




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20. 21 22 23 24 25 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül