Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
Kicsi Pierre malacunk nagyon beteg :(
2014.03.26.
Kicsi Pierre malacunk nagyon beteg, olyannyira, hogy állatorvoshoz kellett szállítani, és bent is tartották a folyamatos kezelések miatt. Jean, a testvére folyamatosan keresi őt, minden arra járóhoz odarohan, és kérdőn nézve reklamálja hiányzó kistesóját. Egy vásáron biztos otthagynának egy ilyen kis nyeszlett, beteg darabot, de nekünk ő ugyanolyan fontos és ugyanúgy aggódunk érte, mint bármely más állatunkért. Nagyon kell a drukkotok, hogy Pierre túlélje a krízist, és újra lábra álljon.

Kis vörös, balesetes Ede segítségre szorul!
2014.03.25.
Edét szolnoki állatvédők találták egy árokban elfekvő állapotban. Valószínűleg elgázolták és sorsára hagyták. Komoly külső sérülései nincsenek, csontja sem tört el, de baj sajnos óriási: az biztos, hogy a fejével van a baj. Egy nagyon költséges MRI vizsgálat vár rá. Kérjük, támogassátok a gyógyulását. Köszönjük!

Yellow, az M0 autopályán talált lúd
2014.03.18.
Váratlan résztvevője volt ma az M0 autópálya közlekedésének, a belső sávban egy lúd parkolt ... pontosabban egy sérült lúd gubbasztott ... no ugye ez azért kicsit sem szokványos és kicsit sem helyes, sőt igazából nagyon-nagyon veszélyes! Egy nagyon jóérzésű ember meglátta és nem habozott, azonnal megállt és a segítségére sietett. A neve Yellow lett, mert az állatotthonba egy sárga taxival érkezett :)

Üregi nyuszi a NOÉ Állatotthonban
2014.03.10.
A hétvégén a szokásosnál is apróbb kisjószágot hoztak, hogy segítsünk. A kartondoboz, egy apró vadas színű nyuszikát rejtett. Az ici-pici alig 2 hetes tapsifüles, egy üregi nyúl baba. Bár már szőrös és szilárd táplálékot is fogyaszt, még szopni a is kellene. Drukkoljatok neki!!!


A szélmalomharc folytatódik...
2014.03.06.
Teljesen leterít minket a szélmalomharc. A szélmalomharc azokkal szemben, akik valamilyen furcsa erkölcsi vonal mentén egy gyors mozdulattal ránk ruházzák a maguk, vagy mások felelőtlenségének gyümölcsét. Ma is ott voltunk, dolgoztunk, tettünk-vettünk, mindeközben 4 apróka, védtelen kölyökkutyát helyezett el valaki a menhely közepén elhelyezett rácsos felépítmény alatt.... :((((


XVII. kerületben gázolt kutya: Valentin
2014.03.05.
Valentint a XVII. kerületben találták egy árok szélén elterülve, remegve, habzó szájjal, vérző orral és sokkosan. Az első éjszaka kritikus volt, de hála a sokktalanításnak, Valentin túlélte. A bekerülés óta eltelt 2 hét, eredeti gazdája nem jelentkezett érte, ezért új álomotthont keresünk ennek a kis amorózónak :)


Trilla, esély egy új életre!
2014.03.05.
Hihetetlen indulatokat kavart a kis kékre festett fejű papagáj, melyen egy pillanatig sem csodálkozunk, hiszen a mi sokat látott, tapasztalt szemünk - lelkünk is összevonta ezen az ügyön a szemöldökét.

Álmos - túl a krízisen!
2014.03.05.
Egy hét telt el mióta Álmos kutyus a gondozásunkba került. Az öregcsont már túl van a krízisen, mindenkinek köszönjük a sok-sok pozitív energiát!

Trilla
2014.03.04.
Papagáj elhelyezésében kérték a segítségünket a hétvégén. A sokk akkor ért bennünket, amikor megérkezett ez a szerencsétlen kis jószág, az otthonául szolgáló ici-pici kis ketrecben, ismeretlen festékkel kékre festett fejjel, műanyag gyűrűvel a nyakán, eldeformálódott lábujjakkal :((((


Megint egy szerencsétlen, idős kutya soványan, legyengülten az út szélén... :(
2014.02.25.
Ezt a szerencsétlen, idős kutyát soványan, legyengülve találták, elfekvő állapotban a X. kerületben. Chipje nem volt. Testsúlya mindössze 6 kg, pedig az állatorvos szerint minimum 15 kg kéne, hogy legyen. EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK !


ÚJABB KIDOBOTT KÖLYKÖK AZ ÁLLATOTTHONHOZ VEZETŐ ÚTON!
2014.02.21.
Már megint egy nem kívánatos alom... Már megint egy felelőtlen gazda.... Már megint egy csokor, menhely elé kidobott kölyökkutya.... NEM GYŐZZÜK HANGSÚLYOZNI AZ IVARTALANÍTÁS FONTOSSÁGÁT! Az ilyen helyzetek elkerülhetőek lennének.

Kukoricadisznók a szemétledobóban :(
2014.02.21.
Ez a két kis kukoricadisznó nem jószántából került az állatotthonba, a történetük bár borzasztó, de egyáltalán nem egyedi. Kőbányán egy 10 emeletes panelház szemétledobó konténeréből kétségbeesett visításra lettek figyelmesek az ott lakók. A helységbe belépve egy törött üvegterráriumban erre a két tengerimalac kislányra bukkantak.

Kende - Túl az implantátum eltávolításon, GAZDIT KERES :)
2014.02.11.
Kende még szeptemberben került a NOÉ Állatotthonba törött lábbal, borzasztó állapotban. A törést implantátummal rögzítették, ami február elején eltávolításra került. A gyógyulás teljes, már csak egy gazdi kéne neki. Jelige: Sportos pasi, sportos családot keres :)

Celanese Hungary jótékonysági sütivásár
2014.02.01.
A Celanese Hungary Kft 2013-as "Bake a cake for Charity sale" jótékonysági eseményéből befolyt összeg felét a Noé Állatotthon részére ajánlotta fel. A sütivásár 1 hétig tartott, 71 munkatárs 12 csoportban több mint 50 különböző házi készítésű süteménnyel készült, és ezeket adták el a többi lelkes és jótékonykodni vágyó munkatársnak.

Elment az öreg, morgós, vakapónk Mikardó :(
2014.01.28.
Mikardó apónk itt hagyott bennünket. Váratlanul. Minden előzmény nélkül. Reménykedtünk, hogy sikerül vakapónknak egy családot találni, de sajnos a halál gyorsabb volt. Nyugodj békében morgós Mikardónk :(

Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban - 2013
2014.01.27.
December 14-én került megrendezésre az Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthonban ismét hatalmas sikerrel, rengeteg látogatóval, még annál is több ajándékkal védenceinknek. A hideg időben forró teával és forral borral kedveskedtünk vendégeinknek. Köszönjük Angyalok a sok-sok ajándékot, szeretetet és támogatást, amit tőletek kaptak állatkáink a rendezvényen és utána is.


Sérült nyuszi ül a fűben :(
2014.01.27.
Sérült, sokkos nyuszit találtak az út szélén Budapest és Vecsés között. Látszott, hogy a sérült lába menthetetlen, sokktalanítás után amputáció várt volna rá, de sajnos nem sikerült: kis szervezete feladta a harcot :( Mikrochipje nem volt, így nem tudtuk értesíteni a gazdáját, aki remélhetőleg nem kidobta, hanem elszökött tőle.

Örök téma: kutya vagy gyerek? Rossz a kérdés!
2014.01.24.
Évi tündéri videója kislányáról, Liliről és örökbefogadott kutyájáról, Félixről bejárta a világhálót. A filmmel arra akarta felhívni a figyelmet, hogy nincs szükség választásra: kellő odafigyeléssel, türelemmel és elkötelezettséggel egy életre szóló barátság lehet a kedvenc és a gyerek között. A TV2 Mokkában is vendégeskedtek, mert a kutya-gyerek téma ÖRÖK.

SÉRÜLT TENGERIMALAC UTCÁRA DOBVA!
2014.01.16.
Beteg lett, hát kidobták az utcára... Ezt a szerencsétlen tengeri malacot ott szedte össze egy állatbarát a XVIII. kerületben. Csak gratulálni tudunk a tulajdonosnak: problémamegoldásból és emberségből is elégtelen!!!!

Kalandorok kímáljenek, avagy Tűzoltó gazdit keres!
2014.01.15.
Vagány, egyedi és marha rossz. Testalkata annyira vicces, hogy mindenki kacag rajta, de őt ez legkevésbé sem zavarja. Éli a kölyökkutyák mozgalmas életét, és levelet írt a leendő gazdijának :)





Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16. 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül