Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 22 23 | Következő
Zsókának kérünk segítséget!
2013.11.20.
Zsóka ápolt, gazdis kutyus benyomását kelti. Elveszett, elütötték, de chip hiányában nem tudjuk a gazdát értesíteni :( Bekerülését követően azonnal megműtötték! EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!

IDŐS, VAK kutyus - EREDETI GAZDÁJÁT KERESSÜK!
2013.11.20.
Ezt az ezer meg egy éves vaksi öregurat most szedték össze a Ferihegyi Gyorsforgalmi úton, a KÖKI magasságában. Szó szerint a megmentőnek keresztbe kellett állni, mert az autók csak száguldoztak el mellette, ő pedig remegve totyorgott mellettük.

GO RUGÓ GO
2013.11.15.
Letöltötte „büntetését" Rugó, az újpesti vaddisznó, aki attól vált hírhedtté, hogy a IV. kerületben fellökött egy biciklist, és nekitámadt a kiérkező rendőröknek is. - írta a Blikk

Rugót - a garázda vaddisznót - szabadlábra helyezték!
2013.11.13.
A két hete Újpesten garázdálkodó és most a NOÉ Állatotthon vendégszeretetét élvező vaddisznó koca hatósági megfigyelése véget ért. Miután sem veszettségre, sem egyéb betegségre utaló jel nincs, ezért az összes hivatalos szerv áldását adta a szabadon engedésére - Rugót szabadlábra helyezték.

Márton, a megtépett kutyus
2013.11.12.
Korábban talán családja is volt, de mostanság az utca lett az otthona, sőt vele is megtörtént a kóbor kutyák rémálma, kutyatámadás áldozatává vált... nagy szerencséjére angyal ül a vállán :) Márton gyógykezeléséhez kérünk segítséget, aki teheti támogassa gyógyulását. Köszönjük :)

Frici, a facebookon elhíresült csodakutya
2013.11.12.
Frici sokak számára ismerős lehet, hisz néhány napja a bokor alatt fekvő képe bejárta a facebookot...

Celia - az együttműködés következő lépcsője
2013.11.11.
Az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat és a NOÉ Állatotthon együttműködésének legújabb eredménye: Celia, egy tigriscsíkos tündéri lányzó, akit egy parkoló autó alá szorulva találtak Újpesten. SZERETŐ OTTHONT KERESÜNK SZÁMÁRA!


Tofu harca az életért !
2013.11.11.
Tofu már régi védencünk, aki most nem másért, mint az életéért küzd. Egy hatalmas daganatot találtak a nyelőcsövén. Csak az azonnali, nyílt mellkasi műtét segíthet rajta, hiszen a daganat már olyannyira elzárja a nyelőcsövét, hogy megállás nélkül hány szegény. Drukkoljatok Tofunak! ! !


HALOGÉN TÖKPARTI - Az eredmény hírdetés :)
2013.11.06.
Nagyon jól szórakoztunk a Halogén tökparti eredményének hirdetésekor, hiszen az állatoknak való nyers tök mellé marcipán tökcsodát is kaptunk, amit természetesen különdíjjal jutalmaztunk. Köszönjük :)


Lapka malac és babái
2013.11.01.
A rendőrség kérte a segítségünket egy XVII. kerületi tanyán, rossz körülmények között tartott disznók mentéséhez. Kiérkezésünkkor döbbenten láttuk a csont és bőr anyakocát. Lapka malacot és babáit a hatósági állatorvos azonnali elkoboztatta, és döntése alapján a NOÉ Állatotthonba kerültek.

Őzikék a NOÉ-ban
2013.10.31.
Őzet tartani magánháznál, külön engedély és eredetigazoló dokumentumok nélkül TILOS, mert a törvény szerint minden vadászható faj, így az őzek is a Magyar Állam tulajdona. Emiatt került a NOÉ Állatotthon gondozásába most két őz, egy bak és egy suta. Vajon többen is vannak???


HALOGÉN TÖKPARTI A NOÉ ÁLLATOTTHONBAN
2013.10.29.
....avagy tökfaragó verseny a NOÉs állatokért :) Ha jó a kézügyességed, rendelkezel némi kreatív hajlammal, illetve kedvet érzel egy kis jótékonykodáshoz, akkor várunk téged és tökfej haverodat az Állatotthonban :)

Garázda vaddisznó Újpesten
2013.10.25.
Az Állatvédelmi Járőrszolgálattal közös mentésünk: Rugó, a fővárosba tévedt, garázda vaddisznó megmentésének története képekkel, videóval!

Ilyen volt az első saját Állatok Világnapja a NOÉban
2013.10.22.
Számunkra, állatímádók számára az év egyik legfontosabb napja október 4., az Állatok Világnapja. Mindig rengeteg állatos program csoportosul e neves nap köré, amiből nekünk is mindig jutott bőven. Idén nagylevegőt vettünk és saját programmal vártuk látogatóinkat, támogatóinkat. Egy teljes nap, ami az állatokról és az őket szerető és tisztelő emberekről szólt.

SÉTÁLTATÁSI TILALOM SZOMBATON és VASÁRNAP!
2013.10.04.
A héten jelentkező tömeges babézia megbetegedés miatt, most szombatra és vasárnapra TELJES SÉTÁLTATÁSI TILALOM van érvényben a NOÉ Állatotthonban. A NOÉ területéről kutyát kivinni szigorúan tilos!

MEGINT TOMBOL A KULLANCSSZEZON!
2013.10.03.
Vigyázat, soha nem látott mennyiségben támadnak a kullancsok :O A kullancsok minden évben sok áldozatot szednek a kutyák között. A babézia, vagyis a fertőző vérfesték-vizelés kutyáknál fatális lehet, amennyiben nem vesszük észre a tüneteket, és nem kap időben kezelést az állat.

Monorierdőn gázolt kutyus, Kende
2013.09.27.
Újabb súlyosan sérült, borzasztó állapotban lévő kutya került a gondozásunkba, akit Monorierdőn ütöttek el, de már az alapkondíciója is iszonyú volt. Lába eltört, csont és bőr szegény, és tele van férgekkel. Ő Kende, a legújabb védencünk.

Gomba gyógyulása
2013.09.27.
Gomba nem nő (hiszen már felnőtt kutya), viszont gyógyul :) Állkapocs csontját operálni kellett törés miatt, jelenleg csak pépeset ehet. A lábai szerencsére csak zúzódtak, azt műteni nem kellett. Most már csak egy gazdi hiányzik :)

Mangó, akit "gazdája" hagyott cserben
2013.09.27.
Egy egyébként is mozgalmas napunk zárásaként futott be a hívás, segítséget kértek egy elgázolt kutyushoz, történetünk főhőséhez: Mangóhoz, akit saját gazdája hagyott cserben...

Gomba, Rákóczifalván gázolt kutyus
2013.09.24.
Elgázolták. Magára hagyták. Tovább hajtottak. Helyi állatvédők szedték össze törötten, sokkosan, és kértek segítséget számára. A Gomba nevet adtuk neki. Kérjük, támogassátok a gyógyulását. Köszönjük :)
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15. 16 17 18 19 20 21 22 23 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül