Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
Hőségriadó - Fontos információk!
2015.06.13.
A szélsőséges időjárás, a rekkenő hőség nem csak az embereket, de az állatokat is veszélyezteti. Kedvenceink hozzánk hasonlóan hőgutát kaphatnak, kiszáradhatnak és akár el is pusztulhatnak, ha nem vigyázunk rájuk!
Mire figyeljünk?

NOÉs kirándulás Somogyvámosra, a Krisna-völgybe!
2015.02.19.
Egy szuper programra invitálunk Titeket március 22-én, vasárnapra! Speciális, a NOÉ Állatotthon önkénteseinek, támogatóinak szóló kirándulást szervezünk busszal Somogyvámosra, a Krisna-völgybe. Ez egy kellemes, baráti hangulatú, érdekes, kulisszák mögötti kirándulás lesz, ahova minden érdeklődőt hatalmas szeretettel várunk.

2014 az ÉSZ éve volt a NOÉ Állatotthonban
2015.01.17.
Nem könnyű vállalkozás összefoglalni a 2014-es évünket, mozgalmas, küzdelmes, mégis gyönyörű év van mögöttünk.
Nem csak mondtuk, de valóban a 2014-es évünk a megszorítások és az ésszerűsítések éve volt. A már nálunk élő 1.000 védencünk érdekében ez az év az ÉSZ éve volt elsősorban. Valljuk, hogy akkor és csak akkor vagyunk felelősen gondolkozó, felelősen cselekvő állatvédők, ha a szemünk előtt a biztonságos holnap lebeg.
Egy biztos 2014 segített stabilizálni a helyzetünket. Már látjuk, hogy megtaláltuk azt az egyensúlyt, mellyel a leghatékonyabban tudunk segíteni a rászorulóknak, de az Állatotthon működése hosszú távon is biztonságban van. Szeretnénk ezen az úton maradni!

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2015.01.08.
Most karácsonykor csatlakoztunk első alkalommal a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. December 26-án állateledel csomagokat osztottunk a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.
700 csomag kutyaeledelt és 300 cica konzervet osztottunk szét.
Angyalok mindezt a Ti segítségetekkel, támogatásotokkal tudtuk megtenni. 1000 család és kedvenceik karácsonya lett egy picit szebb, egy picit könnyebb.
Köszönjük, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Rászorulóknak szervezett karácsonyi adománygyűjtés
2015.01.08.
Karácsony előtt rászoruló családoknak és hajléktalanoknak szervezett adománygyűjtéshez csatlakozott a NOÉ Állatotthon, a KARMA Egyesülettel, a Budapest Bike Maffiával, valamint a Családsegítő Egyesülettel, a GARMIN.hu által támogatásával. Élelmiszert, ruhát, játékokat gyűjtöttünk és ahogy tavaly, úgy idén is nagyon kitettek magatokért Angyalok! Rengeteg felajánlás érkezett, így több teherautónyi segítséget osztott szét a Családsegítő Egyesület.

VIGYÁZAT, tűzijátékok, petárdák! HELYETTED SENKI NEM VIGYÁZ RÁ!
2014.12.29.
Minden évben figyelmeztetünk, ennek ellenére a szilveszteri petárdázáskor, tűzijátékozáskor állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza.
Pedig ez nem csupán erkölcsi kötelessége az állattartónak, hanem törvényi is!

HELYETTED SENKI NEM VIGYÁZ RÁ!
NAGYON FÉLNEK!
Tartsd pórázon!
Helyezd biztonságba!
TE VIGYÁZZ RÁ!


Jön a hideg és a hó!
2014.12.27.
Az előrejelzések szerint nyakunkon az igazi tél, hideggel és hóval. A tél sajnos nem csak a gyönyörű havas tájról, a hótakarón megcsillanó szikrázó napfényről és gondtalan hócsatákról szól. Télen nem csak nekünk, hanem kedvenceink számára is szükség van a megfelelő felkészülésre, ápolásra.
Egy kis odafigyelés életet menthet otthon is és a hontalan állatoknak is!

Karácsonyi állateledel osztás a Blaha Lujza téren
2014.12.25.
Idén első alkalommal csatlakozunk a Magyarországi Krisna-tudatú hívők már hagyományos karácsonyi ételosztásához. Önkénteseink december 26-án, pénteken állateledel csomagot fognak osztani a rászoruló állatbarát, állattartó családoknak Budapesten, a Blaha Lujza téren.

Betonbiztos TÁMOGATÁS = betonbiztos új oszlopok
2014.11.19.
Amikor 1 hónappal ezelőtt elloptak az Állatotthonból sok egyéb más mellett, többszázezer forint értékű keményfa oszlopot, akkor az első sokk után egy emberként mozdult meg sok Angyal. Mindenki megpróbált a lehetőségeihez képest segíteni. Hála a Gerab Kft. által felajánlott, újrahasznosított műanyagból készült oszlopoknak és a HOLCIM Magyarország Kft. készbetonjának elkezdődött az ellopott oszlopok pótlása, az új terület körbekerítése. KÖSZÖNJÜK!!!

A Szőrmének Arca Van
2014.11.18.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány és az Állatvédőrség is csatlakozott A SZŐRMÉNEK ARCA VAN kampányhoz, melyet Szabó Balázs indított. Balázs volt az, aki korábban kitalálta és elindította a 11 vers kampányt a facebookon, mely hatására az egész oldal magyar versekbe borult. Minden jel arra mutat, hogy A Szőrmének Arca Van tiltakozó, figyelemfelhívó, oktató kampánynak szintén hasonló sikere lesz.

Ajtók a boldogságra
2014.11.18.
Eredetileg Pepe makákónk készülő új kifutójának speciális ajtajának elkészítéséhez kerestünk elérhető megoldást. De amikor a Danubius Ablak Magyarország Kft. ügyvezetője kijött felmérni, hogy pontosan mire is lenne szükségünk, végig nézett a kórházunk és a fertőző részlegünk ütött - kopott, kitámasztott ajtajain, elmosolyodott és annyit mondott: három ajtót kaptok, természetesen adományként! KÖSZÖNJÜK! :)

Fekete ünnep, vigyázzunk a macskákra!
2014.10.28.
Mindenszentek és Halloween ünnepe nem mindenkinek az emlékezésről vagy a tökfaragásról szól, hanem sajnos sok sátánista szeánsz is zajlik ilyenkor, melyeken állatok is szörnyű kínzások áldozatai lehetnek.

VIGYÁZAT! KULLANCSOK! BABÉZIA!
2014.10.20.
Délpesti Állatgyógyászati Központ cikkje alapján: Az utóbbi 2 hét eseményei miatt mindenképpen szeretnénk nyomatékosítani a gazdikban a kullancs elleni védelem fontosság. Ezek a paraziták terjesztik ugyanis a Babesia nevű kórokozót, ami a kutyákat nagyon súlyosan megbetegítheti (kezelés nélkül halálos betegség). Ezen a betegségen kívül a Lyme-kór terjesztésében játszanak még szerepet az itthoni kullancsfajok.

Megkezdődött a biztonsági kamera rendszer kiépítése
2014.10.18.
Valami készül Dániában, illetve a NOÉ Állatotthonban ... avagy a tatbányai Vértesnet Kft. jóvoltából biztonsági kamerarendszer épül. Éjjel-nappal látó, rendszámfelismerő, egymást is figyelő kamerákkal, extra okos, online távfigyelő és riasztó, vandál-biztos, és a reggeli kávét is felszolgálja!

190 bála szénát kaptunk! Köszönjük!
2014.10.16.
A hétvégi lopás kapcsán érkezett egy szinte hihetetlen felajánlás. Ma reggel 190 körbála idei kaszálású szénával lepett meg minket Török László vállalkozó.

A Zalán családtól érkezett adomány oszlopk
2014.10.16.
A lemenő nap ismét Angyalokat hozott közénk!
A Zalán család érkezett hozzánk, és az utánfutójukon fenyőoszlopok, melyet gyorssegélynek kaptuk az ellopott oszlopok pótlásához.

Esti boldogság :)
2014.10.16.
Kétségbeesett telefonhívást kaptunk, hogy egy valószínűleg idős kutyus fekszik a 17. kerületben egy utca közepén. Önkéntesünk azonnal kocsiba ült és robogott megnézni szegényt.

4 éve történt :(
2014.10.04.
Ma van az Állatok Világnapja. Ez a nap azokról az élőlényekről szól akik igazából a szívünk közepén vannak. De ez a nap számunkra másról is szól, ma 4 éve történt valami, valami ami kitörölhetetlenül a lelkünkbe égett. Ma 4 éve öntött el falvakat, sodort el életeket, házakat, álmokat, emlékeket a vörösiszap. Ott voltunk, velük voltunk ... soha nem fogjuk elfelejteni ...

A Celanese Magyarország csapata újra akcióban
2014.09.25.

BUSINESS PEOPLE - HELPING PEOPLE!
A Celanese-es srácok megint nem bírtak magukkal és a nyári nagy céges segítőnap után újra eljöttek, hogy 80 kezükkel segítsenek nekünk. Persze most sem jöttek üres kézzel, és hihetetlen mennyi mindent megcsináltak nekünk egy nap alatt. Köszönjük!

Munkába álltak az új hűtők! Köszönjük!
2014.08.20.
Múlt heti segítségkérésünkre, mi szerit feladta a munkát az egyik hűtőnk, hála Nektek és a sok megosztásnak, szinte azonnal érkezett felajánlás. Nem is egy ... Köszönjük!




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül