Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 | Következő
Frici, a facebookon elhíresült csodakutya
2013.11.12.
Frici sokak számára ismerős lehet, hisz néhány napja a bokor alatt fekvő képe bejárta a facebookot...

Celia - az együttműködés következő lépcsője
2013.11.11.
Az újpesti Állatvédelmi Járőrszolgálat és a NOÉ Állatotthon együttműködésének legújabb eredménye: Celia, egy tigriscsíkos tündéri lányzó, akit egy parkoló autó alá szorulva találtak Újpesten. SZERETŐ OTTHONT KERESÜNK SZÁMÁRA!


Tofu harca az életért !
2013.11.11.
Tofu már régi védencünk, aki most nem másért, mint az életéért küzd. Egy hatalmas daganatot találtak a nyelőcsövén. Csak az azonnali, nyílt mellkasi műtét segíthet rajta, hiszen a daganat már olyannyira elzárja a nyelőcsövét, hogy megállás nélkül hány szegény. Drukkoljatok Tofunak! ! !


HALOGÉN TÖKPARTI - Az eredmény hírdetés :)
2013.11.06.
Nagyon jól szórakoztunk a Halogén tökparti eredményének hirdetésekor, hiszen az állatoknak való nyers tök mellé marcipán tökcsodát is kaptunk, amit természetesen különdíjjal jutalmaztunk. Köszönjük :)


Lapka malac és babái
2013.11.01.
A rendőrség kérte a segítségünket egy XVII. kerületi tanyán, rossz körülmények között tartott disznók mentéséhez. Kiérkezésünkkor döbbenten láttuk a csont és bőr anyakocát. Lapka malacot és babáit a hatósági állatorvos azonnali elkoboztatta, és döntése alapján a NOÉ Állatotthonba kerültek.

Őzikék a NOÉ-ban
2013.10.31.
Őzet tartani magánháznál, külön engedély és eredetigazoló dokumentumok nélkül TILOS, mert a törvény szerint minden vadászható faj, így az őzek is a Magyar Állam tulajdona. Emiatt került a NOÉ Állatotthon gondozásába most két őz, egy bak és egy suta. Vajon többen is vannak???


HALOGÉN TÖKPARTI A NOÉ ÁLLATOTTHONBAN
2013.10.29.
....avagy tökfaragó verseny a NOÉs állatokért :) Ha jó a kézügyességed, rendelkezel némi kreatív hajlammal, illetve kedvet érzel egy kis jótékonykodáshoz, akkor várunk téged és tökfej haverodat az Állatotthonban :)

Garázda vaddisznó Újpesten
2013.10.25.
Az Állatvédelmi Járőrszolgálattal közös mentésünk: Rugó, a fővárosba tévedt, garázda vaddisznó megmentésének története képekkel, videóval!

Ilyen volt az első saját Állatok Világnapja a NOÉban
2013.10.22.
Számunkra, állatímádók számára az év egyik legfontosabb napja október 4., az Állatok Világnapja. Mindig rengeteg állatos program csoportosul e neves nap köré, amiből nekünk is mindig jutott bőven. Idén nagylevegőt vettünk és saját programmal vártuk látogatóinkat, támogatóinkat. Egy teljes nap, ami az állatokról és az őket szerető és tisztelő emberekről szólt.

SÉTÁLTATÁSI TILALOM SZOMBATON és VASÁRNAP!
2013.10.04.
A héten jelentkező tömeges babézia megbetegedés miatt, most szombatra és vasárnapra TELJES SÉTÁLTATÁSI TILALOM van érvényben a NOÉ Állatotthonban. A NOÉ területéről kutyát kivinni szigorúan tilos!

MEGINT TOMBOL A KULLANCSSZEZON!
2013.10.03.
Vigyázat, soha nem látott mennyiségben támadnak a kullancsok :O A kullancsok minden évben sok áldozatot szednek a kutyák között. A babézia, vagyis a fertőző vérfesték-vizelés kutyáknál fatális lehet, amennyiben nem vesszük észre a tüneteket, és nem kap időben kezelést az állat.

Monorierdőn gázolt kutyus, Kende
2013.09.27.
Újabb súlyosan sérült, borzasztó állapotban lévő kutya került a gondozásunkba, akit Monorierdőn ütöttek el, de már az alapkondíciója is iszonyú volt. Lába eltört, csont és bőr szegény, és tele van férgekkel. Ő Kende, a legújabb védencünk.

Gomba gyógyulása
2013.09.27.
Gomba nem nő (hiszen már felnőtt kutya), viszont gyógyul :) Állkapocs csontját operálni kellett törés miatt, jelenleg csak pépeset ehet. A lábai szerencsére csak zúzódtak, azt műteni nem kellett. Most már csak egy gazdi hiányzik :)

Mangó, akit "gazdája" hagyott cserben
2013.09.27.
Egy egyébként is mozgalmas napunk zárásaként futott be a hívás, segítséget kértek egy elgázolt kutyushoz, történetünk főhőséhez: Mangóhoz, akit saját gazdája hagyott cserben...

Gomba, Rákóczifalván gázolt kutyus
2013.09.24.
Elgázolták. Magára hagyták. Tovább hajtottak. Helyi állatvédők szedték össze törötten, sokkosan, és kértek segítséget számára. A Gomba nevet adtuk neki. Kérjük, támogassátok a gyógyulását. Köszönjük :)

Európai aláírásgyűjtés az állatkísérletek betiltásáért!
2013.07.27.
Mi már csatlakoztunk, és te?
Állatotthonunk teljes vállszélességgel támogatja azt a polgári kezdeményezést, amelynek segítségével lehetővé válhat az állatkísérletek betiltása az Unióban! Amennyiben te is ellenzed az állatkísérleteket nincs más dolgod, mint az alábbi linken on-line módon, vagy az állatotthonban személyesen aláírni a kezdeményezést.

SÉTA STOP a hőségriadó miatt!
2013.07.24.
Természetesen ha szombat, akkor nyílt nap a NOÉn. Szeretettel várunk mindenkit 10 órától. Viszont a hőségre való tekintettel szombaton (2013.07.27-én) NEM lesz kutyasétáltatásra lehetőség. Egy kis pancsolásra, kényeztetésre viszont biztosan szívesen kaphatóak lesznek. :D
Várunk mindenkit szeretettel!

Bélatelepi mentés - de csak Gammalt sikerült megmentenünk :(
2013.07.19.
Már megint egy kutya életébe került a nemtörődömség. Már megint egy felesleges halál, ami elkerülhető lett volna egy kis odafigyeléssel, egy kis törődéssel... Gammal már jó kezekben van, de sajnos társának már nem tudtunk segíteni a bélatelepi mentés során :(

8 hónap felfüggesztett börtönbűntetést ér egy kutya élete?
2013.07.19.
8 hónap - 2 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a 26 éves balatonlellei nő, aki július elején több órára magára hagyta 2 éves magyar vizsla kutyáját egy bezárt autóban, ezzel a halálát okozva. Nektek mi a véleményetek az ítéletről?

Csillag, a kétlábú kutyus
2013.07.11.
Csillag kutyánk mindkét hátsó lába csonkolódott. A sérülés már nem volt friss a megmentésekor. Hogy mikor történt? Mi történt? Hogyan történt? Nem tudjuk, de Csillag szempontjából nem is fontos. Ami lényeges, hogy Csillag tele van élni akarással: aktív, játékos és vidám. Már csak egy kerekes kocsi hiányzik az életéből...
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14. 15 16 17 18 19 20 21 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül