Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 | Következő
Ismerd meg! – Polli 💖
2021.08.24.
Pollira a menhelyi évei alatt még csak érdeklődő sem akadt, Ő amolyan láthatatlan kutya, Akit szinte észre sem vesznek a látogatók.

Ismerd meg! - Mephisto 🥰
2021.08.19.
...hihetetlenül jó fej, energia szintje óriási, mellette igazán nem lehet unatkozni


Zsámoly eredeti gazdáját keressük!
2021.08.19.
Állatbarátok értesítették szergényi menhelyünket, hogy a környéken egy közepes-kistestű kan kutya céltalanul futkos az autók között. Mi a Zsámoly nevet adtuk neki.
Zsámoly, kb. 1-1,5 éves, végtelenül barátságos, kicsit félénk keverék fiúcska. Működő chipet nem talált a scannerünk. Feltételezhetően nem véletlenül került az utcára, de törvényi kötelezettségünknek eleget téve, várjuk eredeti gazdáját, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát.


Muki elaludt :(
2021.08.17.
Semmi előjele nem volt, semmilyen egészségi problémát nem vettünk észre, szombaton még futkosott, labdázott, fülig vigyorral ugrálta körbe gondozóját… és vasárnap reggel nem ébredt fel 🥺

Segítséget kérünk Szergényben! 🙏
2021.08.07.

A Noé Állatotthon Alapítvány szergényi telephelyén két db öreg hűtőnk is tönkrement, vele együtt az összes hűtést igénylő gyógyhatású készítményünk és táplálék kiegészítők. Az anyagi kárunk óriási, szerelőt hívtunk, de sajnos mindkettő menthetetlen!
Ebben a brutál kánikulában extra SOS szükségünk lenne mindkét hűtőszekrényre, az egyik 110 cm magas (polcok miatt csak ekkora fér el), a másik mérete teljesen mindegy.
Ha szeretnél megszabadulni, akár régebbi típusú, ám megbízhatóan működő hűtőszekrényedtől és szívesen felajánlanád menhelyünknek, kérlek hívd a 06/20/2549151 számot!

Zulu élete most kezdődik ❤
2021.08.05.
Zulu életében márciusban érkezett el a csoda, régi kedves ismerősünk, Aki a fajta szerelmese, kiválasztotta őt és már több mint négy hónapja családjuk teljes jogú tagja.

Boldog hírek Freddyről ❤️
2021.06.02.
Már kész szertartással készülök az olvasásra. Bekészítek a gépem mellé egy kis nasit, egy csomag zsebkendőt, kikapcsolom a külvilágot és kezdhetjük! Órákig időzök a rengeteg kép és videó között.

Aggódunk Habarcsért! 🤞
2021.05.20.
Habarcs egyik legrégebbi lakónk, 11 éve él a Noé Állatotthon gondozásában. Sajnos sorsa sohasem volt egyszerű, 2 évesen, vemhesen, borzasztó körülmények közül mentettük hatósági kobzás által.

Az első csatát megnyertük! 🙏
2021.05.05.
Teljesen felkészültünk a operációra, mégis aggódva vártuk a híreket a műtőből.

Csontsoványan érkezett Pirula :'(
2021.05.03.
A pápai Humán Állatvédő Egyesület közbenjárásával került a szergényi telepünkre egy fiatal, csupaszív szukácska, Akit fél méteres láncon tartottak, éheztetve, testileg-lelkileg meggyötörve.


Ha kinyitod a szemed, látod a Csodát!
2021.04.20.
Pár képben bemutatom a mi kis "mini paradicsomunkat"! ❤


Marzsan gyógyulásáért küzdünk!
2021.04.20.
Kétségbeesett segítségkérés érkezett hozzánk egy állatbarát szomszédtól, miszerint két idős kutya imádott gazdija – egy 94 éves néni – meghalt és a sorsuk rendezetlen, szinte kétségbe ejtő.

Nem találunk szavakat! ❤
2021.04.10.
A mai nap mérlege: közel másfél tonna száraztáp, 28 karton konzerv és nagyon sok jutifalat, mindenféle finomság és nem utolsó sorban mérhetetlen szeretet amit mi kaptuk ezektől a csodálatos Emberektől!
Csak annyit tudok mondani: hálásan köszönjük! ❤

Törvényi kötelezettségünknek teszünk eleget!
2021.03.30.
Törvényi kötelezettségünknek eleget téve ezúton keressük eredeti gazdáját – mivel működő chipet nem találtunk -, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát és vállalja az orvosi költségeink megtérítését. Természetesen mi is szeretnénk választ kapni, hogy hová lettek az újszülött babák és Cserje mami milyen módon került lázasan, kiszáradva, távol minden településtől a semmi közepére!

Hálásan köszönjük! ❤
2021.03.28.
Alig pár napja fordultunk Hozzátok tápadomány kéréssel, azóta is folyamatosan cseng a telefonom. Fantasztikusak vagytok! A járványhelyzet kellős közepén is számíthatunk Rátok és ez boldogsággal tölt el minket. Szépen gyűlnek az adományok mind a szergényi menhelyünk, mind pedig a Budapesti központunknál. Minden egyes adomány nagyon sokat számít nekünk, hálásan köszönjük!

A csodák nálunk születnek! ❤
2021.03.25.
Alig több mint egy hónapja adtam hírt Béklyó láncról való szabadulásáról, mely önmagában is boldogsággal töltött el minket, de az igazi csoda most érkezett el az életében!

Elfogyott a szergényi kutyák élelme!
2021.03.22.
A NOÉ Állatotthon Alalpítvány Vas megyei, Szergényi kutyamenhelyén hatalmas szükségünk lenne száraztápra és konzervre, melyet köszönettel fogadunk a szergényi telephelyünk kapujában, vagy a budapesti Noé Állatotthon bejáratánál kihelyezett adomány gyűjtőben.
Hálásan köszönjük!

Szivar napról napra okosodik ❤️
2021.03.08.
Ha ránézek az arcára egy extra szépségű, szálkás nózijú Csodát látok, Aki minden iránt meglepő érdeklődésével mindannyiunkat elbűvöl . Néha azon gondolkodom, hogy mit keres Ő nálunk? Véletlenül? Hát nem!

Hálásak vagyunk a celldömölki újHÁZ Centrumnak!
2021.03.05.
Már önmagában az is nagy köszönetet érdemel, hogy a celldömölki újHÁZ Centrumtól folyamatos vásárlási kedvezmény kapunk, ám a mai nap óriási meglepetésben volt részünk! Az első körben szükséges építőanyagokat adományként megkaptuk az üzlet állatbarát vezetőjétől, mely hatalmas segítség a munkálatok elkezdéséhez!

Most Rostikkal örülünk! 
2021.03.05.

Minden beérkező kutyánknak az első állomása a karantén részlegünk. Sokszor ijesztő számukra az ismeretlen hely, ismeretlen emberek és a zárt tér. Ám nemcsak az idegen környezettel kell megküzdeniük, hanem az elsődleges orvosi vizsgálattal, az oltási programmal és szűrésekkel is, ez gyakran félelmet kelt bennük. Nem volt ez másképp Rostik esetében sem




Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül