Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 | Következő
Ha kinyitod a szemed, látod a Csodát!
2021.04.20.
Pár képben bemutatom a mi kis "mini paradicsomunkat"! ❤


Marzsan gyógyulásáért küzdünk!
2021.04.20.
Kétségbeesett segítségkérés érkezett hozzánk egy állatbarát szomszédtól, miszerint két idős kutya imádott gazdija – egy 94 éves néni – meghalt és a sorsuk rendezetlen, szinte kétségbe ejtő.

Nem találunk szavakat! ❤
2021.04.10.
A mai nap mérlege: közel másfél tonna száraztáp, 28 karton konzerv és nagyon sok jutifalat, mindenféle finomság és nem utolsó sorban mérhetetlen szeretet amit mi kaptuk ezektől a csodálatos Emberektől!
Csak annyit tudok mondani: hálásan köszönjük! ❤

Törvényi kötelezettségünknek teszünk eleget!
2021.03.30.
Törvényi kötelezettségünknek eleget téve ezúton keressük eredeti gazdáját – mivel működő chipet nem találtunk -, aki minden kétséget kizáróan igazolni tudja tulajdonjogát és vállalja az orvosi költségeink megtérítését. Természetesen mi is szeretnénk választ kapni, hogy hová lettek az újszülött babák és Cserje mami milyen módon került lázasan, kiszáradva, távol minden településtől a semmi közepére!

Hálásan köszönjük! ❤
2021.03.28.
Alig pár napja fordultunk Hozzátok tápadomány kéréssel, azóta is folyamatosan cseng a telefonom. Fantasztikusak vagytok! A járványhelyzet kellős közepén is számíthatunk Rátok és ez boldogsággal tölt el minket. Szépen gyűlnek az adományok mind a szergényi menhelyünk, mind pedig a Budapesti központunknál. Minden egyes adomány nagyon sokat számít nekünk, hálásan köszönjük!

A csodák nálunk születnek! ❤
2021.03.25.
Alig több mint egy hónapja adtam hírt Béklyó láncról való szabadulásáról, mely önmagában is boldogsággal töltött el minket, de az igazi csoda most érkezett el az életében!

Elfogyott a szergényi kutyák élelme!
2021.03.22.
A NOÉ Állatotthon Alalpítvány Vas megyei, Szergényi kutyamenhelyén hatalmas szükségünk lenne száraztápra és konzervre, melyet köszönettel fogadunk a szergényi telephelyünk kapujában, vagy a budapesti Noé Állatotthon bejáratánál kihelyezett adomány gyűjtőben.
Hálásan köszönjük!

Szivar napról napra okosodik ❤️
2021.03.08.
Ha ránézek az arcára egy extra szépségű, szálkás nózijú Csodát látok, Aki minden iránt meglepő érdeklődésével mindannyiunkat elbűvöl . Néha azon gondolkodom, hogy mit keres Ő nálunk? Véletlenül? Hát nem!

Hálásak vagyunk a celldömölki újHÁZ Centrumnak!
2021.03.05.
Már önmagában az is nagy köszönetet érdemel, hogy a celldömölki újHÁZ Centrumtól folyamatos vásárlási kedvezmény kapunk, ám a mai nap óriási meglepetésben volt részünk! Az első körben szükséges építőanyagokat adományként megkaptuk az üzlet állatbarát vezetőjétől, mely hatalmas segítség a munkálatok elkezdéséhez!

Most Rostikkal örülünk! 
2021.03.05.

Minden beérkező kutyánknak az első állomása a karantén részlegünk. Sokszor ijesztő számukra az ismeretlen hely, ismeretlen emberek és a zárt tér. Ám nemcsak az idegen környezettel kell megküzdeniük, hanem az elsődleges orvosi vizsgálattal, az oltási programmal és szűrésekkel is, ez gyakran félelmet kelt bennük. Nem volt ez másképp Rostik esetében sem

Béklyó – az Élet most kezdődik
2021.02.15.
Minden egyes bekerülő védencünknek meg van a szívfacsaró története, mégis vannak olyanok Akik nagyon mélyen megérintenek! Nincs olyan nap, hogy ne Ő járna a gondolataimban. Nem, senki ne gondoljon valami véres-horror történetre – Ő csupán hazánk állattartási kultúrájának egyik élő példája!

Milyen is volt a 2020-as év Szergényben?
2021.02.09.
Úgy érzem ez az év belevésődik mindannyiunk emlékezetébe – elsősorban a mindent elsöprő koronavírus járvány miatt, de persze ezen túl is voltak felejthetetlen események. A zárt kapukon belül az élet nem állt meg, talán még nagyobb erőfeszítést kívánt dolgozóinktól, hogy a megszokott és elvárt színvonalon gondozzák, ápolják, rehabilitálják védenceinket.

Sharon hazaért Szergénybe! 😓
2020.10.10.
Amikor végleg szembesültünk a megváltoztathatatlan, kegyetlen valósággal, mindenkinek az arcán a fájdalom és a mély döbbentet volt látható. A legtöbb amit tehettünk érte, hogy haza hoztuk Szergénybe, visszakapta régi kenneljét, ismerős gondozók veszik körül

Nagyon feketék és nagyon boldogok ! 🥰
2020.10.01.

Nagy kihívás volt ez a szergényi csapatunknak, nem csak a helyekkel kellett megfelelően logisztikáznunk, a nagyszerű orvosi háttér mellett a lelki rehabilitációból is megpróbáltuk a legtöbbet kihozni.
A második körös mentésben négy nagy testű kutyát hoztunk, közülük hárman feketék. Nagyon feketék és nagyon nagyok! Ez egy kicsit megijesztett minket, mert az emberek többségének figyelme ösztönösen átsiklik felettük. Valami megmagyarázhatatlan távolságtartás alakult ki a fekete, főleg nagytestű kutyák iránt, ennek a jelenségnek neve is van, big black dog syndrome, azaz nagy fekete kutya-szindróma.

Egy csodálatos délután
2020.09.17.
A mai nap mégis más volt mint a többi. Egy őszi csütörtök délután is tartogathat számtalan csodát, csak tudni kell észre venni.

Fukszia eredeti gazdáját keressük!
2020.09.16.
Ma reggel állatbarátok találták Kemenesmagasi és Szergény között ezt a csodálatos, kb. 4-5 hónapos németjuhász jellegű szukácskát. Működő chipet nem találtunk benne.
Eredeti gazdája hitelt érdemlő dokumentumokkal ( oltási könyv, fotó stb.)
Fukszia egyenlőre még nem örökbe fogadható!

Berger eredeti gazdáját keressük!
2020.08.21.
Törvényi kötelességünk, hogy az eredeti gazdáját keressük, akinek hitelt érdemlően bizonyítani kell a tulajdonjogát.
Kérjük, aki felismeri, vagy a saját kutyájaként ráismer keressen minket.

Vedd észre Mephistot! 🙏
2020.07.11.

Ő egy igazi költözési árva, aki addig volt szeretetben és biztonságban míg egy családi probléma miatt volt gazdája egy új otthonba nem költözött. Sajnos ebbe az életformába már nem fért bele, sürgős megoldásra volt szüksége.

Grébics, az igazi túlélő ❤️
2020.07.05.
Enni ugyan kapott mindennap, amiért hálásak is vagyunk, de a többszörös életveszélynek kitett cica helyzete azonnali megoldást kívánt. A száguldó autók, kamionok, az elfertőződött farokcsonkja mind-mind időzített bombaként ketyegett számára.

Cérnát kaptunk ajándékba! 😪
2020.05.27.
Ő egy bűbájos ezer meg egyéves, fájdalmasan sovány, szinte teljesen vak kutya. Az azonnali orvosi ellátást követően megszabadítottuk nedves, dohos bundájától, alatta több helyen nagyobb kiterjedésű gennyes bőrgyulladását folyamatosan kezeljük azóta is. Immunerősítőkkel roboráljuk és falatonként etetjük kímélő gyógytáppal.
Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül