Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

1. 2 | Következő
Túrkevei tápadomány
2019.07.05.
A túrkevei állatvédőknek már nem először nyújtunk segítő kezet a segítségetekkel. Most is kutya és cicatáppal tudtuk segíteni a munkájukat.

Nyírmadai menhelysegítő nap - 2019 tavasz
2019.05.06.
Régi menhelysegítős támogatottunknál, a Kóborlók Állatvédelmi Egyesületnél jártunk 2019. áprilisában Nyírmadán. Már visszajáró segítők vagyunk, hisz rengeteg a bekerülő kutya, sok a munka, és sokszor a kutyák ellátása mellett az oltásokra már nincs elegendő anyagi forrás.

Vásárosnaményi menhelysegítő nap - 2019. április
2019.05.05.
Új menhely, a vásárosnaményi Olt-Alom Állatotthon csatlakozott a NOÉ Állatotthon / Menhelysegítő programjához. Áprilisban jártunk náluk :)Tápadomány - Debrecen és Hajdúböszörmény
2019.04.07.
A NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projektjének következő állomása Debrecen és Hajdúböszörmény volt. A NOÉs teherautó száraztáppal megpakolva Hajdú-Bihar megye felé vette az irányt, ahol 2 debreceni és 1 hajdúböszörményi menhely volt a lepakoló célállomás. Önkénteseink élményekkel, szeretettel felpakolva érkeztek vissza az útról.

Tápadomány - Kisvárda és Nyírmada
2019.02.25.
Ismét egy megrakott teherautónyi kutyatápot tudtunk adományozni a Kisvárdai és Nyírmadai menhelynek. A Ti segítségetekkel tudtunk újra segíteni ott ahol erre a legjobban rászorulnak.

Menhelysegítő program 2018 - Nyírmada
2018.12.05.
Nyírmadán folytatódott a NOÉ Állatotthon Alapítvány Menhely segítő Programja. Visszajáró segítők vagyunk itt. A nagyjából 100 - 120 kutyáról gondoskodó menhelyen nem egyszerű a munka, de Magdi nagyon tisztességgel küzd az elemekkel, a bajban lévő kutyákért. Kutyatáppal, veszettség és kombinált oltással, chippel és állatorvossal érkeztünk. És nem jöttünk el üres kézzel.

Menhelysegítő program 2018 - Törökszentmiklós
2018.05.10.
A törökszentmiklósi Befogad-Lak kutyamenhely 4 éve támogatott partnerünk. Nagyon szívesen segítünk nekik, hiszen példás munkát végeznek, annak ellenére, hogy helyi szinten sajnos szinte teljesen ellehetetlenítik a munkájukat.

MENHELYSEGÍTŐ PROGRAM 2018 - Kisvárda
2018.04.03.
A kisvárdai Ugat-Lak Kutyamenhely már régi támogatottja a NOÉ Állatotthon Alapítvány menhelysegítő programjának. Enikő, a menhely elkötelezett vezetője szinte felfoghatatlan (sajnos leginkább szélmalom) harcot folytat a térség bajbajutott kutyáiért, állataiért.A korábbi évekhez hasonlóan most is táppal, chippel, oltással érkeztünk hozzájuk.

MENHELYSEGÍTŐ PROGRAM 2018 - Püspökladány
2018.02.28.
Még bőven dübörög a tél, de sem a hideg, sem a hó vagy havas eső nem tántoríthat bennünket el attól, hogy segítséget nyújtsunk más menhelyeknek: február 13-án a püspökladányi menhelyen jártunk.


Menhelysegítő program 2017 - Törökszentmiklós
2017.05.31.
A Befogad-Lak Alapítvány törökszentmiklósi menhelyére is már 3. éve visszajárunk segíteni. Boldogan tesszük mindezt, hiszen egy ugyan nagyon kicsi, de szuper csapat gondoskodik itt nagyjából 100 kutyáról. A kutyusok a tavaszi oltásukat és chipet kaptak ezúttal.

Menhelysegítő program 2017 - Püspökladány
2017.04.28.
A püspökladányi menhely az egyik legrégebbi támogatottja a NOÉ Állatotthon menhelysegítő programjának. Eta, a menhely vezetője, szó szerint egyedül küzd a környék megszámlálhatatlan szaporítói és a térség mélyszegénységben élői "maradékának" megmentésében. Pici menhely, zsúfolt apró kennelek, ezeknek az állatoknak mégis ez az egyetlen esélye a túlélésre. (a nyitóképet, kizárólag a figyelem felkeltésére használjuk :) )

Menhelysegítő program 2017 - Karcag
2017.04.06.
A NOÉ Állatotthon Menhelysegítő programjának 2017-es első állomása Karcag volt, a Kóbor Szívek Alapítvány által működtetett 130-150 fős menhelyen. Az alapítvány új, 2016 végén jegyezték be, a helyi óriási probléma viszont régi.
Egy teherautónyi táppal, állatorvossal, chippel és oltással érkeztünk. Kemény nap volt, de megérte! :)

Menhelysegítő program 2016 - Solt
2016.11.24.
A solti Ágica Sérült Menedéke Alapítvány segítő projektje már bőven azelőtt elindult, hogy fizikailag segítő napra látogattunk volna hozzájuk. A legsürgetőbb dologban, vemhes nőstény cicák és szuka kutyák ivartalanítását, később a menedék összes szuka kutyájának az ivartalanítását finanszíroztuk. Most eljött ez idő, hogy Ágica kis mentvényei megkapják az oltást és a chipet is.

Menhelysegítő program 2016 - Törökszentmiklós
2016.10.27.
Ha Törökszentmiklósra megyünk, az valahogy mindig olyan megnyugvás. Mert a Befogad-Lak Törökszentmiklósi Állatvédő Alapítványnál mindig minden rendben, rendszerben van, minden tiszta, ápolt és előkészített. Ide is már másodszor tértünk vissza az évben, a maroknyi elhivatott segítő csapatot és a kutyákat is már ismerősként üdvözöljük. Pedig a helyzetük nagyon nem könnyű. A rászoruló állat sok, támogató, adomány kevés, ráadásul az önkormányzati tulajdonon kialakított menhely jövője is bizonytalan.

Menhelysegítő program 2016 - Püspökladány
2016.10.21.
Talán pont Püspökladánnyal kezdődött a NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Programja valamikor 2 évvel ezelőtt? Úgy emlékszem igen. Püspökladány és környéke a szaporítók Mekkája. Ebben a térségben óriási a baj állatvédelem, állattartás szempontjából. Nem véletlen, hogy a tavaszi segítőnapunk után, most ősszel is jönnünk kellett. Oltás, chipezés és persze jó néhány kutya jött velünk haza.

Menhelysegítő program 2016 - Óbecse
2016.10.17.
Az Óbecsei menhelyen is már vissza-visszatérő segítők vagyunk. Ide elsősorban tápadománnyal, tisztítószerekkel, egyéb kutyás kellékekkel szoktunk érkezni és lehetőségünk szerint fogadunk tőlük kutyákat. Élképesztő mennyiségű szép, kedves, jó kutya van a menhelyen, de sajnos óriási falkákban tudják csak tartani őket. Az egyik legnagyobb gondjuk a szívférgesség. A mostani látogatásunk ezzel is kapcsolatban volt.

Menhelysegítő program 2016 - Nyírmada
2016.08.11.
A Kóborlók Állatvédelmi Egyesülete Nyírmadai menhelyén már visszatérő segítők vagyunk. Ők már 2015-ben is részt vettek a NOÉ Állatotthon menhelysegítő programjában. Akkor is és most is a kutyák oltást és chipet kaptak, vittünk élelmet és hazafelé néhány extrán rászoruló kutyával lettünk gazdagabbak.

Kisvárdai menhelysegítő program 2016.
2016.07.29.

Idén is hatalmas lendülettel és lelkesedéssel, illetve némi hátszéllel (hála a MagNet Bank közösségi adományozási programjának) csaptunk bele a 2016. évi menhelysegítő programunkba. Egyik legkedvesebb, a mi színünkhöz is közel álló kisvárdai Ugat-Lak menhelyen segítettünk...

A zalaszentgróti gyepin jártunk :)
2016.07.27.
Szabadságunk idején Zalaszentgróton jártunk, és állatvédőként nem hagyhattuk ki a helyi állatmenhely meglátogatását. Ismerjétek meg őket :)

Ismét a püspökladányi menhelyen segítettünk
2016.06.10.
Ismét, most már sokadszor, a püspökladányi menhelyen tartottunk segítőnapot. Ezúttal is a kutyák oltásában és egyedi megjelölésében segédkeztünk, no és persze nem jöttünk haza üres kézzel.
1. 2 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül