Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
Támogatói 2015ös asztali naptár!
2014.09.15.
Ne maradj le róla! Megérkeztek a 2015ös asztali naptárak havonta változó, az állatotthon védenceit ábrázoló csodálatos képekkel.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! - EREDMÉNYHIRDETÉS!
2014.09.08.
A GARMIN által támogatott nyereményjátékunkon az akció időtartama alatt 173.450 Ft adományt gyűjtöttünk, amely részben fedezi augusztus havi állatorvosi költségeinket. Köszönjük!

Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretű, az állatotthon védencei által népszerűsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.

Felszerelték a Közös Lábos kerítéseket
2014.09.03.
A nyáron második alkalommal töltötte meg a Közös Lábost Bezelics Ildikó a NOÉs védencek javára. A tavalyi akcióhoz hasonlóan a cél most is biztonsági kerítések beszerzése és felszerelése volt.

Rönk oszlopoknak lennénk végleges gazdái!
2014.08.28.
Nagylelkű támogatónknak köszönhetően az Állatotthon mellett lehetőségünk lenne 3-6 hektár szántóföldet hasznosítani legelőnek vagy kaszálónak. Nagy lehetőség ez nekünk hiszen több száz olyan állatunk van, akik élelmezése így minőségibb, kényelmesebb és nem utolsó sorban sokkal gazdaságosabbá válhatna.

Hogyan lehet belőled fekete öves önkéntesmester?
2014.08.21.
"Segítenék, de hát annyira nincs időm" - "Lennék én önkéntes, de nem fér bele a napirendembe" - ezek a leggyakrabban ismételgetett mondatok, ha az ember hirtelen a közösségi munka lehetőségével szembesül. Nos, egyrészt a dolog 2016-tól kötelező lesz a középsulikban (addigra 3 év alatt 50 óra önkéntes melót kell letudnia egy diáknak ahhoz, hogy érettségit szerezzen), másrészről viszont önkéntesnek lenni legkevésbé sem időrabló dolog.Tanka Balázs, a Turbo énekese járt utána a különböző lehetőségeknek, és annak, hogyan lehet valakiből igazi, fekete öves önkéntesmester!

Coolpet hűsítő matracokra gyűjtünk!
2014.07.25.
A kánikulában nagyon rizikós szállítani az állatokat, főleg, ha valakinek csak egy régi lepukkant, légkondicionáló nélküli dobozos autója van erre a célra – mint nekünk. Kerüljük is ezeket a helyzeteket, de van amikor nem lehet mit csinálni, mert az állatorvoshoz muszáj elmenni.
Mivel belátható időn belül esélyünk sincs légkondicionált autót venni, a kánikula viszont itt van a nyakunkon, ezért átmeneti megoldásnak coolpet matracokat szeretnénk vásárolni.Mivel belátható időn belül esélyünk sincs légkondicionált autót venni, a kánikula viszont itt van a nyakunkon, ezért átmeneti megoldásnak coolpet matracokat szeretnénk vásárolni.

Nekrológ a kórházi légkondihoz, avagy új hűtő-fűtő munkatársat keresünk!
2014.07.23.
Fájó szívvel emlékezünk Rád. Rád aki a hideg napokon melegséget hoztál, a forróságba enyhülést. Rád, akire minden pillanatban számíthattunk, aki segítettél éjjel és nappal, télen és nyáron. Rád, akinek kedves zömmügése oly sok beteg állatnak nyújtott vigaszt, enyhülést a gyógyulás fájdalmas napjaiban. Rád, aki zokszó nélkül, önzetlenül és köszönetet nem várva tetted a dolgod, sosem voltál szabadságon, sosem voltál fáradt, vagy nyűgös. Az utóbbi hetekben már betegeskedtél, többször járt nálad az orvos, sőt a kórházat is megjártad ... elmentél, itt hagytál minket és a rászoruló barátaidat ... az űr amit itt hagytál fájdalmasan vág a lelkünkbe, hiányod pótolhatatlan ... Vagy mégsem? A NOÉ Állatotthon kórháza keresi új, nagy munkabírású, kifejezetten állatbarát, hűtő-fűtő végzettségű munkatársát, légkondicionáló munkakörbe.

LEGYÉL JÓFEJ ÉS TRENDI! SEGÍTS, ÉS NYERJ!
2014.07.21.
Legyél jófej és trendi ! Segíts, és nyerj! Adományozz minimum 2.000 Ft-ot állataink orvosi költségeire, és nyerd meg a GARMIN menő cuccainak egyikét, vagy akár mindkettőt. Dupla adomány, dupla esély!
Akció időtartama: 2014. július 24 - augusztus 31.

Fertőtlenítő szerre van szükségünk!
2014.07.16.
Fertőtlenítőszerre - elsősorban Domestosra, Floraseptre - lenne szükségünk (Hypo nem annyira jó). Az Állatotthon nagy részét naponta többször fertőtlenítjük, ezért nagyon nagy mennyiség fogy lemosó / felmosó fertőtlenítő szerekből. Segítsétek a munkánkat egy flakon fertőtlenítővel!


Adj plazmát és a NOÉ védenceit támogatod!
2014.07.10.
Most egyszerre két célt is segíthetsz!
Adj vérplazmát és ezzel nem csak a rászoruló betegeknek segítesz, de a NOÉ Állatotthon védenceinek is. A Plazmaszolgálat jóvoltából, most július hónapban, minden hétfőn, minden vérplazma adó után 300 Ft támogatást juttat el a szolgálat adományként alapítványunkhoz.

8 órás munkaerőt keresünk állatgondozói munkakörbe
2014.07.01.
Azonnali munkakezdéssel keresünk állatgondozó/karbantartó/takarító munkakörbe munkatársat!

Monyónak speciális tápra van szüksége!
2014.06.20.
SOS Renal - Oxalate tápra van szükségünk Monyó kutyusunknak, aki állandó hólyaghomok termelődése miatt csak ezt eheti! Kérjük, aki teheti lepje meg Őt gyógytáppal. Köszönjük :)


ÁRNYÉKOLÓRA LENNE SZÜKSÉGÜNK!
2014.06.19.
Megjött a meleg, dübörög a nyár, kenneleink egy részében pedig nincs árnyék, vagy csak nagyon kevés. Kérjük segítsetek nekünk, hogy egyetlen ebünk se szenvedje meg ezt a kutyaütő meleget:) Nagy örömmel fogadunk bármilyen méretű árnyékoló nádat (használtat is, nem baj ha kopott, megfakult a színe, ha nincs tönkremenve, nem lukacsos). Legalább 10-20 tekercsre lenne még szükségünk.

Milgamma drazséra lenne szükségünk!
2014.06.04.
Angyalok! Most már sokadszor kérünk Tőletek Milgamma drazsét. Ez egy nagyon jó, de nagyon-nagyon drága humán gyógyszer készítmény. Recept nélkül kapható emberi gyógyszertárban és akár egészségkártyára is megvásárolható. Jelenleg itt a NOÉn 25 kutya és 2 macska is szedi, tehát naponta több, mint 40! szem fogy. Láthatjátok nagy felhasználók vagyunk.

Felújítási munkálatokba fogtunk !
2014.05.19.
Komoly felújítási munkákat kell végeznünk, mert több helyen elöregedtek a 10-20 éve felállított kennelek/kapuk. Kapuk cseréje, betonozási munkák ( etető építések a haszon és vadállatoknak, lovaknál átjáró beton a látogatók részére, talajcsere, stb.) vár ránk. Ehhez kérjük a segítségeteket és támogatásotokat. Köszönjük :)

Vadon Jani avagy, hogyan kerül a mikrofon mellé a fakanál és a póráz?
2014.04.30.
Vadon Jani a Class FM műsorvezetője, a Morning show sztárja kampányol az adó 1% -ért. Sőt, nem is elég neki egy, rögtön kettőt szeretne.....

Adhat vonal - 2013. beszámoló
2014.04.22.
Magunk is meglepődtünk, hogy 2013. évben milyen sokan éltek az Adhat vonalas támogatási lehetőséggel. A számok minket is megleptek megközelítőleg 18.000 hívást fogadtunk. Köszönjük!

Segítőnap az Állatotthonban!
2014.03.11.
Segítőnapra várjuk a vállalkozó kedvű állatbarátokat március 15.-én, szombaton 10:00 órától az állatotthonban.




Előző | 1 2 3 4. 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül