Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
Nagyon sürgősen HYPO-ALLERGEN kutyatápra lenne szükség
2015.02.27.
SOS SOS SOS!
Nagyon sürgősen HYPO-ALLERGEN kutyatápra lenne szüksége a NOÉ Állatotthon védenceinek!
Angyalok, több kutyusunk csak és kizárólag hypo-allergen kutyatápot ehet. A készleteink teljesen kifogytak, ezért kérünk Titeket, hogy amennyiben módotokban áll lepjétek meg védenceinket ilyen speciális táppal.

LEGYÉL TE IS A NOÉ JÓ-ÜGYI FUTÓ NAGYKÖVETE!
2015.02.26.
Fuss a NOÉ csapatában a Vivicittán és segíts adományokat gyűjteni!
Olyan Angyalokat keresünk, akik most egy igazi JÓ ÜGYÉRT futnának és közben támogatókat szereznének a kezdeményezésünknek! Nem szoktál hosszú távokat futni, esetleg csak gyalogolnál? Nem probléma, hiszen Te választhatod ki a távot, amelyikre nevezel!

Hogyan segíthet!
2015.02.13.
Összegyűjtöttük, milyen módon lehet segíteni alapítványunknak, illetve a nálunk élő állatoknak. Természetesen nem csak adományozással segíthetnek az állatbarátok - számos más lehetőség is van, amivel támogathatják a menhelyet és kis lakóit!

NOÉ Állatotthon az ÉLETOtthon - a Te segítségeddel!
2015.02.13.

Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélő kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyűjtőakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyűjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!

KUTYAHOROSZKÓP könyv és a NOÉt támogatod!
2014.12.13.
Megjelent a Kutyahoroszkóp című könyv. A könyvben Vágó Ágnes a szerző, ismert emberek kutyáin keresztül mutatja be a horoszkópjegyekhez tartozó kutyákra jellemző tulajdonságokat. Minden egyes eladott példánya egyben a NOÉ Állatotthon Alapítvány védenceit támogatja. Megvásárolható többek között a NOÉt támogató keverékkutya.hu webshopban is. RENDELD MEG ITT MOST, így duplán támogathatsz!!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Legyél NOÉ Támogató Klubtag!
2014.11.20.
A NOÉ Állatotthon Támogató Klubja folyamatosan várja tagok jelentkezését, hogy 'sok kicsi, sokra megy' alapon minél többen támogassák az Alapítvány működését és tevékenységét. Mit kell tenned, hogy klubtag legyél?

Karácsonyi kívánságlista a NOÉ gazdasági udvaráról
2014.11.15.
A kutyák mindenbe beleugatnak, a macskák meg csak kényesen nyervákolnak ... de talán a Jézuska meghallja a gazdasági udvar egyéb lakóinak kérését is! Mert, hogy George és Panka tollba mondta nekik mire lenne szükségük.

Karácsonyi gyűjtés a rászoruló családok és hajléktalanok javára
2014.11.14.
Állatotthonunk idén is csatlakozott a KARMA Egyesület, a Budapest Bike Maffia, valamint a Családsegítő Egyesület által szervezett, és a GARMIN.hu által támogatott gyűjtéshez.
A gyűjtés 2014. december 5-ig tart!
Hogy pontosan mit gyűjtünk és az adományátvételi pontokról részletesen a cikkben!

Keverék kutyáink karácsonyi kívánságai
2014.11.14.
Babák, kölykök, fiatalok, felnőttek és idősek, feketék, fehérek és tarkák - ők a mi szemünk fényei,a KEVERÉK kutyák! Mert nincs náluk szebb, nincs náluk tökéletesebb, nincs náluk értékesebb! Reméljük az Ő Jézuskájuk is bőkezű lesz, és az Ő karácsonyfa részük alja is tele lesz. Megérdemlik!

Kíváság
2014.11.13.

Kölyökkutya tápra lenne szükségünk
2014.11.03.
ANGYALOK! KISKUTYÁINK SZÁMÁRA KÖLYÖKTÁPRA VAN SZÜKSÉGÜK!
Jelenleg 6 család, több mint 20 kölyök áll gondozásunkba.
A kis siserehad hatalmas felelősséget ró állatotthonunkra, hiszen élelmezésük mellett, gondoskodunk kell oltási programjukról, chipezésükről is.

Az autónk hősi halált halt
2014.10.20.
Erre mondják, szegény embert, még az ág is húzza ...
Az autónk hősi halált halt, azonnali megoldásra van szükségünk a pótlására, segítsetek Angyalok! Most nagy a baj,mert ott tartunk, hogy nem tudunk elmenni az állatoknak szánt élelemért, már ma is csak a felét tudtuk beszerezni és holnap már nincs mivel elindulni ... :(

MEGLOPTÁK A NOÉ ÁLLATOTTHONT
2014.10.15.
Borzasztó dolog történt velünk. Egy éjszaka alatt ELLOPTÁK AZ ÖSSZES OSZLOPOT, amit leástunk az új legelő, kaszáló körbekerítésére. Több,mint 160 darab 220 cm-es, kb. 10 cm átmérőjű nyárfa rönkoszlopot döntöttek ki és loptak el a NOÉ Állatotthon mellett található területről.

FRISS EGÉSZSÉGÜGYI KÍVÁNSÁGLISTA!
2014.09.30.
Angyalok, Sokszor kérdezitek, hogy mire van a legnagyobb szükségünk, mit hozzatok, küldjetek védenceinknek.
Most megint konkrét kéréseink lennének felétek!

SENIOR és LIGHT tápra lenne szükségünk kutyusaink részére!
2014.09.26.
Idős és / vagy súlyproblémákkal küzdő kutyusaink részére jó minőségű Senior és Light tápra lenne szükségünk. A gyártója teljesen mindegy, a lényeg, hogy speciális táplálásra szoruló kutyák megkaphassák a számukra ideális összetételű élelmet.

Miért joooóóó a NOÉ Támogató Klub tagja lenni?
2014.09.23.
Mert mióta az eszemet tudom, szerettem volna segíteni az állatokon, de nem mindig volt lehetőségem arra, hogy kijárjak az Állatotthonba és ott segítsek, vagy személyesen juttassak el nekik adományokat. Azt viszont meg tudtam tenni, hogy minden hónapban kigazdálkodjam a nekik szánt összeget. Mert minden forint számít. És még egyszer sem bántam meg, hogy félretettem nekik azt a pénzt…

Üstház kerestetik!
2014.09.22.
Üstházunk hosszú idő után végül beadta a kulcsot, ezért az alábbi paraméterekkel rendelkező új munkatársunkat keressük :) Tehát az igények: legalább 200 literes, vastag falú, olajos-, vagy abroncsos hordó (ebből kerül kialakítása az egyedi igényeket kielégítő üstházunk) :)

Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.




Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül