Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
Adatkezelési Szabályzat - Nyerj Garmin okos órát!
2017.02.22.
1. A https://www.surveymonkey.com/r/segits_az_allatokon_NOE_fb címen elérhető kérdőívhez (a továbbiakban: Kérdőív) kapcsolódó személyes adatokat a nyereményjáték Szervezője kezeli. A nyereményjáték szervezője, egyúttal a személyes adatok kezelője: Rákosmenti Noé Állatotthon Alapítvány(székhely: 1108 Budapest, Hang u. 2. Központi e-mail cím: info@noeallatotthon.hu, Adószám: 18169696-1-42, Képviselő neve:Tasnádi Katalin Andrea, a továbbiakban: Szervező).

A NOÉ Állatotthon védencei karácsonyi kívánságlistája
2016.12.01.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától.

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2016.11.30.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Segítsd a NOÉ Állatotthon munkáját, vásárolj cicás felvarrót :)
2016.05.30.
A felvarró megvásárlásával most a NOÉ Állatotthon Alapítvány munkáját segíted. Minden eladott darab után 900 Ft támogatás kerül jóváírásra! Az akció a készlet erejéig tart!

Köszönjük!
2016.05.21.
lezárult az adóbevallások leadási határideje és ezzel együtt a felajánlható személyi jövedelemadó 2x1%-ról rendelkezési lehetőség. Állami támogatás híján, ez a lehetőség a civil szervezeteknek életbevágóan fontos. Tehát nagyon köszönjük mindenkinek aki rendelkezett a felajánlható 1+1 százalékról. Ha pedig ezt a NOÉ Állatotthon Alapítvány, a NOÉs védencek javára tette, az külön megtiszteltetés, hálásan köszönjük!

Adományozz pénz nélkül!
2016.05.04.
Ha te is a MagNet Magyar Közösségi Bank ügyfele vagy, támogathatsz bennünket (Rákosmenti NOÉ Bárkája Állatotthon Alapítvány) a rád eső nyereségrész 10%-ával 2016. május 16. és június 26. között.

Adód 1%-val most Te is segíthetsz!
2016.02.24.

Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt!
Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42

Adhat vonal - 2015. évi beszámoló
2016.02.18.
Magunk is meglepődtünk, hogy 2015. évben milyen sokan éltek az Adhat vonalas támogatási lehetőséggel. A számok minket is megleptek megközelítőleg 43.000 hívást és SMS-t fogadtunk. Köszönjük!

KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.11.29.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethető, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!

Szemezz velünk 2016-ban is :D
2015.09.25.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.

Dísznövények vásárlásával is támogathatod munkánkat...
2015.09.14.
A TrendKert jóvoltából minden megvásárolt gyönyörű dísznövény csomag után 500 Ft adománnyal támogathatod a NOÉ Állatotthon Alapítvány munkáját.

Köszönjük! Együtt vagyunk jóban rosszban!
2015.09.11.
Drága Angyalok, Ti pontosan tudjátok, hogy az életünk egyik meghatározó pillére a személyi jövedelemadókból felajánlható 1 százalékok összege. 2014. adóévben támogatóink úgy gondolták, hogy nagyjából 78 millió forint értékben támogatnak minket ezzel a lehetőséggel! Nagyon köszönjük, Nektek köszönhetően folytathatjuk a munkát! Tudjátok CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Papír kéztörlőre és az egyszer használatos gumikesztyűre lenne szükségünk!
2015.07.24.
Hatalmas mennyiségben fogy az állatok körül a papír kéztörlő és a gumikesztyű. Ezért kérjük, hogy aki ilyesmivel tudna minket támogatni tegye ezt meg. Minden félének nagyon örülünk, de ha kérhetjük gumikesztyűből az egyszer használatos L vagy XL méretet szeretnénk kérni.

Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.23.
Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük őket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükből. De néhány apró élősködő továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Őket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!

Adhat vonal - 2014. beszámoló
2015.05.31.
Magunk is meglepődtünk, hogy 2014. évben milyen sokan éltek az Adhat vonalas támogatási lehetőséggel. A számok minket is megleptek megközelítőleg 28.500 hívást és SMS-t fogadtunk. Köszönjük!

SZURKOLJ és TÁMOGASS! Vivicittá 2015
2015.04.15.
SZURKOLJ a NOÉ Állatotthon futó csapatának és TÁMOGASD célunkat a 30. Telekom Vivicittá futáson! Adományoddal most a kistestű kutyáknak teljesen újonnan épülő részlegünket és a mellette található karantén fejlesztését támogathatod. Támogasd a jougyekert.hu oldalunkon valamelyik Nagykövetünk adománygyűjtését. És gyere el szombaton és vasárnap a Margitszigetre, hogy együtt szurkoljunk a NOÉ futóknak!

TALICSKÁZÓS SEGÍTŐNAP 2. FELVONÁS!
2015.04.08.
Most szombaton, újratöltve!
TALICSKÁZÓS SEGÍTŐNAP 2. FELVONÁS! szombaton (2015.04.11.)
a NOÉ Állatotthon központi részlegén!
Dolgos, szorgalmas kutyáink elkezdték megásni az 5-ös metró nyomvonalát az Állatotthon területén. Kicsit elsiették a dolgot, így kénytelenek vagyunk a fáradtságos munkával kiásott gödröket, árkokat, barlangrendszereket betemetni, elrendezni.

NOÉ Állatotthon, az ÉLETOtthon - a Te segítségeddel! 2
2015.03.27.
Időnk nagy részét a NOÉ Állatotthonban töltjük, 1.000 mentett védencünket ellátjuk, kezeljük, ápoljuk. Fogadjuk a látogatókat, iskolás és óvodás csoportokat. Dehogy, nem panaszkodunk, sőt! Ezt imádjuk, ezért élünk, hosszabb időt nem is tudnánk eltölteni a NOÉ Állatotthon nélkül ... Néha mégis kiszabadulunk és elmegyünk kirándulni ... na persze ezt is NOÉs módon, csak és kizárólag az állatainkkal, és ahogy ez tőlünk megszokott, nem csak kutyákkal :)

Összeadtátok! Köszönjük!
2015.03.17.
Adományozz ÉLETET! adománygyűjtő akciónk, a NOÉ Állatotthon kórház részlegének felújítására első szakasza sikeresen lezárult! Köszönjük Nektek, hogy összegyűlt a munkálatok megkezdéséhez szükséges összeg. Hétfőn kezdődik a nagy felújítás!




Előző | 1 2. 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | Következő
 
     

⇐ Válasszon a cikkek közül