Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő
Állatvédelmi tv, állattartás
2012.08.08.
Klubrádió 08.08. élő - Állatvédelmi tv, állattartás

Állati örökbefogadás
2012.08.06.
Centrumtv: Az örökbefogadás szépségeiről és szabályairól mesél az egyik állatotthon munkatársa.

Állatmentés
2012.08.06.
A leggyakoribb és a legmegrázóbb állatmentési akciókról mesél az egyik állatotthon munkatársa.

Kötelező chipezés
2012.08.05.
Echo TV - Hírdaó - Kötelező chipezés

Debreczeni Zita egy pingvin és egy jegesmedve boldog “anyukája”
2012.08.01.
Tv2 - MOKKA

Manapság sok magyar híresség fogad örökbe virtuálisan állatot különböző állatkertekben és menhelyeken, ilyenkor nem vihetik haza a kiválasztott árvát, de mint nevelőszülő járhatnak szülői értekezletre. Debreczeni Zita már több éve boldog “anyukája” egy pingvinnek, majd a család egy jegesmedvével szaporodott. Patkó Csenge és párja, Peti egy wombatpárt fogadtak örökbe, de fogadó órán még nem jártak. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője elmondta, hogy sokan élnek a virtuális örökbefogadás lehetőségével, ezzel segítve a nehéz sorsú állatokat.

Az állatok sem viselik jól a meleget
2012.07.06.
Tények

Folyamatosan hűtik, locsolják az állatokat a menhelyeken és az állatkertekben, ők is egyre nehezebben viselik a napok óta tartó forróságot. A madarak bírják a legkevésbé, de kutyák közül a buldogok és a boxerek is nagyon érzékenyek. Az állatkertben a jegesmedve és a pingvinek pedig saját zuhanyzót kaptak.

Cuki: a vadmalac békésen alszik a kölyökrókán
2012.07.05.
Mokka - Vaddisznó fürdött a Balatonban Alsóörsön és néhány nappal később Zamárdiban is, néhány méterre az emberektől. A vaddisznók egyre több helyen merészkednek az emberek közelébe, élelem és víz reményében pedig a malacait védő koca a legveszélyesebb emlősállat a hazai erdőkben. Lukáts Péter, az OMVK területi szervezetének elnöke elmondta, hogy viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy vaddisznó a strandolók közé merészkedik. Csupán két esetben kell tartani a támadástól: ha picinyeit féltő kocával vagy egy sebzett példánnyal találkozunk. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon sajtóreferense két védencüket is bemutatta: egy elgázolt vadmalac és egy kis róka békésen aludtak a stúdióban egymáson. Elmondta, hogy ebben az évben jóval több az állatgázolás, amely főleg a legkisebb állatokat veszélyezteti.

Bruce Willis epilepsziás
2012.06.26.
Bors Online

Nem messze az M0-s autópályától, egy városszéli állatotthonban lakik Bruce Willis. Nevezett élőlény egy különleges aranysakál, aki nem csak neve miatt ejti ámulatba az embereket.

Megöli a simogatás a vad kölyköt
2012.06.26.
Bors Online

Egyre többször fordul elő, hogy árvának hitt vadállatokat fogdosnak össze vagy cipelnek magukkal a turisták. Ezzel viszont hatalmas kárt okoznak.

Az állatok sem bírják a nagy hőséget
2012.06.19.
TV2 - Tények
Egyre több állat pusztul el a nagy melegben. Az egyik állatotthon vezetője szerint sok bejelentés érkezik hozzájuk, hogy nem figyelnek a háziállatokra. Kutyákat hagynak az autóban, vagy a tűzőn napon kikötve, ahol 35 foknál is melegebb lehet. A baromfitelepeken viszont hűtik az állatokat, ahogy az állatkertekben is. A budapestiben fürdetik őket és többet kapnak inni mint máskor.

Műlábat kapott a vizsla
2012.06.19.
TV2-Aktív
Virágot a vizslát fél éves korában egy autó ütötte el, és lebénult a hátsó lába. Gazdája hanyagsága miatt pedig később amputálni kellett. Ám ma mégis vidáman szaladgálhat, a kutyus ugyanis Magyarországon elsőként, műlábat kapott…

Álláspont: Noé Állatotthon
2012.05.25.
RákosmenteTV - Álláspont - NOÉ Állatotthon Alapítvány

Mega-jóslás – a természet(feletti) mit mutat?
2012.05.24.
Linda, a Noé állatotthon páviánja állítólag jóstehetséggel rendelkezik, az Aktív ezért próbára tette, hogyan vélekedik a születendő Megasztár kilétéről. Egy-egy tál saláta alá Szakos Andi illetve Radics Gigi fényképe került, az eredmény azonban kétesre sikeredett, hiszen Linda eleinte az előbbiből kezdett enni, majd azt félbehagyta, és inkább az utóbbi tál salátát falta fel. Lui Padre mindeközben csirkecsontokból igyekezett megjósolni a jövőt.

Kerekesszékes kutyát fogadott örökbe Budai Zsuzsa
2012.05.17.
Velvet - A 2009-es Miss Universe Hungary nemrég örökbe fogadta Pulcsit, a menhelyi kutyát, aki végtagproblémái miatt csak speciális kerekesszékkel tud közlekedni. Budai Zsuzsának otthon is foglalkoznia kell új kedvence lábával, de emellett gyógytornára, hidroterápiára és akupunktúrás kezelésre is el kell vinnie. Ha minden jól megy, Pulcsi akár teljesen felgyógyulhat – derült ki az Aktív csütörtöki adásából. A volt szépségkirálynő elmondta, ő eleve szereti a furcsa kinézetű állatokat, és az sem zavarja, ha a kutyája nem tanul meg újra járni, bár szeretné, ha minden jól alakulna.

Budai Zsuzsi tornáztatja, orvoshoz viszi Pulcsiját
2012.05.17.
Aktív - Pulcsi már megjárta a poklot, a kiskutyát ugyanis fél éve elgázolták, hátsó lábai lebénultak, ezért kerekesszékkel közlekedik. Ám most rámosolygott a szerencse, ugyanis egy szépségkirálynő fogadta örökbe. Budai Zsuzsi egy barátnőjével látogatott el az állatotthonba, ahol beleszeretett Pulcsiba. Az sem zavarja, hogy vele sokkal többet kell foglalkozni, mint egy átlagos kutyussal, ugyanis naponta kétszer is tornáztatni kell őt, ráadásul akupunktúrás kezelésre, gyógytornára, és hidroterápiára is szüksége van…

Fogadjon örökbe harci kutyát!
2012.05.16.
Az emberre nem, egymásra viszont halálosan veszélyesek. A hétfőn lekapcsolt viadalokat szervező banda tagjai már szabadlábon, a kutyák sebei viszont soha nem gyógyulnak be.

Állatkínzót köröz a fővárosi rendőrség
2012.05.14.
Új fejlemény Yana, az agyonvert boxer kölyök ügyében: a rendőrség körözést adott ki az elkövető ellen. A gyilkos jelenleg ismeretlen helyen tartózkodik. (Zárójeles megjegyzésünk: nekünk a feljelentőknek nem sikerül ehhez az információhoz hozzájutnunk, de egy újságírónak igen...)

Agyonverték a kölyök boxert!
2012.05.08.
Blikk.hu - Budapest - Kegyetlenül agyonvertek egy fogyatékos kutyát. Egy névtelen bejelentés szerint egyik gazdája rendszeresen verte a kölyköt.

Yana is elpusztult
2012.05.08.
ZETApress - Gazdája hidegvérrel agyonverte a 7 hónapos boxer kölyköt. Yanát, a fogyatékos boxer lányt szó szerint agyonverte gazdájának élettársa. Yana a NOÉ Állatotthon Alapítvány boxer fajtamentő csoportjának védence volt – tudtuk meg Schneider Kingától.

Börtönbe megy a lógyilkos
2012.05.04.
RTL KLUB - Híradó
Vastaps a tárgyalóteremben. Jogerősen egy év fogházbüntetést kapott az a férfi, aki leszúrt egy lovat az utcán Érden.




Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő