Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő
Mégsem altatják el a szamarakat
2013.06.11.
TV2 - Tények: Mégsem altatják el a szamarakat

Árviz: ki menti meg a bajba került állatokat?
2013.06.11.
Zöld övezet
Árvíz idején nemcsak az emberek, hanem az állatok is veszélyben vannak. Ki menti meg a bajba került állatokat, és hova forduljunk segítségért, ha ilyen esettel találkozunk?

Mit jelent a palagáz-forradalom? Nagy remények, nagy környezeti pusztítás? Valóban ez jelentheti a hosszú távú megoldást az energiaválságra?

Meglepetés vendég Márkó
2013.06.09.
M1 - Családbarát: meglepetés vendég Márkó

Éjjel-nappal Budapest
2013.06.06.
Állatotthonunk sajtósa, Kincy saját magát alakítva látható a műsorban.

Éjjel-nappal Budapest
2013.06.05.
Állatotthonunk megjelenik :)

Szépségkirálynők az örökbefogadásért
2013.05.28.
TV2-Mokka
Szépségkirálynők álltak az örökbefogadás élére. Cserháti Tamara, Miss World Hungary 2012, Konkoly Ági, Miss Universe Hungary 2012, Farsang Dorottya, a Sync jótékonysági rendezvény megálmodója és Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője volt a Mokka vendége.

Sync Nights - Szépségkirálynők a NOÉ Állatotthonért
2013.05.28.
TV2 - Mokka
Állatokkal fotózkodtak a hírességek! Minden sztár maga választhatta ki, hogy milyen jószággal szeretne kamera elé állni. A Noé Állatotthonban nem csak kutyusok és cicák élnek, Tolvai Reni például kígyóval, Árpa Attila pedig egy vadmalaccal pózolt. Őket ugyan nem lehet örökbe fogadni, de a közel 450 eb és a 100 macska még gazdira vár. Az alapítvány a fotókkal szeretné erre felhívni az állatbarátok figyelmét. A két szépségkirálynő, Konkoly Ági és Cserháti Tamara is a kezdeményezés mellé állt. Ági elárulta, a szíve szakadt meg a kutyusért, akit ő választott a fotózáshoz…

Sync Nights megjelenések
2013.05.28.
Jótékonysági kezdeményezés

Állatotthonba kerültek a megmentett néhány napos kiskutyák
2013.05.23.
Példaértékű, országos összefogás eredményeként Budapesten egy anyakutya táplálja azokat a kidobott, de életben maradt csöppségeket, akiket Kecskeméten, a Matkói úton találtak a közelmúltban.

Megtaláltuk a legkisebb és legaranyosabb négylábúakat
2013.05.21.
RTL Klub-Fókusz
A Hungexpon megrendezésre került Kutya világkiállításról bejelentkezett a NOÉ Állatotthon Fajtamentő csoportjának képviseletében a legifjabb boxermentő, aki a rendezvényen folyamatosan népszerűsítette a fajtát, és természetesen a NOÉ Állatotthon pultját.

Áfonya és Béfonya az elárvult kecskegidák
2013.05.21.
RTL Klub - Minden Reggel
Meghalt az édesanyja annak a két kiskecskének, akiket a Noé Állatotthon Alapítvány fogadott örökbe. Annyira megkedvelték a jámbor állatokat, hogy az otthon tanító programjában is részt vesznek, melynek során budapesti gyerekekkel ismertetik meg a haszonállatokat és az állattartás szépségeit. Áfonya és Béfonya ma éjfélig várja az adó 1%-okat a Noé Állatotthon Alapítvány részére.

Gyilkos szamarak ölték meg a férfit
2013.05.16.
TV2 - Mokka

Két szamár tépett szét egy 65 éves férfit, Magyarszecsődön. A holttestre az állatok gazdája talált rá a karám bejáratánál. Az áldozatra feltehetőleg hátulról támadtak rá a megvadult patások, majd letépték róla a ruháját és halálra harapdálták. A szamarakat elzárták és megfigyelésük után döntenek a sorsukról. A Tények riportja következik, majd vendégeinkkel magyarázatot keresünk az állatok megdöbbentő viselkedésére. Schneider Kinga, a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője és Csigás Zoltán, állatpszichológus volt a Mokka vendége, illetve Ottó, a szamár. - A két szamár, amely rátámadt a férfira ugyanilyen fajtájú volt, mint Ottó? - Fajtától függően eltérhet ezeknek az állatoknak a viselkedése, természete? - Tapasztalataid szerint miért vadulhattak meg ennyire ezek az állatok? - Milyen állatok a szamarak, mit kell tudni a viselkedésükről, természetükről? - A sajtóban azt lehetett olvasni, hogy az áldozat volt, hogy etette is az állatokat de már ő is felfigyelt rá, hogy egyre agresszívabbak kezdenek lenni. Mi válthatja ki ennél a fajtánál az agressziót? - Állhat egy ilyen támadás hátterében esetleg valamilyen betegség pl. veszettség, ami indokolná a kegyetlen magatartásukat? Nézd meg a Mokka videóját! A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Rákosmente Majális
2013.05.16.
Már rendhagyó módon idén is meghívást kaptunk a Rákosmente Majálisra, ahol állatsimogatónkkal évről-évre egyre nagyobb tömeget mozgatunk meg!

Elárvult rókák a stúdióban
2013.05.14.
RTL Klub - Minden reggel
A Noé Állatotthon két hathetes kis lakója látogatott el hozzánk. A rókákat a szervezet munkatársai az út mentén kóborolva fogták be, mert valaki elgázolta az anyukájukat.

Ne szedd össze az őzgidákat
2013.05.06.
Klubrádió

Kutyadrámák a hétköznapokban
2013.05.05.
Napló - 2013.05.05. - 3. rész

Családbarát
2013.05.03.
Az állatok és a gyermekek kapcsolata - házi kedvencek és a felelősségvállalás

Mi lesz az elárvult kisrókákkal?
2013.04.23.
TV2 MOKKA

Schneider Kinga a Noé állatotthon szóvivője a Balatonnál talált két kis róka kapcsán mesélt arról, hogy mi a teendő akkor, ha elárvult vadállatot találunk.

- Mikor és, hol találták pontosan a kölyköket? Mi történhetett?
- Mi a teendő, ha valaki vadállatkölyköket talál? Mikor szabad hozzányúlni, elhozni a helyről? Hogyan bizonyosodjunk meg arról, hogy valóban elárvultak, és anyjuk nem csak vadászni ment?
- Tartható-e házi körülmény között róka?
- Hogyan kell őket gondozni? Mit esznek jelenleg, és hogyan/ mikor kell őket más, szilárd táplálékra szoktatni? - Mi lesz a sorsuk, visszaengedik a vadonba őket?

Tolvai Reni kígyót melenget a keblén!
2013.04.22.
Aktív Extra
A szőke énekesnő egy királypitonnal a nyakában mosolygott a kamerába. A fotósorozat célja, hogy a Noé Állatotthonban gazdára váró állatok minél hamarabb szerető gazdát találjanak. Mivel a kampány mellé álló sztárok többsége kutyákat és macskákat választott társnak, Reni megsajnálta a pitont. Később azonban megbánta merész döntését…




Előző | 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő