Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő
Újpesti vaddisznó
2013.10.25.
TV2 - Tények
Vaddisznó lökött fel és harapott meg egy biciklis nőt, Újpesten. A rendőrök és az állatvédelmi járőrök egy gyárudvarra terelték a vadkant, ott egy lövedékkel elaltatták, és egy állatotthonba vitték. A nőt a mentők az Uzsoki kórházba vitték, ahol ellátták a sebeit. Egyre többször jönnek be vadállatok a városokba élelemért, de vaddisznó a városban most először támadt emberre

Bicikliző nőre támadt a vaddisznó Újpesten
2013.10.25.
RTL KLub - Híradó
Biciklistől fellökött és karon harapott egy kerékpárost a felbőszült állat. Az asszonyt azonnal kórházba kellett szállítani.

Garázdaságért két hetet ül az újpesti vaddisznó
2013.10.24.
Blikk.hu
Budapest — Súlyos testi sértés, garázdaság, hivatalos személy elleni erőszak – a ketrecére ragasztott cetli szerint ez a bűnlajstroma az újpesti disznónak, Rugónak (1), amely ámokfutást rendezett a IV. kerületben, és most kéthetes vizsgálati fogságát tölti.

Téli kedvenc tartás
2013.10.14.
M1 Család barát

Ócsai foxi tanya
2013.09.28.
RTL II - Forró nyomon


Nem jártál még nálunk ? :O
2013.09.25.
Na ne... :O Akkor nézz körül a Blokk TV segítségével, akik szarvast és lámát simogattak, kutyát sétáltattak és jól érezték magukat nálunk. Várunk téged és családodat is szeretettel :)


Budapesten a gyilkos szamarak
2013.09.20.
RTLKlub-Hírek

Még májusban marcangoltak halálra egy idős férfit. Az állatokat veszélyesnek minősítették, ezért speciális körülmények között kell tartani őket.

Muki és Szamóca megmenekült
2013.09.19.
ZETAPress
Írta: tudósítónk - 9/19/13 • Rovat: Kutyavilág


A NOÉ Állatotthonba kerülnek a magyarszecsődi „gyilkos” szamarak – tudatta Schneider Kinga, PR munkatárs. Május közepén, szemtanú híján, eddig tisztázatlan körülmények között két szamár, Muki és Szamóca, halálát okozták egy férfinek. Az eset után néhány héttel felröppent a hír, hogy a szamarak gazdája, függetlenül a hivatalos eljárás végkimenetelétől, ki akarja oltani az állatok életét.

Budapestre jönnek a gyilkos szamarak
2013.09.18.
ORIGO

A fővárosba hozzák a Noé Állatotthon munkatársai csütörtökön azt a két szamarat, amely májusban halálra marcangolt egy magyarszecsődi férfit. Muki és Szamóca karanténban éli le hátralévő életét, a csődört biztosan ivartalanítják.

Fluor bár allergiás az állatokra, ahol tud, segít rajtuk
2013.09.13.
TV2-MOKKA

A Mokkában Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője és Fluor Tomi meséltek a hétvégi rendezvényről. Tomi elmondta, hogy ő nem állattartó, mert allergiás is sajnos a szőrre, viszont az állatokat szereti, és ahol tud segít rajtuk. Kinga elmondta, hogy sok olyan család látogatja meg őket, akik otthon nem tarthatnak állatokat, azonban szeretik őket, és szívesen töltenek időt velük. A most vasárnap megrendezésre kerülő rendezvényen rengeteg fellépő várja a látogatókat, többek között Tomi is. Nem régiben jött ki az új dala Fluornak, vasárnap a romantikusabb oldalát fogja elővenni a színpadon.

Fluor Tomi állatszőr allergiás
2013.09.11.
RTL Klub - Minden Reggel

Fluor Tomi nem simogathatja az állatokat, mert allergiás a szőrükre. Ennek ellenére nagy állatbarát, ezért ha lehetősége adódik rá, hogy segítsen rajtuk, boldogan megteszi. Ezúttal a Noé Állatotthon Alapítvány egész napos rendezvényén ad majd koncertet.

Csillogó szemek, fekete sors
2013.09.09.
Népszabadság Online

Csillogó szemek, barátságos tekintet – a közepesen nagytermetű, szép megjelenésű kutya azonban már évek óta az egyik menhely lakója. Nem kell senkinek. Nem azért, mert valami komoly gond van vele, nem agresszív, nem bánt senkit, csak épp egy hatalmas hátránnyal született: fekete színű.

Ismét NOÉ-segélykoncert
2013.09.06.
NÉPSZAVA online

A NOÉ Állatotthon munkatársai bajba jutott, megkínzott, balesetet szenvedett állatok mentését végzik. 2009. évtől a 8 hektáros menhely közel ezer állat átmeneti, vagy - sok esetben - végleges otthona.

Nyestek tartják rettegésben a polgárokat
2013.08.26.
tv2 - MOKKA

Egyre jobban szaporodnak a nyestek. A kis állat annak ellenére, hogy aranyos, rengeteg kárt tud okozni. A Mokka vendégei a témában Szenczi Péter, a Madártani és Természetvédelmi Egyesület biológusa, és Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője voltak, akik praktikus tanácsokat is adtak ahhoz, hogy hogyan lehet megszabadulni a nyestektől:

- Miért szaporodtak el a nyestek?
- Hogyan tudunk védekezni ellene?
- Jók-e a csapdák vagy a kutyaszőr a nyest elijesztésére, illetve milyen más praktikákat alkalmazhatunk?
- Mi tegyünk, ha befogunk egy nyestet? A Noé Állatotthon átveszi?
- A nyest védett állat?

Téma: nyári forróság, mit csináljunk, mire vigyázzunk?
2013.07.24.
Klub Rádió - téma: nyári forróság, mit csináljunk, mire vigyázzunk?

Elszaparodtak a vaddisznók az országban
2013.07.16.
Tv2-MOKKA
Az erdőben sétáló, gombászó emberek megzavarják az állatokat, akik ezért sokszor lakott területekre tévednek.

MAJMOT FOGTAK EGY BUDAI HÁZBAN
2013.07.06.
tv2 - Tények
Majmot fogtak egy budai lakás nappalijában. A szomszéd házból szökött el és bemászott az erkélyre, aztán a szobába. A lakásban élő család nagyon megijedt, végül egy halászhálóval kapták el a majmot, aztán az állatkertben karanténba zárták.. Az állat gazdája nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondta, hogy nagyon szeretik a majmot, együtt szoktak kávézni a hálószobában.

Majmot találtak a karnison
2013.07.05.
Blikk.hu

Budapest — Horgászhálóval fogták el a háziak azt a selyemmajmot, amelyik – egyelőre tisztázatlan körülmények között – besurrant egy budai család otthonába.

100 kutyát hagytak magára árvíz idején
2013.06.24.
RTL Klub - Hírek

Néhányuk vízbe fulladt az elárasztott, gazdátlanul maradt udvarokon. A szerencsésebbekre a szomszédok figyeltek fel, meghallották kétségbeesett vonításukat.




Előző | 1 2 3 4 5. 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő