Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő
Nem InfLÓenza, csak hurut
2014.02.23.
Vasárnapi Blikk

Kukából mentették a beteg malacokat
2014.02.23.
blikk.hu
Budapest – Az egyik lakó figyelt fel a rágcsálók jellegzetes visítozására, amely szűnni nem akaróan hallatszott a konténer mélyéről. Felnyitották a szemetes tetejét és ott volt bent a két jószág egy törött terráriummal együtt. Azzal együtt dobta valaki őket a szemétbe. A megmentők azonnal kikukázták szerencsétleneket. A Noé Állatotthon Alapítvány fogadta be őket.

Barikát imád a vörös kandúr
2014.02.21.
blikk.hu
Budapest — Kristóf (3), a vörös kandúr az első találkozás óta élénk érdeklődést mutat az egyhetes bárány, Felhő iránt.

Cicaknak meselnek az amerikai gyerekek
2014.02.11.
TV2 Mokka
Menhelyen élő macskáknak olvashatnak mesét a gyerekek Amerikában, így a macskák társaságot és szeretet kapnak, a gyerekek pedig gyakorolhatják az olvasást.

Ez a bárány múlt éjjel született, Kristóf a pótanyja
2014.02.11.
A Noé Állatotthon a Facebookon tette közzé, hogy gondozásba vettek egy ma éjjel született bárányt. A jószág neve egyelőre Barika, és egyelőre az életben tartásáért küzdenek.

Lili és Félix, avagy együtt gyerek és kutya
2014.01.24.
TV2 - Mokka
A Mokka vendégei voltak Schneider Kinga, a Noé Állatotthon szóvivője, valamint Szabóné Magosi Éva és kislánya Szabó Lili, akikkel Tatár Csilla és Pachmann Péter arról beszélgetett, hogy mit csináljunk házi kedvenceinkkel, ha érkezik a baba.

Szmöre, vetési varjú és egyebek :)
2014.01.23.
Class FM - Morning Show

Sokáig köpködte egymást a két láma
2014.01.23.
Bors Online
Rövid időn belül két láma került egy állatotthonba, de úgy nézett ki, nem férnek össze. George, a kiöregedett tenyészcsődör és Peru, a tönkrement vándorcirkusz egykori lakója egyfolytában köpködte egymást.

Biztonságban van a kőszegi majom
2014.01.10.
tv2 - Tények

Biztonságba került Pepe, az asszámi makákó, akinek kőszegi gazdája meghalt, és családja már nem tudta gondozni a majmot. Pepét egy kis ketrecben tartották, az udvaron, az állat teljesen legyengült és didergett a hidegben. Most viszont a Noé állatotthonban talált menedéket.

Mókus kálváriája
2014.01.06.
tv2 - MOKKA

Mókus kálváriája 2012-ben kezdődött, a mára már négy éves boxernek azóta lett gazdája, de otthonra még mindig nem talált. Így most együtt keresnek, ki otthont, ki társat. A Mokka vendégei Györe Csilla önkéntes és Mókus, a kutyus voltak.

Szilveszteri kutyapánik
2014.01.02.
tv2 - MOKKA
Rengeteg kutya tűnt el szilveszter éjszaka a petárdázások miatt. Míg számunkra a szilveszter velejárója a mulatozás, zajongás és tűzijátékozás, addig a kutyáknak ez az időszak maga a rémálom. Az év utolsó éjszakáján négyszer annyi kóbor eb kerül a menhelyekre, mint máskor. A hangos durrogtatás és fények miatt pánikba esnek az állatok, elszöknek és képtelenek hazatalálni. Sokszor hetekig bolyongnak az utcán, mire egyáltalán megtalálják őket. A petárdák hangja, állatvédők szerint valóságos állatkínzás, ezért sokkal jobban kell ilyenkor figyelni, főleg a kutyákra, mint máskor. A Mokkában a NOÉ Állatotthon szóvivője, Schneider Kinga válaszolt az alábbi kérdésekre.

Reszkető kutyák a petárdák miatt
2014.01.01.

tv2 - Tények
Rengeteg kutya tűnt el éjszaka a petárdázások miatt. Az egyik budapesti állatmenhelyen azt mondták, folyamatosan ellenőrzik az utcákat, hogy az eltűnt állatokat megtalálják. A petárdák hanga, állatvédők szerint valóságos állatkínzás, ezért sokkal jobban kell ilyenkor figyelni, főleg a kutyákra, mint máskor.

Akár epilepsziás rohamot is kaphat a kutya
2013.12.29.
RTL Klub
Az egyik fővárosi menhelyen azt mondták, szilveszterkor jóval több az otthonról megszökött kutya, mint az év bármely más időszakában.

Betlehemi játék élő állatokkal
2013.12.19.
RTL Klub
A NOÉ Állatotthon Alapítvány egy XVII. kerületi óvodában betlehemezik idén. Az a közös céljuk, hogy miközben a gyerekek megismerik Jézus születésének történetét, barátkoznak a házi állatokkal is.




Előző | 1 2 3. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 | Következő