Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Hírek Egonról
2010.11.02.

Sziasztok Noésok!

Másfél éve jártam nálatok a tesómmal, ami életem legjobb döntése volt, azóta majdnem minden nap arra gondolok, hogy írnom kell nektek. És most el is jött ennek az ideje!:) Nem biztos, hogy ez a legjobb mód arra, hogy megköszönjem nektek a világ legjobb ajándékát, Bátor Cs. Egont!!

Akkoriban költözünk ide, Soroksárra, és én nagyon szerettem volna egy kutyust. Itthon megbeszéltük, hogy menhelyről hozzuk, ezt éreztük a legjobbnak. Tavaly május 1.-én tehát elmentünk hozzátok, oda kísértetek egy akkor 4 hónapos kis világosbarna kutyushoz, én leguggoltam hozzá, ő meg egyből a hátára feküdt, csóválta a farkát majd elkezdte nyalogatni a kezem:) be is mehettem hozzá a kenelbe, megsimogathattam, és addigra teljesen biztos lettem, hogy ő már nálunk fog vacsorázni. Hát ez a kutyus volt a kis Egon.:)

Miután mindent elintéztetek a tesómmal, hazahoztunk. Anyu is egyből megszerette. Rábíztuk egy kicsit anyura, míg mi elmentünk vásárolni neki mindenféle játékot, tápot, kutya nasit, csipogót... fúú mindent...:D

Egon egy nagyon jó szívű kutya, látjuk rajta hogy hálás, szót fogad, de igazából az sem baj, ha éppen nem fogad szót:) Nagyon szép kutyus lett, olyan mint egy kis oroszlán, úgy kiszőrösödött:) Napjai általában a kanapén vagy a fotelban lustálkodva, vagy az udvaron a macskákat ugatva vagy séta közben szaglászva tölti:D Sőt, azóta van egy "kisöccse" is:) tavaly karácsonyra kaptam egy vizsla kutyust. Egon szó szerint apáskodott, vigyázott rá, segített neki felnőni:)

Mára persze Jacob a vizsla már túlszárnyalta a mesterét méretben:)
Egon és Jacob nagyon szeretve vannak, ezt sokszor ki is használják, mindig leesik főzés vagy ebédelés közben valami az asztalról nekik is:) És persze mindig degeszre eszik magukat:D Bár Egonnak őzike alkata van mégis sokat tud enni, néha én is meglepődök rajta.
Igazából nem tudom mit is írhatnék még nektek, én úgy érzem boldogok a kutyik, mindent megteszek értük:)
Küldök nektek képeket is, hogy lássátok mennyit változott másfél év alatt:)
Köszönöm nektek:)
SziasztokMegosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában