Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Csak játszom
2010.05.20.

Állatotthonunk egyik régi, lelkes támogatója, rendezvényeink (pl. Állatok világnapi felvonulás és Segélykoncert) szinte állandó résztvevője, KERESZTES ILDIKÓ 2010. március 29-én új CD-vel jelent meg a magyar zenei piacon.A Csak játszom Keresztes Ildikó negyedik nagylemeze. Az előző, aranylemezes Minden ami szép volt CD-t követve, ezen is az ország legjobb pop-rock dalait válogatták össze, hazánk leghíresebb zenekaraitól, előadóitól (Tankcsapda, Ákos, Hooligans), de ismeretlenebb dalokat is találhatunk a korongon. Ildikó a zenekarával mindegyik balladát rockosabbra faragta az eredetinél. A lemezre felkerült Tabáni Istvánnal énekelt duett, illetve Máté Péter "Hazám" című dala is, amit Ildikó 2009. augusztus 20-án énekelt a tévében, a tűzijáték előtt. 2 új dal is hallható a lemezen (Csak a miénk, A nevem), ezeket Björn Lodin svéd zeneszerző szerezte Ildikónak.
Keresztes Ildikó azon kevés hazai előadók közé tartozik, aki anélkül képes ott lenni a köztudatban, hogy a média nap, mint nap foglalkozna vele. Sőt, úgy tűnik mintha a fellépéseit tekintve kerülné is a nagy rivalda fényt.

További sok sikerült kívánunk Ildikónak, és köszönjük, hogy minden helyzetben kiáll az állatokért, és hogy csatlakozott a NOÉ Támogató klubjához is.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában