Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Tatjána műtétjére gyűjt Rágcsálómentő csoportunk!
2010.04.08.

A Noé Állatotthon Alapítvány szombaton a ZooDomba szervezett Húsvéti örökbefogadó napot és állatsimogatót. A rendezvényen, mint a Noé Állatotthon Alapítvány Rágcsálómentő csoportja, mi is részt vettünk. Ezen az eseményen láttuk meg Tatjánát, az albínó patkánylányt.
Tatjánát napokkal korábban gazdája adta le a ZooDomban, egy hatalmas csomóval a hasán – feltehetően úgy gondolta, egyszerűbb ilyen módon megszabadulnia az állatkától, mint orvoshoz vinni. Emiatt az "esztétikai probléma" miatt nyilvánvaló volt, hogy Tatjána sorsa megpecsételődött, hiszen kinek kell egy beteg állat?A ZooDom dolgozói szerencsére nagyon segítőkészek voltak, így Tatjánát a gondozásunkba vettük. Az állatorvosi vizsgálat megállapította, hogy emlődaganata van, ezért műtétre és hosszabb kezelésre szorul. Az ivartalanítását is elvégezzük, mert ez nagyban csökkentheti a daganat kiújulásának veszélyeit. A gyógyulási esélyei jók, hiszen fiatal állatról van szó. Nagyon kedves, nem harapós állatka, feltűnően értelmes. Nem bízik még igazán az emberekben, látszik a viselkedésén, hogy eddigi gazdái nem törődtek vele, de jó eséllyel szocializálható.
Először azonban meg kell gyógyulnia...Kérjük, amennyiben teheti, támogassa Tatjána műtétét és utókezelését!
Bankszámlaszámunk: 11710002-20083777 (A megjegyzésbe írja bele: Tatjána)


Sokak szemében ő "csak egy patkány", de ő is az embertől függő, az emberhez ragaszkodni képes, érző és szenvedő élőlény, aki semmivel sem érdemel kevesebb törődést, mint egy kiskutya vagy cica. Az orvosi kezelése kb. 30 ezer Ft-ba kerül majd.
A Rágcsálómentő csoport tagjai jelenleg saját forrásaikból finanszírozzák az állat kezelését.Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában