Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Pihe első bejelentkezése
2010.03.17.

Pihe a fehér törpe Schnauzer végre otthonra lelt nálunk.Miután itt hagyták nekünk úgy várt az ajtónál mintha mindig is itt élt volna. 10 perc elteltével ráadtam a ruhácskáját ( ami szerintem még sosem volt neki) és szerencsére természetesnek vette.

Ez volt az első meglepetés. Majd kimentünk sétálni. Első séta persze pórázzal kezdődik. A régi kutyám Dolly aki megkedvelte Pihét már póráz nélkül sétál a parkba és a patakparton. Első perctől Pihe a bal lábam mellett fegyelmezetten sétált.Ha szóltam neki megértette. 1 órás patakparti séta és egy pici futás alatt egyszer nem állt meg, :) pedig arra számítottunk,hogy hamar elfárad.De nem. Két kutyussal is találkoztunk és befogadták.Majd a parkba érve merész lettem és levettem a pórázt a nyakörvről. Ő ezt látta és érzékelte.Sokkal szabadabban mozgott,öröm volt látni. De amin egy picit messzebb ért már nézett vissza rám és jött hozzám. Egy szóra vissza
jön ha hívom.Hihetetlen,hogy milyen okos.Bár a séta alatt semmi pisi,kaksi nem volt.De mikor felértünk akkor megkönnyebbült. :) de nem baj amilyen ügyes 2-3 nap és szobatiszta lesz.
Dollyval már próbáltak játszani de egyenlőre még nem igazán érti mit is szeretne tőle egy játékos kutya. Minden léptemet követi és bújik állandóan. Most már késő van,Pihe és Dolly már alszik. És még hogy :) Hangosan horkol :) nagyon aranyos. Na majd lesz egy két álmatlan éjszakám 2 kutya és egy férfi horkolásától :) pláne ha egyszerre csinálják :) De értük megéri ennyi áldozat.
Pihe már családtag. És nagyon köszönöm a Noé-nak ,hogy megajándékozott ezzel a csodálatos kutyával!
Bennem sem ők se Pihe nem fog csalódni!
Még egyszer hálás köszönet!
H.Anita

Pihe történeteit folytatom majd .. :)Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában