Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Levél Talpas Cirmitől
2009.07.08.

Kedves Noé!

Emlékeztek még rám? Talpas Cirmike vagyok, a háromlábú kismacska. Azaz már egyáltalán nem vagyok kicsi, 4 kilót nyomok épp, így a bikiniszezonban. A gazdiék szerint pocakot növesztettem, de ez aljas rágalom. Tény, hogy jó az étvágyam, finomabbnál finomabb falatokat kapok, és utána üvegpohárból iszom hozzá a vizet.

Azért mozogni is szoktam, pl. megmászom a 2 méter 20 centis könyvespolcot. Fényképes bizonyítékot is küldök erről a mutatványról.

Másik sportom a futás. Lassan két éve, hogy gazdiék a kórházból hazahozták Kisgazdit, akinek mára az lett a kedvenc szórakozása, hogy engem kerget. Az ágya alá szoktam bemenekülni, gyakorlatilag az egész napot ott töltöm... Ha Kisgazdi lehajol, hogy megnézzen, hevesen fújok, de ő csak gurgulázva kacag. Nagygazdi megígérte, hogy néhány év múlva Kisgazdi is rájön a macskatartás nyitjára, és majd jóban leszünk. Kötve hiszem.

Ha nem a kiságy alatt dekkolok, akkor a mikrohullámú sütőn (igen, a konyhapultra is fel tudok ugrani!), vagy a macskakosaramban alszom. Ez utóbbi az ablak előtt van, így jól szemmel tudom tartani az udvart, ahol más macskák is szoktak glasszálni.

Gazdiék szerint egyre kevésbé vagyok félénk, már hagyom, hogy jól meggingyoljanak, a hasvakargatást különösen szeretem, hempergéssel díjazom.

Ja, és tagja vagyok az Anonim Alkoholisták szövetségének, bárminemű szeszt azonnal nyalogatni kezdek, még a parfümöt is...

Parmezán barátommal továbbra is tart a nagy barátság, néha odaengedem őt is a kosarába.

Remélem, minden cica a Noénál hasonló jósorsra jut!

Köszönöm, hogy segítettetek nekem!

Üvözlettel:

Talpas Cirmike (akit néha Margaretnek is hívnak...)


Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában