Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Kökörcsin új élete
2024.04.30.

Kedves Piroska, Kedves Dóri,
biztos nagyon várjátok a híreket, úgyhogy írok pár szót hogyan telt az első közös napunk :)


Kiskutya egészen jól viselte az utazást és azt mondhatom, azonnal otthon érezte magát. Szederrel nem volt semmi különösebb balhé, persze a cica még távolságtartó, de érdeklődő és Kökörcsin nagyon jól viselkedik vele, szóval bízom benne, hogy nem lesz itt probléma. Vannak még szobatisztasági gondok, hiába vittem ki többször nem akarta odakint elvégezni a dolgát, de ma reggel már pisilt egyet kint.


Nagyon kedves, nagyon ragaszkodó és szófogadó kutyus! Folyton a nyomomban van, az ölemben ül és éjjel velem aludt az ágyban. A fotelt magától értetődően elfoglalta. Valószínűleg Süti lesz a neve, mert olyan édes, de lehet hogy egy magasugró bajnokról kellene elnevezni :D


Jelentkezem majd még!
Üdv,
Judit


"Szia Fati,
holnap lesz egy hete hogy elhoztam tőletek, terveztem is írni mi a helyzet. Sütike teljesen feloldódott, nagyon jól érzi magát! Cicával lassan alakulnak a dolgok, de ez nem rajta múlik :) Bepisilés még előfordul, de mindig a kirakott pelenkára, nem össze-vissza a házban. Amúgy nagyon jó kis kutya, mindenkivel nagyon kedves és barátságos - és persze mindenki imádja. Egészen szót is fogad, persze van még mit tanulnia, de ez teljesen normális. Alapvetően nincsen vele semmi komolyabb probléma, nagyon jó döntés volt hogy őt választottam!
Üdvözlünk mindenkit!
Judit"
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában