Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projekt 2023.
2023.12.31.

2023-ban is folytatódik a NOÉ Állatotthon Menhelysegítő Projektje. Hála támogatóinknak, adományozóinknak, a saját állataink ellátásán túl, más szervezeteket, állatvédőket, menhelyeket is tudunk támogatni! Hálásan köszönjük!

2023. január,

Egy szörnyű eseménnyel kezdődött az év, a Lyukó Tappancsai Állatvédő Egyesület menhelyén tűz ütött ki. A tűzben sajnos személyi sérülés is történt és elégett az állatok élelme. Állatok nem sérültek. Azonnali gyorssegélyként 800kg tápot tudtunk adni neki. KÖszönjük a Tetovált Állatmentőkenk, hogy vállalták az extragyors fuvart.

,

A Safi Cicamenedék Közhasznú Alapítvánnyal már évek óta jó akapsolat, nagyon sok cicát gondoznak és renegetg kolóniban élő macskáról is gondoskodnak. AMikor tudunk, akkor szívesen támogatjuk a munkájukat.

,

Dobó Ivett és állatvédő társai Egerben és környékén segítik az állatokat. Öröm volt, hogy egy kicsit mi is hozzájárulhattunk az emberfeletti munkájukhoz!

,


2023. február,

Újra tudtunk a Safi cicamenedéknek alommal és élelemmel segíteni.

,

2023. április,

A Lajka Állatvédő Alapítvánnynak tudtunk segítséget nyújtani élelemmel és cicaalommal.


,

,

2023. május,


A Gedeon Állatvédő Alapítvánnyal is már évek óta jó kapcsolatot ápolunk. Örülünk, hogy időről időre nekik is tudunk segíteni.

,

,


2023. június,

A Bundás Barát Állatvédő Egyesületet tudtuk támogatni, velük is visszatérő már a kapcsolat.

,

Gombos Andi - BÁRSONY MANCSOK MENEDÉKE rengeteg tesz civil állatvédőként a macskákért. Menti őket, kolóniákat kezel. Sokszor kooperálunk cicák átvételében és ha tehetjük, akkor élelemmel, egyéb adománnyal is segítjük a munkáját.

,

Ismét jutott segítség a Safi cicamenedéknek, akik Kistarcsa és környékén segítik a cicákat.

,


2023. július,

Ebremény Kutyavédő Egyesület rendszeresen támogat olyan hajléktalanokat, akik felelősen, jól bánnak az állataikkal. Embernek állatnak egyaránt jut az adományból. Mi most a cicáknak és a kutyáknak tudtunk rajtuk keresztül segíteni.

,

A kiscica szezon közepén újabb támogatói csomagot tudtunk küldeni a BÁRSONY MANCSOK MENEDÉKÉnek.

,

Illetve a Gedeon Állatvédő Alapítványnak

,

2023. augusztus,

Szomorúan olvastuk, hogy bajban van a Segítő kezek az Állatokért Alapítvány, nincs élelme a kutyáknak. Gyorsan hívtuk Krisztiánt és jól megtömtük az autójukat.

,

Ismét jutott egy kevés a Kistarcsa környéki cicáknak is.

,

2023. szeptember,

Vincze Viki is civil állatmentő. Pontosan tudjuk, hogy a hozzá hasonló elhivatott, tevékeny magánemberek nélkül sokkal nehezebb lenne a szervezetek dolga. Amikor csak lehet őket is támogatjuk.

,

Ismét jutott a Safinak és a Gedeonnak is. Amit a tőlünk kapott élelmen és a cicaalmon megspórolnak, azt ivartalanításra tudják költeni.

,

,

,


2023. október,

A Cicamentés-Újhold Állatvédelem Sallai Andinak és Gombos Andinak ismét tudtunk segíteni. Megyünk bele az őszbe, jönnek a hidegek, ismét sok a kölyökcica, mindenhol elkél a segítség.

,


2023. november,

Ismét egy tűzeset miatt aggódtunk, ezúttal a Pomázi Állatvédő és Állatsegítő Egyesület Menhelyének konyha konténere és a mellette lévő kennelek gyulladtak ki. Hála az égnek nem sérült meg senki, de az anyagi kár jelentős és elégett a kutyák élelme. Azonnali gyorssegélyt juttatunk számukra, melyet a SZurkolók az Állatokért juttatott még aznap célba.

,

A Lajka Állatvédő Alapítvány számára ismét tudtunk segítséget nyújtani.

,

,

És a Kistarcsa környéki cicáknak A Safi Cicamenedéken keresztül

,

,

Évek óta folyamatosan együtt dolgozunk Babák Katával és Krisztiánnal. Amikor tudunk állatok átvételében segítünk. Most mindenféle hasznos dologgal és élelemmel pakoltuk meg a Babák Menedék Állatmentő Alapítvány autóját. Csodálatos, elhivatott munkát végeznek Miskolcon és környékén.

,

,

,

Ismét élelemhiánnyal küzd a Segítő kezek az Állatokért Alapítvány, így újra megtömtük az autójukat kutya és cicatáppal.

,

2023. december,

A San Lazaro Állatvédő Alapítványnak volt SOS élelmiszerre szüksége. Dallos Szilvi az alapítvány motorja nem régen nagyon súlyos autóbalesetet szenvedett, ember feletti eővel állt fel a súlyos sérüléseibeől és folytatja heroikus küzdelmét Balassagyarmat környékén.

,

Vincze Viki civil állatvédő segítségével ismét az utcán élő kolóniás cicáknak tudtunk juttatni adományt.

,

Nem győzzük hangsúlyozni, az hogy ennyi helyre és ilyen sok mindennel tudunk segíteni, az a nagylelkű támogatóinknak köszönhető. Reméljük, hogy 2024-ben is folytatni tudjuk a kisebb szervezetek, civil állatvédők munkájának támogatását.

Köszönjük, hogy velünk vagytok, hogy együtt sokezer állatnak tudtunk segíteni!

FOLYT. KÖV. 2024!Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában