Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

30 éves lett a NOÉ Állatotthon!
2022.04.28.

2022. május 14. szombat 10 - 15 óráig
NOÉ Állatotthon - 1171 Budapest, Csordakút utca vége!
30 éves lett a NOÉ Állatotthon!

Szeretnénk együtt ünnepelni Veletek ennek a 30 évnek minden örömét és bánatát, sikerét és CSODÁJÁT!
Hatalmas szeretettel várjuk a korábbi évek örökbefogadóit és a már boldogan családban élő védenceinket. Az örökbefogadó jelelölteket és azokat, akik szeretnének egy csodás napot eltölteni itt nálunk.
Igaz, hogy minden évben a legnagyobb élményt a korábbi védenceink viszontlátása és az új családok egymásra találása jelenti, de természetesen idén is rengeteg programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat:
- Örökbefogadás: cicák, kutyák részére - önkénteseink és munkatársaink segítenek a döntésben. Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a NOÉ és a speciális projektek örökbefogadási metódusától most sem tudunk eltekinteni, de ez a nap remek alkalom lehet az új családtag kiválasztására.
- Kutya szépségverseny – ahogy mi látjuk - részletek hamarosan! NEM csak NOÉs kutyáknak! Nevezni a helyszínen lehet, 11:30-ig! A nevezés díjtalan. Nevezni nem csak korábbi NOÉs kutyákkal lehet, hanem szabadon bármilyen kutyus nevezhető. Sőt, ha van a NOÉ jelenlegi lakói közül olyan, akit szívesen megmutatnál, akivel büszkélkednél, természetesen erre is lesz lehetőség. De ne feledd ez csak játék és szórakozás! Természetesen mindenkinek a saját kutyusa a legszebb, nekünk pedig mindegyik!
- Nyomozd ki a helyes választ! Akadályverseny kicsiknek és nagyoknak! Akik ügyesen nyomoznak és így teljesítik az összes feladatok mind-mind ajándékot kapnak!
- Gyerekprogramok:
arcfestés, csillámtetoválás
kézműves programok
játszóház
ugrálóvár
- Cica simogató a gyönyörű macskakifutóban! Cicás örökbefogadóink a PreVitalnak köszönhetően kezdő csomagot kapnak!
- Jótékonysági MacsKávézó a legfinomabb kávékkal
- Tombola
Hatalmas és kitörő szeretettel várjuk egykori védenceinket, illetve saját állat is hozható, amennyiben jól szocializált, egy évnél frissebb veszettség és kombinált oltással rendelkezik, melyet az állat oltási könyvével kell igazolni. FIGYELEM! Kölyök-növendék kutya, CSAK BEFEJEZETT oltási programmal látogathatja a rendezvényt! Illetve nincs fertőző betegsége.
A belépés természetesen ingyenes, de három és négylábúaknak, kizárólag csak oltási könyvvel lehetséges!
Ne feledjétek, nem csak a kutyusok és cicusok várják a kényeztetést ezen a napon, de a gazdasági udvar lakói és lovaink is szívesen fogadják a finom falatokat. Aki őket szeretné kényeztetni, az hozzon magával egy kis répát, almát, káposztát, salátát is.
Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában