Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Szívférgesség!
2021.11.07.

Ismét volt egy teherautónyi kutyakörünk Dr. Péterfia Dalma szivféreg és kardiológus szakorvosnál 7 szívféreg fertőzött kutyusunkkal. Rendszeresen ilyen nagy létszámmal megyünk kivizsgálásra és így sem tudunk lépést tartani a bekerülő fertőzöttek létszámával. Jelenleg több mint 40 kutyánk aktív kezelése zajlik. 3 kutya vár szívféreg eltávolító szívműtétre, ebből 1 extrasürgős és 20 felett azoknak a száma akik szívultrahangra és annak eredményétől függően további vizsgálatokra és kezelésre várnak.
Most Speranza a gázolt corso lány, Szépséges_mama, Gléda_mama és Szivárvány_mama, akik babáikkal kerültek a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába a kölykeik már kirepültek, ők pedig most szívfégesség miatt kezelésre várnak, Amelie a szaporítós bulldoghölgy, Smink és Szivárvány_Color jutottak be a vizsgálatra.
Gléda mami és Smink vannak a legrosszabb állapotban, sok kifejlett féreg látszik a tüdőartériában már. De ami a legmegdöbbentőbb, hogy Color, aki még alig csak 1 éves lehet, nem is apró testű, már neki is ott látszódnak a férgek nem messze a szívétől. Korábbi tapasztalatok alapján ehhez eddig évek kellettek... mind mennyiségben, mind súlyosságban egyre rosszabb a szívféreg helyzet. 😢😡
Nekik mindannyiuknak azonnal kezdődik a doktornő által felállított kezelési protokolljuk, nagyon drukkolunk, hogy még a súlyos eseteknek is legyen gyors és könnyű a gyógyulásuk! 🤞🤞🤞
A mai kör közel 200.000Ft volt és ez még nem a kezelés, csak a diagnózis pontos felállítása. A héten lesz még egy alkalmunk, akkor kontrollra visszük az extra súlyos, már kezelés alatt álló kutyáink egy részét.
Két dolgot szeretnénk kéni Tőletek:
1. megelőzéssel védjétek meg a saját kutyusaitokat‼️🙏
2. ha tehetitek támogassátok a NOÉs szívférges kutyák kezelését, nekik nem volt felelős gazdijuk, aki megvédhette volna őket! 😢😡

Mert tudjátok acsodákategyüttcsináljuk!

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: szívférgesek
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában