Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Trapper kivizsgálása megkezdődött
2021.10.05.

Trapper💔
Trapper a Füzesabonyi Állatvédő Alapítványon keresztül érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába. Szemmel láthatóan nagyon komoly csontjait érintő deformitással. A csontjai borzasztó kálcium hiányosak. A röntgen képeken a végtagcsontok súlyos görbülete látszik. Papír vékonyak a csontjai, gyakorlatilag a saját súlyától görbülnek el. Eredményekre várunk, melyek talán választ adnak, hogy mi áll a probléma hátterében, angolkór - mely kutyákban igen ritka -, esetleg kölyökkori rossz táplálás, vagy mellékpajzsmirigy hormon probléma. A helyzet most igen rossz és sajnos ez nem a klasszikus görbelábú kölyök helyzet. Természetesen Őt is CsodaBoda doki vizsgálat és kezeli, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban.
Amíg nem tudunk többet és nem sikerül hathatósan beavatkozni a csontjai állapotában addig sajnos mozgáskorlátozás és a többi kutyától való eltiltás az előírás, nehogy eltőrjön valamelyik csontja.
Trapper senior tápot eszik, ez vált be azoknál a kölyköknél akik mozgáskorlátozásra vannak ítélve bármilyen okból, illetve akiknek egy picit lassítani szükséges a növekedését.
Hálásan köszönjük, ha meg tudod Őt lepni egy jó minőségű (HappyDog, Britt, Bosch, stb) zsák táppal. Ha rendelnéd neki, akkor boldogan fogadjuk közvetlenül itt a NOÉ Állatotthonban (1171 Budapest, Csordakút utca vége).

🙏Azt is nagyon köszönjük, ha adományoddal hozzájárulsz az állatorvosi költségeihez, most nagyjából 50.000Ft-os számlánál tartunk nála!🙏

❤️Mert tudjátok acsodákategyüttcsináljuk ❤️

👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom 👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Trapper
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük! ❤️🙏

Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában