Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Holle anyó körül felgyorsultak az események
2021.09.20.

Holle anyó körül felgyorsultak az események 💔
Ő az az ezeréves aprócska öreglány, aki az Illatos útról került a Noé Állatotthon Alapítvány gondozásába, nagyon - nagyon rossz állapotban. 😭
Tegnap Péterfia Dalma doktornőnél jártunk vele, mivel az előzetes kivizsgálás során felmerült szívbetegség és veseprobléma gyanúja. A szívbillentyű elfajulást és emiatt a vér visszaáramlását a doktornő által végzett szívultrahang alátámasztotta, ez mostantól rendszeres kontroll vizsgálatokat igényel majd.
Valamint a vesegond is beigazolódott, az egyik veséje összevan zsugorodva, egyáltalán nem működik. De egy másik bajra is fényderült, A sok-sok egyéb baján túl, Hollenak csúnya gennyes méhgyulladása van. 😭 Jó lett volna a durva beavatkozásokkal várni amíg egy kicsit jobban lesz és megerősödik, de a méhgyulladás nem várhat. Már tegnap este ezért sürgősséggel visszakerült a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumba és ma reggel CsodaBoda meg is operálta.
Végül az összezsugorodott veséjét nem kellett eltávolítani, viszont az emlődaganataitól megszabadította Boda Attila doktor úr. 🙏 Jelenleg melegítőpárnán ébredezik, mi pedig nagyon - nagyon drukkolunk, hogy minden rendben legyen. Az ő korában és leginkább az ő állapotában sajnos van miért izgulnunk. 🤞🤞🤞

Ilyen szörnyű szegény állapota:
https://www.facebook.com/noeallatotthon/posts/10159742349444439Drukkoljatok pici Holle anyóért Ti is és hálásan köszönjük, ha támogatásoddal hozzájárulsz az orvosi költségeihez.
Mert tudjátok #acsodákategyüttcsináljuk!
👍 Közvetlen bankkártyás adományozással:
https://adjukossze.hu/.../noe-allatotthon.../tamogatom
👍 Bankszámlaszámunk: OTP 11710002-20083777
👍PayPal utalással: info@noeallatotthon.hu
☝️Kérjük, a közlemény rovatba írjátok be: Holle
👍 Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalának hívásával, melyre SMS is küldhető!!!!!
EGY HÍVÁS / SMS ADOMÁNYÉRTÉKE 500 FT-OT!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at.
Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! Jelenleg a Telekom, Telenor, Vodafone hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Hálásan köszönjük! ❤️🙏Megosztom a Facebookon
 
     

Kapcsolódó cikkek:
További cikkek a témában